Brigada v Tescu
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Brigada v Tescu
A navyše, v Tescu je vcelku krátka pracovná doba, min. rok bolo max 2x8 hodinovka/týždeň alebo 3x6 hodín/týždeň - to je za mesiac okolo 175€, také sčítavanie za 100€ je iný luxus, voľby sú slabo platené, ale na referende som pozeral filmy a dostal som za to 40€ (u nás v Tescu 2,73€/hod)
-
master23
Light Professional
minule som si tak zaujimavosti pozeral ako platia skladnikov/vykladacov tobaru v Tescu v Anglicku.
boli tam rozne sumy, lisili sa to tym najma aky bol bol den (pracovny, alebo vikend), ci pracujes cez alebo v noci.
noc cez vikendy je myslim dost dobre platena, bolo tu nejak 9-10 libier za hodinu.
je to naozaj tak? lebo myslim, ze to je dobry plat 9-10 libier za hodinu.
boli tam rozne sumy, lisili sa to tym najma aky bol bol den (pracovny, alebo vikend), ci pracujes cez alebo v noci.
noc cez vikendy je myslim dost dobre platena, bolo tu nejak 9-10 libier za hodinu.
v irsku mas ako nastupny plat na pokladnu alebo dokladac tovaru cez den od 9eur/hod, take aldi ma az 13eur/hod, nocna praca zacina na 13eur/hod + vikendy su za 17eur/hod, zalezi ako kde, v anglicku je to podobne
V UK je na podobných pozíciách nepísané pravidlo:master23 napísal:minule som si tak zaujimavosti pozeral ako platia skladnikov/vykladacov tobaru v Tescu v Anglicku.
Minimálka: 5,93 libier / hod
Nadčas: 1,5x tvoja hodinovka
Nedeľa/Nočná smena 2x hodinovka
Bank Holiday: 3x tvoja hodinovka
10 libier za hodinu je v UK skvelá mzda ale sú firmy, kde za nedeľnú nočnú dostaneš aj 12-15 libier. Navyše Tesco sklady... brrrr... viac ako mesiac by som tam nerobil.
Mat 3 eura/hod. brigadne je celkom slusne, neviem, co cakate. Skuste si mozno vypocitat kolko zarabaju full-time zamestnanci a vydelte si to a zistite, ze je to len o trosku menej.
Ak ma clovek sancu ist napriklad do Britanie robit, tak nech ide...
Ak ma clovek sancu ist napriklad do Britanie robit, tak nech ide...
Prebehol som si stranu dozadu, tak napíšem, ako som ja pochodil v supermarketoch:
LIDL vykladanie tovaru 2,45€
Hypernova pokladňa 2,16€ (vianoce, veľká noc - 2,65€)
Tesco pokladňa 3€
Nedávno som sa rozprával s SBS-károm a info-pokladníčkou z Hypernovy a keď som spomenul, že v DPD (kuriérska spol.) mám 2,70€, sa zhrozili, že oni toľko nemajú.
// Nitra
LIDL vykladanie tovaru 2,45€
Hypernova pokladňa 2,16€ (vianoce, veľká noc - 2,65€)
Tesco pokladňa 3€
Nedávno som sa rozprával s SBS-károm a info-pokladníčkou z Hypernovy a keď som spomenul, že v DPD (kuriérska spol.) mám 2,70€, sa zhrozili, že oni toľko nemajú.
// Nitra
to je este v poho, ked som robil v Lucenci v Hypernove za pokladnou tak som mal 1,89 na hodinu, pekne ze?
sbskari to maju lepsie tych plati G4S, nie Hypernova resp. Ahold
sbskari to maju lepsie tych plati G4S, nie Hypernova resp. Ahold
-
Chesterka
Light Star
Čaute. Hej ľudia zajtrá mám ísť na osobný pohovor do Tesca Express, vedel by mi niekto povedať ako to cca bude prebiehať a či si treba zo sebou niečo zobrať
Za skorú odpoveď Ďakujem
Za skorú odpoveď Ďakujem
Určite niečo na pitie a vlastné pero je vždy plus.Chester5 napísal:Čaute. Hej ľudia zajtrá mám ísť na osobný pohovor do Tesca Express, vedel by mi niekto povedať ako to cca bude prebiehať a či si treba zo sebou niečo zobrať![]()
Za skorú odpoveď Ďakujem
-
Chesterka
Light Star
Hlásim sa na len brigádu tak snáď to nebude taký horor 
Ak si im este nedal zivotopis cez mail, tak si urcite dones aj ten
ale asi ta vybrali na zaklade neho, tak potom drzim palce
a prebiehat to bude normalne, spytaju sa ta, preco tam chces robit, kedy budes moct robievat a taky pokec vacsinou to byva, na tieto brigadnicke miesta, aby zistili, ci si normalny a ze nie si nejaky pokemon 
-
Chesterka
Light Star
Jasné životopisy sme posielali cez mail, takže to majú
Ďakujem tak snáď sa podarí, potom sem hodím info
A ešte sa chcem spýtať, že zrejme na vykladanie tovaru bude potrebný ten zdravotný preukaz však? Viem, že to nie je zadarmo u doktorky, koľko tak môže za to pýtať asi?
Jasne, hod, ja brigadujem za pokladnou, sice nie v tescu, ale v inom obchode a celkom to ujde, za tie peniaze sa to da
a ked za pokladnou potrebujem zdravotny preukaz, tak urcite treba aj do skladu... Cena sa mi zda ze je okolo 10 €, aj ked sa to mohlo uz davno zmenit, alebo si to mozem zle pamatat, je to uz par rokov dozadu..
Drz sa
//prave som nasla na nete, ze je to okolo 5-7€.
Drz sa
//prave som nasla na nete, ze je to okolo 5-7€.
Ahojte, od koľkých rokov berú?
na pokladnu od 18, kedze sa tam jedna o hmotnu zodpovednost
-
Chesterka
Light Star
Mám kamoša v Blave čo robí na pokladni a má 17 a veľa ľudí pod 18 tam tiež sedí na pokladni. Tak neviem
u nas v PO urcite od 16, do skladu od 18.ccimo napísal:na pokladnu od 18, kedze sa tam jedna o hmotnu zodpovednost
-
kukiak
Addict
ak mate v meste kaufland chodte skusit tam.. Preplacaju zdravotny preukaz, maju zmluvy s doktormi
Keď si už raz zaplatíš za ten preukaz (a je platný na 2 roky), nie je problém ho na ďalšie obdobie zadarmo sfalšovať.
Neodporúčam, ak máš nejaký zdravotný problém.
Neodporúčam, ak máš nejaký zdravotný problém.
tak potom neviem, u nas v LC v Hyperke sa da len od 18, do tesca sa skocim spytat a dam info