McDonalds
Re: McDonalds
mne tam chutia len chicken burgery, aj to len raz za cas, inak preferujem skor pizzu alebo normalnu restauraciu lebo ten cenovy rozdiel tak velky nie je...
http://www.hojko.com/mc-drive-nalepka-t76822.htmlGrim-Reaperka napísal:...možno pre niektorých hovadina, alma by len zaujímalo aký je rozdiel medzi tým keď si kupujem v MC Drive s nálepkou na okne a bez nálepky. Je tam nejaká zľava? Alebo prečo to viacerí majú nalepené na autách?...
http://www.mcdonalds.sk/sk/restaurace/m ... club.shtml
teraz som si vsimla ze v mcdonalds vsetky vyhodne menu(mcchicken, bigmac, royal, country) zdrazeli o 50centov, este nedavno stali 4,10 a teraz zrazu su za 4,60eur no je toto normalne? uz tie ceny boli aj tak vcelku vysoke ale zrazu take predrazene to som si nemyslela, ani o tom neinformovali nepisu o tom a zrazu v cenniku maju take ceny je to dost netakticky tach od nich si myslim ked aj tak su najdrahsi co sa tyka porovnania s okolitymi krajinami...
To je neskutočné, za takú cenu sa dá pokojne najesť v reštaurácii. A ešte lacnejšie, ak sa jedná o poctivé meníčko.
No neskutočné to teda je... Junk strava a drahá ako v reštike. 
4,60 stoja mc menu, ku ktorym mas tu salku a su to velke menucka. ked si das stredne tak stoji 4,10 (ci ,20?) ako predtym... a ceny su porovnatelne s okolitymi krajinami.macko9 napísal:teraz som si vsimla ze v mcdonalds vsetky vyhodne menu(mcchicken, bigmac, royal, country) zdrazeli o 50centov, este nedavno stali 4,10 a teraz zrazu su za 4,60eur no je toto normalne? uz tie ceny boli aj tak vcelku vysoke ale zrazu take predrazene to som si nemyslela, ani o tom neinformovali nepisu o tom a zrazu v cenniku maju take ceny je to dost netakticky tach od nich si myslim ked aj tak su najdrahsi co sa tyka porovnania s okolitymi krajinami...
ten cennik nesuvisi vobec so salkami to je len docasna akcia a ten cennik nato neprisposobili nic o tom v cennniku nepisu tkaze to bude cena za normalne menu takze je to predrazene o 50centov... no celkovo ten cennik je teraz divne napisany...
zatial tento typ stravovania uspesne bojkotujem..
.
za tie ceny uz mozem skocit do restauracie a pripadat si ako clovek:)
.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak v Nemecku stoji menu 5,60 - co je dost sokujuce, ked porovname zarobky na Slovensku a tu. Vivat Slovakiamacko9 napísal:teraz som si vsimla ze v mcdonalds vsetky vyhodne menu(mcchicken, bigmac, royal, country) zdrazeli o 50centov, este nedavno stali 4,10 a teraz zrazu su za 4,60eur no je toto normalne? uz tie ceny boli aj tak vcelku vysoke ale zrazu take predrazene to som si nemyslela, ani o tom neinformovali nepisu o tom a zrazu v cenniku maju take ceny je to dost netakticky tach od nich si myslim ked aj tak su najdrahsi co sa tyka porovnania s okolitymi krajinami...
eh? bola si tam vobec, ci sa len pozeras do cennikov? lebo ja hej a odkedy to takto funguje, tak uz som mal aj to mcmenu (ku ktoremu boli velke hranolky a velky napoj) za 4,60 (co bola tiez myslim cena za velke menu predtym) a stredne menu za 4,10, opat rovnako ako to bolo aj predtym...macko9 napísal:ten cennik nesuvisi vobec so salkami to je len docasna akcia a ten cennik nato neprisposobili nic o tom v cennniku nepisu tkaze to bude cena za normalne menu takze je to predrazene o 50centov... no celkovo ten cennik je teraz divne napisany...
to je v pohode ved v nemecku su len dochodky 2000-3000 eurovepryja napísal:Tak v Nemecku stoji menu 5,60
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Si ma nepochopil, ja som porovnavala cenu u nas vzhladom k nasim platom a takisto v Nemecku. V Nemecku zarobis 4krat viac a za mcmenu zaplatis len o jedno euro viac ako na SK. Keby zijem u nas, tak sa im na cely mcdonald vy......
A priemerny dochodok v Nemecku je cca 1200e, ale to uz je mimo temy
A priemerny dochodok v Nemecku je cca 1200e, ale to uz je mimo temy
uplne suhlasim s tymto nazorom:
ked mozem, aspon uprednostim burger king (kde su sice ceny priblizne rovnake) alebo kfc (lacnejsie) pred mcdonaldom.
avsak nie vzdy si clovek najde cas na restauraciu, predsalen to trva dlhsie.lumir napísal:zatial tento typ stravovania uspesne bojkotujem..
.
ked mozem, aspon uprednostim burger king (kde su sice ceny priblizne rovnake) alebo kfc (lacnejsie) pred mcdonaldom.