A co si si nekupil tie texty co vydavaju kazdy rok?ekonom_ist napísal:pekne v prdeli teda . Nemáte nahodou niekto ukážku testov z angličtiny ? chcem vediet asi čo tam je
Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
-
ekonom_ist
Expert
mam eknomiku..myslel som si ze anj nebudem potrebovat ale tak chcel by som vedet ako to vyzera ..spravil som kravinu
Nuz, teraz je uz na to naozaj neskoro.
pozna niekto niekoho na FVT , tuke PO ?
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Re: Aka vysoka skola ?
Sorry ak ta to obtazuje ale ja mam ich stranku precitanu zhora aj zdola... Bud to tam nieje alebo to prehliadam.... Pytam sa cca kolko bodov ste museli mat minuly rok aby ste boli prijaty na aplikovanu inf...Numline1 napísal:
Fakt ludom robi problem nabehnut na web fei a stiahnut jeden pdf dokument? Tam je presny sposob pocitania a zistis, ze viac bodov znamena lepsie umiestnenie v zozname.
Dakujem
-
ekonom_ist
Expert
a co je lepsie ....ucit sa otazky alebo teoriu ? lebo na SPU mam 1000 otazok a mam k tomu aj vysledky a este mam knihu tam je teoria...tak co si myslite z coho sa bude lepsie ucit ?
-
D_I_C_K
Light Professional
v tom ti nikto neporadí...vždy je lepšie vedieť radšej teoriu celkovo a všeobecne ako len odpovede na otázky nahodou budú otázky inak položené a už nebudeš vedieť odpovedať..? ....ja by som si kukol teoriu teda len by som si tu knihu prečítal a pokukal si tak cca ak ich je až 1000 tak každú 10 otázku či by som vedel niečo povedať a keď hej tak by som to zabalil!!
D_I_C_K takymto sposobom sa na FEM-ku nikto nedostal 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
DELETE
a prepacte, ze som sa nieco spytal
, post hunteri ale hned museli zareagovat uplne mimo temu ... great job
a nabuduce ked das - karmu aspon sa podpis , dospelak
a prepacte, ze som sa nieco spytal
a nabuduce ked das - karmu aspon sa podpis , dospelak
LOL Neni jednoduchsie kupit bubon s 50 metrami kabla?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
aaa nie
-
mirak2
Hardcore addict
fei stuba je este v praveku a o elektrine iba citali v clankoch od ruskych vedcov...get real, pre krista pana
-
ekonom_ist
Expert
myslite ze sa vela ludi hlasi na ekonomicku univerzitu BA - hospodarska informatika...ake tam mam sance?
-
audiotrack
VIP
ťažko povedať aké máš šance, lebo to závisí od skúšok a nie od počtu. Ak si debil, tak žiadne. Ak máš rozum, tak veľmi veľké. A záujem ani v jednom ani druhom prípade nehrá rolu. Koľko sa hlási som nenašiel, ale brať by mali 200
-
ekonom_ist
Expert
tak akoze debil som neni ale bojim sa ze prijmacky pokaslem
-
zeto750
Medium Star
Ja tam idem na prijimacky v pondelok..
Ty to mas ako jedinu moznost? ak mas aj nejake zalohy nemas sa coho bat ...
Ty to mas ako jedinu moznost? ak mas aj nejake zalohy nemas sa coho bat ...
podaval som prihlasku na http://www.fses.uniba.sk/ konkretne soc. a prac. psychologiu. Pisali ze budu brat ludi na zaklade maturit atd atd. Nejaky (urcity) pocet.
Ostatni robia prijimacky. Ale kde sakra najdem ten rebricek ludi, ktorych beru bez ???
Ostatni robia prijimacky. Ale kde sakra najdem ten rebricek ludi, ktorych beru bez ???
Ja idem pondelok taktiež do ba na prijímačky, ale ff.
Inak Sajmon, bývalá frajerka ide na prac. psychológiu (tá v avatare, možno budete spolužiaci
), ale nehovorila nič o dodatočných prijímačkách, vraj len na základe písomných maturít. Každopádne, čakaj na list. 
Inak Sajmon, bývalá frajerka ide na prac. psychológiu (tá v avatare, možno budete spolužiaci
Chystá sa niekto na vysoku do Belgicka (Antverpy) alebo Dánska? Prípadne môžete poradiť na čo si dávať pozor, či je náročné štúdium v zahraničí atď.
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2011, 19:38)
Ešte by som chcel vedieť, či existuje nejaká vysoká škola vo Viedni, kde sa vyučuje v angličtine. Ďakujem.
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2011, 19:38)
Ešte by som chcel vedieť, či existuje nejaká vysoká škola vo Viedni, kde sa vyučuje v angličtine. Ďakujem.
Ako si myslite, ze je na tom FI MUNI (pocitacove site a komunikace) v pororovnani s FIT VUT (pocul som ze je teraz dost na hovno), hlavne co sa tyka buduceho uplatnenia? Na MUNI si mozem vybrat medzi teoretickym a praktickym zakladom, ktory myslite, ze je vyhodnejsi? K tomu by bolo dobre, keby sa vyjadril niekto kto na FI studuje