Mafia 3
Re: Mafia 3
Bude, pretoze ju potvrdili http://www.sector.sk/novinka/57885/mafi ... acovat.htm
ale nepovedal si svoj názor 
A co mam na to povedat? Ja mam skor ten nazor, ze by si nemal zakladat temy s otazkami, ktore si predtym neoveris aspon minutou googlenia 
ale sám si neodpovedal prečo by mala byť trojka a čím by asi bola zaujímavá... a už keď sme pri tom, aby tá trojka nebola jak dvojka....4 roky odkladania a počul som že vávra nemieni pokračovať na projekte ak to bude ako s dvojkou...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mala by byt preto, pretoze na nej par milionov eur zarobia. A cim by bola zaujimava??? Tak na to sa odpoved neda, pretoze netusim o co v nej pojde.
No to nevedia asi ani v Take 2 a mna to ani nezaujima, kedze som 2ku nehral, len som ti chcel odpovedat, pretoze si vyzeral, ze o jej oznameni nevies.
...takže tak...otázka len bola že ak bude trojka, čím bude zaujímavá a prečo 
No nech pozeram ako pozeram, tak v prvom prispevku taku otazku nevidim
Ale nechaj tak, dalsi nech sa venuju tejto otazke, ja k tomu uz nemam velmi co povedat.
Ja by som to zhrnul. Aj keby bola Mafia 2 akýkoľvek prepadák (nie, nebola! len sa od nej čakalo viac), tak by sa mi páčila. Prečo? Pretože je v sérií Mafia, na ktorej je zaujímavé skoro všetko, a aj pri hraní jednotky aj dvojky som zažíval rovnakú atmosféru (pri 1 možno trochu silnejšiu). Ak by mala byť 3, tak by mali vyšperkovať veci, ktoré v 2 pokazili, tam by ale asi platila nepriama úmera » bližšie k jednotke = menej dolárov. (počítam celosvetovú zákaznícku základňu, nie tú našu)
a kiež by konečne aj Slováci dačo dobré urobili...
Slovaci toho dobreho uz spravili dost 
ako eset že to je jasné
ale naše hry.....stagnujú 
Na hry sa vykašlať, skôr by som uvítal rozvoj slovenskej filmografie. V posledných rokoch nestojí za nič. Väčšina sa opýta, stála vôbec niekedy za niečo? Až na pár kultovných vínimiek si myslím že nie, ale to už som OT.
ale pravda...aj sloovenské filmy upadajú
čo neni dobré... na tie jakubiskové nemôžem povedať že sú zlé, ale neni sú slovenské a zadĺženosť atd. a tých pár rodinných drám a pod. nestojí za ospevovanie..ale jasné to už je o volačom inom 
ale tak teším sa veľmi na mafia 3
ale tak teším sa veľmi na mafia 3
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ma zmysel uz teraz temu zakladat temu o nejakej hre co bude pri najlepsiom o rok, ale pravdepodobne az za 2 ci 3 roky? 
možno 4 možnoo 5 rokov 
Velky zmysel to nema, ale tolerovali sme to pri inych hrach, tak preco nie aj tu?Silmer napísal:ma zmysel uz teraz temu zakladat temu o nejakej hre co bude pri najlepsiom o rok, ale pravdepodobne az za 2 ci 3 roky?
Mňa napríklad baví, keď sa na nejakom disk. fóre rozoberá hra al. film, vychádza to 3 , 4 roky. A keď to výjde pozerám prvé príspevky v danej téme a väčšinou sa aj zasmejem. Podľa mňa to zmysel má. Pokial ale niesú prvé materiály je to len bezduché "projektovanie" hry...