Strašne pomalý internet
Strašne pomalý internet
Dobrý den. Mam problem s tymto. Mam internet od Orange a je cez Wi-Fi.Poslednu dobu mi ide internet strašne pomaly,pri poslednom merani som mal 7KBps,všetko možné som skušal i resetovat router,všetko možné ale nič nepomahá.Bol som i v Orange že čo stym može byt ale oni mi vraveli že to v routeri problem žiadny nieje že vraj mam slaby signal alebo niečo také,ale ja mam dost dobry signal nato aby mi ten internet šiel rychlejšie.Poprosil by som nejaku tu radu,že čo mam robit
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strašne pomalý internet
HUAWEI ? (ten mám aj ja)
Máš 3G pokrytie? (kukni si to na mobile) Ak nie tak v sieti EDGE nedáš viac ako 18KB/s (ja som sa s tým už zmieril)
Máš 3G pokrytie? (kukni si to na mobile) Ak nie tak v sieti EDGE nedáš viac ako 18KB/s (ja som sa s tým už zmieril)
ano ano HUAWEI,mam 3G pokrytie,prvé dni mi všetko išlo v pohode,ale teraz asi 3.den mi to ide strašne pomaly 
-
weroro
Flash coder
Hoď sem screen tvojej administrácie z modemu. (len čistá zvedavosť)
Toto je môj (sieť EDGE - pretože tu nemám pokrytie 3G)
Toto je môj (sieť EDGE - pretože tu nemám pokrytie 3G)
neni dostatočná rychlost internetu nato aby som mohol uploadnut screen
-
weroro
Flash coder
Na Upload ti stačí aj 500 Bajtov (poznám vačšinou mi to ide tak v prevádzke - aj teraz som uploadoval rýchlosťou 1001 Bajtov/s - 1KB/s)
nebudem trz zatažovat počitač timto rovno ti poviem čo mam hore : .....WAN HSPA a niekedy skoči na WCDMA
Zdravím ja mám problém že po vypnutí a zapnutí modemu sa mi zrazu spomalil internet v pc zatia čo cez wifi v notebooku ide normálne vôbec neche načítať stránky
ja mam intener od orangu - fibernet klasik
a posledne 3-4 dni je to nieco strasne - dokonca v sobotu vecer mi ani nesiel
ale teraz nechapem preco je to take slabe z nicoho nic
a posledne 3-4 dni je to nieco strasne - dokonca v sobotu vecer mi ani nesiel
ale teraz nechapem preco je to take slabe z nicoho nic
-
Attilovich
Medium Expert
podla mna ste prekrocili povoleny limit stahovania
// moze sa to stat aj pri normalnom surfovani po nete, inac mi ide 250 kb/s, router vlastnim
// moze sa to stat aj pri normalnom surfovani po nete, inac mi ide 250 kb/s, router vlastnim
Tak mam neobmedzeny internet a wifi ide v pohode a jedina stranka ktoru ako tak nacita je google
-
Attilovich
Medium Expert
A naco mas modem aj wifi?
Modem mam pri pc a wifi na notebook
-
Attilovich
Medium Expert
predtym isiel dobre?
Ano predvčerom som ho vypol zapol a prestal ísť ale keď som napojil kábel z pc do notebooku tak internet išiel takže to bude asi dačo v PC
moze byt ze ste prekrocili ten limit lebo tieto internety su tak riesene ze su jakoze neobmedzene ale je to tam tak ze cim viac stahujes tym ti ide pomensie....nemas obmedzene mnozstvo ktore stiahnes ale rychlost
-
Attilovich
Medium Expert
nemas v pc nahodou nejake virusy?
Tak dával som to prehľadávať a nič tak asi pomôže preinśtalovať windows aj z naformátovaním diskov popr. sieťovú kartu vymeniť
Ešte odskúšaj prevádzku z Live CD Linuxu pred rozhodnutím.
Tak windows preinštalovaný žiadna zmena no zistili sme že internet neide na xp-čkach mali sme tu ďalši notebook z xp nič akonáhle sa zapojí notebook z win7 všetko v pohode neviete či t-com nemenil tie 4 miestne ip na 6 miestne dačo som otom počul že win 7 ich nepodporuje. Len do PC musím kúpiť silnejšiu RAM. Ale v nastavení routra píše tieto chyby
Testing ATM OAM segment ping FAIL
Testing ATM OAM end to end ping FAIL
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2011, 10:21)
Tak veľmi sa som v tom probléme neposunul Win 7 nepomohol len teraz mi Už načíta google ale nič iné google načíta hneď. Čo to môže byť ?
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2011, 10:21)
Tak veľmi sa som v tom probléme neposunul Win 7 nepomohol len teraz mi Už načíta google ale nič iné google načíta hneď. Čo to môže byť ?