Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
ja som nikdy nekempil, jedine par tyzdnov na zaciatku ked som hral za recona a nevedel som ze lepsie je nekempit a ist do boja..
aggresive recon 
Tak tomu teda ver
Hlavne keď idem a ani necem a iba vystrelím a bum No scope kill
Alebo ešte keď si sniper dá VSS s red dot- to je už aký sniper??? 
Ja som zistil ze v poslednom case uz malo vyuzivaju assaulti smoke luncher - je to strasne podcenovany attachment a daju sa s nim robit divy najmä v teamwork modoch (rush, conquest) S kamosom bezne dobijame posty na conqueste len so smoke luncherom a medikom s MG36 v ruke 
Mne sa raz stalo že som jedného zo smokom zabil
kokso ako som sa smial 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pockaj ale ne kempit 2 hodiny len nebudes behat ako terc proste treba prelomit ich kemp a posunut sa dopredu
ja hrám skoro iba Recona ale nikdy nesnipujem na jednom mieste dlho, mením pozície...pretože BC to není napr. ako MW2 že si človek odstreľuje a budova mu nemôže padnúť na hlavu, alebo Mortar prekvapenie niekde keď som za kopcami 
No napr. už ste hrali Medal of Honor???? tá hra sa nedá hrať tak ako napr COD.... musíte sa neustále kryť lebo jeden zlý pohyb a končíte...
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2011, 13:00)
Aj ja skoro len Recon
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2011, 13:00)
paloob napísal:ja hrám skoro iba Recona ale nikdy nesnipujem na jednom mieste dlho, mením pozície...pretože BC to není napr. ako MW2 že si človek odstreľuje a budova mu nemôže padnúť na hlavu, alebo Mortar prekvapenie niekde keď som za kopcami
Aj ja skoro len Recon
-
Daggertail
Light Professional
zo zaciatku som len za assault, ale teraz uz len s engineerom, za recona som dal dokopy mozno 15 killov
za medica ani 10 
caute,chcem si kupit Battlefield Bad Company 2 a chcem sa opitat ako je to s pripojenym na internet (multiplayer).Mam si kupit BFBC 2 Vietnam alebo BFBC 2 aby som mohol hrat cez net?Lebo ja mam doma BFBC 2 ale nemam key tak sa pitam ci ked kupim BFBC 2 http://www.alza.sk/battlefield-bad-comp ... 153777.htm ci dostanem k nemu key na mp alebo si mam kupit vietnam http://www.alza.sk/battlefield-bad-comp ... 201455.htm a tam uz je key.
na to aby si mohol mat vietnam, potrebujes obycajny bad company 2, a to ti staci aby si hral multiplayer, takze kup len bfbc2, vietnam nemusisJozo211 napísal:caute,chcem si kupit Battlefield Bad Company 2 a chcem sa opitat ako je to s pripojenym na internet (multiplayer).Mam si kupit BFBC 2 Vietnam alebo BFBC 2 aby som mohol hrat cez net?Lebo ja mam doma BFBC 2 ale nemam key tak sa pitam ci ked kupim BFBC 2 http://www.alza.sk/battlefield-bad-comp ... 153777.htm ci dostanem k nemu key na mp alebo si mam kupit vietnam http://www.alza.sk/battlefield-bad-comp ... 201455.htm a tam uz je key.
aha ok,cize ked kupim BFBC 2 tak k nemu bude aj key na multiplayer?Cital som ze ked sa naistaluje BFBC 2 tak sa ma updatnut na versiu 6 volaco co trva 3-4hod.Ten update je patch alebo vietnam?
-
JeffHardyy
Light Professional
normalne môžeš hrať MP ked máš original...update trvá okolo hodky čo som já mal a update je len patch lebo vietnam mi ukazalo že treba kupiť,bude to aj v tom či si kupiš iba BBC 2 alebo verziu s vietnamom
-
->slavo<-
Addict
Može mi niekto uprimne povedat či je fakt
UNdetected?
Lebo som uplne znechuteny z tych cheatov , dokonca som už jedneho stretol v hre daval cely naš team cez celu mapu pistolkou vsetko HS no skoro ma je*.o
A druhy krat ked sme hrali team deathmatch tak dal jeden typek 80 Kill a 1 death proste som ho nevedel zabit daval ma dokonca aj cez niekolko stien zo sniperov proste zbabelec najvyššieho stupna , najhoršie je to ,že ako hrač stym nič nespravim vyhodit ho zo servera nevyhodim a ked je to Undetected tak je to v
Vlastnim napriklad Hru World In Conflict celkom stara hra ale velmi dobra strategia , a tam to maju pekne poriešene ked si otvorite zoznam hračov na servery tak sa da dotyčny hrač nahlasit priamo v hre a možte tam dokonca napisat aj poznamku a hru mam asi už 4 roky a za celu dobu som tam videl možno 5 cheaterov a to si nezahrali viac ako 3minuty hned sme kickli a nahlasili Massgate .Toto by som velmi ocenil v Bad Company 2 , za prve by sa znižil počet cheaterov a zadruhe ma hrač fajn pocit ,že hra z rovnocennym superom .
Kde mam akože hrat? Však možu byt všade :(Celkom som sa na hru tešil ked som si ju kupoval , teraz mi pride ,že koli takymto ludom som hodil peniaze dokoša .
Neviem si predstavit tych hračov čo hravaju Word Of Warcraft ,že by niekto začal cheatovat a to čo hrači odohraju aj pomali za niekolko rokov by tam mal niekto za 5 min tak to by bol Big Schock .Viem že podvodnici tu vždy boli aj budu , ale pri tejto hre ma to celkom nasralo . :xA pomaly ani nemam chut hrat a to nemam hru sotva ani cely tyžden
Ono ma ani nejako neprekvapuje, že na tu hru cheaty su , ale všade kde sa pripojim pocitujem nadvladu cheaterov , či už v chate niekto nanich nadava alebo priamo v hre same HS nonstop .
Čo si o tom myslite ?
UNdetected?
Lebo som uplne znechuteny z tych cheatov , dokonca som už jedneho stretol v hre daval cely naš team cez celu mapu pistolkou vsetko HS no skoro ma je*.o
A druhy krat ked sme hrali team deathmatch tak dal jeden typek 80 Kill a 1 death proste som ho nevedel zabit daval ma dokonca aj cez niekolko stien zo sniperov proste zbabelec najvyššieho stupna , najhoršie je to ,že ako hrač stym nič nespravim vyhodit ho zo servera nevyhodim a ked je to Undetected tak je to v
Vlastnim napriklad Hru World In Conflict celkom stara hra ale velmi dobra strategia , a tam to maju pekne poriešene ked si otvorite zoznam hračov na servery tak sa da dotyčny hrač nahlasit priamo v hre a možte tam dokonca napisat aj poznamku a hru mam asi už 4 roky a za celu dobu som tam videl možno 5 cheaterov a to si nezahrali viac ako 3minuty hned sme kickli a nahlasili Massgate .Toto by som velmi ocenil v Bad Company 2 , za prve by sa znižil počet cheaterov a zadruhe ma hrač fajn pocit ,že hra z rovnocennym superom .
Kde mam akože hrat? Však možu byt všade :(Celkom som sa na hru tešil ked som si ju kupoval , teraz mi pride ,že koli takymto ludom som hodil peniaze dokoša .
Neviem si predstavit tych hračov čo hravaju Word Of Warcraft ,že by niekto začal cheatovat a to čo hrači odohraju aj pomali za niekolko rokov by tam mal niekto za 5 min tak to by bol Big Schock .Viem že podvodnici tu vždy boli aj budu , ale pri tejto hre ma to celkom nasralo . :xA pomaly ani nemam chut hrat a to nemam hru sotva ani cely tyžden
Ono ma ani nejako neprekvapuje, že na tu hru cheaty su , ale všade kde sa pripojim pocitujem nadvladu cheaterov , či už v chate niekto nanich nadava alebo priamo v hre same HS nonstop .
Čo si o tom myslite ?
Po dlhšej dobe som sa pripojil na klasický server, čím myslím nie HC a bol som z toho teda dosť mimo. Ako vedel som, že je tam nastavená účinnosť zdraní, resp. výdrž vojakov inak, ale že je v tom až taký rozdiel, som už akosi pozabudol. Asi som po tých mnoho hodinách hrania na HC serveroch spohodlnel a odnaučil sa mieriť na hlavu, keďže tam to je jedno, či dám zásah na hruď či do hlavy, hlavne ak používam zbrane, ako M14, GOL, 870MCS.
Takže k mojej hre na klasike. Začal som s mojou oblúbenou kombináciou engineer s M14. Bežím, zbadám nepriatelského medika, zamierim, dva razi vystrelím, jasné dva zásahy, no s ním to ani nehne, tak pálim ešte raz, len tak ležerne zamierené ho trafím do nohy s pocitom, že tretí zásah kamkolvek ho už musí doraziť, no stále neumiera, ale už registruje, že niekto po ňom striela tak sa otočí a dávkou zo svojej M60 ma pošle k zemi. Vravím si, no dobre, tu treba na zabitie tých zásahou viacej. Takže aj ja beriem do rúk gulomet M60 stým, že s takou kadenciou každého rozmetám. Pomali postupujem a assault na dostrel. Vypálim dávku zo svojej M60, 1. 2. 3. 4. zásah, zmrd neskapal a beží za roh budovy, tak páli znova dalšie dva zásahy a nič, žiadne body za kill. Rozbehnem sa za ním a vtom padám k zemi. Sviňa sniper mi dal v behu headshot. No jasné, treba mieriť na hlavy. Tak prepínam na recona nastavuje GOLku a hurá do nich. Presuniem sa do budovi z ktorej je dobrý výhľad a čakám. Netrvá dlho a mám tu prvý ciel. Sakra, behá tam jak debil, no veď sa už na chvýľu zastav nech ti môžem zamieriť na tú tvoju palicu makovú. To had jeden, on po mne vypálil z gramátometu a ja si pripisujem ďalšiu smrť. Hmmm, granátomet to je tá správna zbraň, s tou už určite niekoho dostaňem. Takže assault M416 hádžem pod seba ammo box prepínam na granátomet a kontrolujem pohyb v budove cez cestu. Niečo sa mihlo pri okne, neváham a posielam jeden granát na pozdrav. Stena sa rozletí no žiaden kill ani zásah. Rýcho nabíjam ďalší granát, vidím ho, engineer v okne vo vedľajšej miestnosti, pálim, stena vedľa okna sa rozletí na prach, krížik potvrdzujúci zásah no žiadny kill, ten had to prežil. Prepínam na samopal a poslepu pálim do prachu v miestnosti a konečne zásah a hurá body za kill. Uf to som sa namakal a ten prvý úspech. Poďme rýchlo na ďalšieho. Ale čo to , koniec kola, to si snáď robíte srandu. No tak toto nie, to ďakujem - neprosím, radšej sa pekne vrátim k HC.
Takže k mojej hre na klasike. Začal som s mojou oblúbenou kombináciou engineer s M14. Bežím, zbadám nepriatelského medika, zamierim, dva razi vystrelím, jasné dva zásahy, no s ním to ani nehne, tak pálim ešte raz, len tak ležerne zamierené ho trafím do nohy s pocitom, že tretí zásah kamkolvek ho už musí doraziť, no stále neumiera, ale už registruje, že niekto po ňom striela tak sa otočí a dávkou zo svojej M60 ma pošle k zemi. Vravím si, no dobre, tu treba na zabitie tých zásahou viacej. Takže aj ja beriem do rúk gulomet M60 stým, že s takou kadenciou každého rozmetám. Pomali postupujem a assault na dostrel. Vypálim dávku zo svojej M60, 1. 2. 3. 4. zásah, zmrd neskapal a beží za roh budovy, tak páli znova dalšie dva zásahy a nič, žiadne body za kill. Rozbehnem sa za ním a vtom padám k zemi. Sviňa sniper mi dal v behu headshot. No jasné, treba mieriť na hlavy. Tak prepínam na recona nastavuje GOLku a hurá do nich. Presuniem sa do budovi z ktorej je dobrý výhľad a čakám. Netrvá dlho a mám tu prvý ciel. Sakra, behá tam jak debil, no veď sa už na chvýľu zastav nech ti môžem zamieriť na tú tvoju palicu makovú. To had jeden, on po mne vypálil z gramátometu a ja si pripisujem ďalšiu smrť. Hmmm, granátomet to je tá správna zbraň, s tou už určite niekoho dostaňem. Takže assault M416 hádžem pod seba ammo box prepínam na granátomet a kontrolujem pohyb v budove cez cestu. Niečo sa mihlo pri okne, neváham a posielam jeden granát na pozdrav. Stena sa rozletí no žiaden kill ani zásah. Rýcho nabíjam ďalší granát, vidím ho, engineer v okne vo vedľajšej miestnosti, pálim, stena vedľa okna sa rozletí na prach, krížik potvrdzujúci zásah no žiadny kill, ten had to prežil. Prepínam na samopal a poslepu pálim do prachu v miestnosti a konečne zásah a hurá body za kill. Uf to som sa namakal a ten prvý úspech. Poďme rýchlo na ďalšieho. Ale čo to , koniec kola, to si snáď robíte srandu. No tak toto nie, to ďakujem - neprosím, radšej sa pekne vrátim k HC.
-
->slavo<-
Addict
Ono HC ma viac bavy aj na Call Of Duty : MW A tu v bad company 2 musim stebou suhlasit HC je lepsi
Predsa len je to take realnejšie všetko ma viac dmg atd , ale celkom mi prekaža absencia mini mapy , a nezobrazenia stavu nabojov ,ale tak to ma byt v HC
Predsa len je to take realnejšie všetko ma viac dmg atd , ale celkom mi prekaža absencia mini mapy , a nezobrazenia stavu nabojov ,ale tak to ma byt v HC
-
Runes
Addict
mna skor momentalne trapi ze posledne 3 dni sa mi hra sama vypina hram hram hram a zrazu som vo WINe bez udania dovodu bez eroru proste ako by som zmackol alt f4 :-S
-
->slavo<-
Addict
Nemenil si v poslednej dobe graficke ovladače? , popripade skus preinštalovat hru možno pomože.Runes napísal:mna skor momentalne trapi ze posledne 3 dni sa mi hra sama vypina hram hram hram a zrazu som vo WINe bez udania dovodu bez eroru proste ako by som zmackol alt f4 :-S
ja Recon skoro stále, sem tam Assault a málokedy Engineer...za Medika ešte nemám ani 1killDaggertail napísal:zo zaciatku som len za assault, ale teraz uz len s engineerom, za recona som dal dokopy mozno 15 killovza medica ani 10
-
Runes
Addict
nemenil a preinstaloval a stale
meheheh ale ono to az po dakej pol hodke vzdy spravi inak povedane vzdy ked sa mi dari 
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2011, 19:18)
ta hra ma neustale udivuje
hram normalne zrazu dostanem ban ze baserape
pricom sme mali asault a ja som sa viacmenej drzal troska vzadu pri tanku a viacmenej len sundaval pokusi o jeho znicenie, potom zmenim server teda ked ma vykopli a tam zasa k/d 0/10 tak som to radsej vypol pricom na 2 serveri zivot max 5sekund
najviac ma dorazil typek pri 10 umreti do ktoreho som sil z MG asi na vzdialenost 5m pricom som minul asi 40 nabojov a on nic 
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2011, 19:18)
ta hra ma neustale udivuje
lubmar, tak ten rozdiel medzi normal a HC si opisal fakt peckovo, si to dokonale vystihol
tiez radsej hram HC lebo tam ked clovek vybehne a dostane ranu tak ide hned k zemi...tym padom sa aj viac kryju a je to trosku iny styl hrania ako na normal serveroch.. ale napr taky Vietnam tam je HC fakt hardcore mod!!! a normal mod je tak nastaveny ako HC na modernej vojne 
a slavo, ak chces mapku v HC mode tak stlac M
...ja to mam prestavene na tlacitko na mysi, je to praktickejsie, s tymi nabojmi je to horsie, to uz musis pocitat sam
paloob, ked zistis kolko bodov sa da nahrat za medika tak inu classu nebudes hrat
a slavo, ak chces mapku v HC mode tak stlac M
paloob, ked zistis kolko bodov sa da nahrat za medika tak inu classu nebudes hrat