Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
rozhodne bude mat bf3 vacsie mapy ako bc2, hlavne kvoli 64 hracom..
podla mna v bc2 su dost male mapy, okrem heavy metalu, teda v porovnani s bf2
open beta neviem ci bude, ale pristup do bety maju ludia co si kupili medal of honor
podla mna v bc2 su dost male mapy, okrem heavy metalu, teda v porovnani s bf2
open beta neviem ci bude, ale pristup do bety maju ludia co si kupili medal of honor
No a ja som si kúpil... ale neviem ako to spraviť 
asi preto lebo sa to este neda
12 mesiacov od vydania MoH...
počkám si ešte chvíľku 
-
->slavo<-
Addict
Mam otazku na vrtulniky včera som išiel rad radom mapu po mape a našiel som len 2 mapy kde je utočny vrtulnik apache (aspon sa naneho podoba
)
mapy sa volaju Conquest- Port Valdez Snežna mapa
Conquest- Otacama Desert Puštna mapa
Čo si pamatam tak som hral ešte jednu mapu s vrtulnikom .Bola to taka vačšia mapa , velke kopce a luky len ju nejako neviem najst nevie mi niekto poradit ktora to je ?
A vobec v hre su len 3 mapy(našiel som len 2 ) kde možte ovladat utočny vrtulnik ?
Jedna sa mi len o vrtulnik apache kde može strielat aj pilot aj spolupilot .
Dakujem .
mapy sa volaju Conquest- Port Valdez Snežna mapa
Conquest- Otacama Desert Puštna mapa
Čo si pamatam tak som hral ešte jednu mapu s vrtulnikom .Bola to taka vačšia mapa , velke kopce a luky len ju nejako neviem najst nevie mi niekto poradit ktora to je ?
A vobec v hre su len 3 mapy(našiel som len 2 ) kde možte ovladat utočny vrtulnik ?
Jedna sa mi len o vrtulnik apache kde može strielat aj pilot aj spolupilot .
Dakujem .
Blackhawky vedia poriadne znepríjemniť život pechote 
Je to Heavy Metal.
No ako sú len dve (tuším 1Hore/Dole).... A dosť veľká pomoc je to...
Ale ak ces byť spolupilot, keď nenatrafíš na niakeho dobrého pilota tak si v *****
Ale ak ces byť spolupilot, keď nenatrafíš na niakeho dobrého pilota tak si v *****
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kurde mne pol roka nejde nikoho pridat
a ani ziaden request mi nedoleze nani nato daky system ako to zriesit mimo hry ??? cez dakeho managera abo tak
ani mne to nejdeRunes napísal:kurde mne pol roka nejde nikoho pridata ani ziaden request mi nedoleze nani nato daky system ako to zriesit mimo hry ??? cez dakeho managera abo tak
nuz ide to len treba hru spustit cez toho klienta Origin (este vcera to bol EA DM)
Ani mne to nešlo, ale ja som si začal hru spúštať cez UPDATER a už mi to ide 
ok skúsimPsychoGuy napísal:Ani mne to nešlo, ale ja som si začal hru spúštať cez UPDATER a už mi to ide
UMP maniac
aj ja hravam za engineera v poslednom čase UZI + red dot & RPG (samozrejme len ked je RPG na serveri povolene) a vrtulnik som nikdy nevedel neviem ani nebudem vediet ovladat stale to skoncilo nedobre ked som sa chopil pilotskeho miesta 
ump, magnum ammo, lw pack, squad deathmatch a ide to samojozefitko napísal:UMP maniacaj ja hravam za engineera v poslednom čase UZI + red dot & RPG (samozrejme len ked je RPG na serveri povolene) a vrtulnik som nikdy nevedel neviem ani nebudem vediet ovladat stale to skoncilo nedobre ked som sa chopil pilotskeho miesta
300000 uz treba asi od ranku 40 alebo kusok vyssie..co si pamatam tak na 46 47 48 som potreboval 300k, a na 49 200k ...paloob napísal:
300000? fuuhaja ešte idem len na lvl 5
Viete čo neznášam??? Keď sa medik zakempí niekde na roh, hodí si medkid a čaká, to je moj Konec 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Daj si attack klasu zakepmi sa tiez hod na zem kufrik daj volbu 3 bum bum hand granade prepni na primar nabehni a je ponom, proste ho stade vykurPsychoGuy napísal:Viete čo neznášam??? Keď sa medik zakempí niekde na roh, hodí si medkid a čaká, to je moj Konec