moja, 3rocna
AMD Phenom X4 9950 Black Edition, 2.6GHz
ATI Radeon HD 4850 512MB
2GB RAM DDR2 to musim upgradnut pred battlefieldom 3
ASUS M2N68-VM
Windows 7 Enterprise 32bit..
atd
pred 3 rokmi to bolo delo ako svina a bc2 som hraval na najvyssich detailoch (aa si nepamatam) az do vietnam update, odvtedy to nejak strajkuje a seka mi to na najvyssich a najnizsich rovnako
tak konecne som to fixol, ide to ako ma, plus pretaktoval som to na 2,8ghz
a zase slapem na najvyssich detailoch aj s touto sunkou
a fraps tiez prestal strajkovat, tak niekedy spravim aj video
deMarkqo napísal:lubmar, tak ten rozdiel medzi normal a HC si opisal fakt peckovo, si to dokonale vystihol tiez radsej hram HC lebo tam ked clovek vybehne a dostane ranu tak ide hned k zemi...tym padom sa aj viac kryju a je to trosku iny styl hrania ako na normal serveroch.. ale napr taky Vietnam tam je HC fakt hardcore mod!!! a normal mod je tak nastaveny ako HC na modernej vojne
a slavo, ak chces mapku v HC mode tak stlac M ...ja to mam prestavene na tlacitko na mysi, je to praktickejsie, s tymi nabojmi je to horsie, to uz musis pocitat sam
paloob, ked zistis kolko bodov sa da nahrat za medika tak inu classu nebudes hrat
hehe tak díky že si mi to prezradil ale aj tak neviem proste ja to nemusím dáko aj keď to hodí viac bodov ale neskôr nemusím za medika používať gulomet nie, sú tam aj nejaké assault rifles?
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 18:02)
The napísal:
tak to gratulujem to pretaktovanie je moc náročné? inak to video čo si pridal na BF3 ten MP gameplay no tak to už bude
paloob napísal:
tak to gratulujem to pretaktovanie je moc náročné? inak to video čo si pridal na BF3 ten MP gameplay no tak to už bude
tak ked sa do toho vobec nevyznas tak aj hej, zalezi tam aj na materskej doske, chladici atp
ale taketo taktovanie (o +-200MHz) este neni vidno az tak moc, az ked sa do toho vazne ze vyznas, mas poriadny chladic, tak mozes to pretaktovat o dost viac, ale do toho sa ja pustat nebudem, skusim to este dat max na 3.0GHz a uvidim ci to bude stabilne
a k BF3: jj uz sa neviem dockat o 22:15 naseho casu by to malo zacat
The napísal:
Ak sa smiem opítať, ako si to vyriešil. Ja mám totiš tiež pocit, že mi to ide podstatne horšie než zozačiatku. A znižovanie rozlíšenia némá na FPS žiadny vplyv stále mi to ide na +-30 FPS čo je tak na hranici hratelnosti. Pri výbuchoch to padá aj pod 15 čo je už riadne poznať a dosť to znepríjemňuje hranie. Zo začiatku som FPS nemeral tak neviem ako to šlo no nezviklo to pri explóziách sekať.
Hrava tu niekto aktive Medica ? Lebo mam problem, že občas ked idem oživit hrača s teamu tak to nejde , možno koli tomu že som k nemu dobehol neskoro .
No stalo sa mi, že ma velakrat oživili možno sekundu pred respawnom takže si to nemyslim .Chcem sa spitat či je Defibrilátor 100% skill neovlivneny ničim ,alebo je to normalne ,že niekedy proste hrača neoživim , stava sa mi to hlavne pri HC mode .Čo myslite?
lubmar napísal:
Ak sa smiem opítať, ako si to vyriešil. Ja mám totiš tiež pocit, že mi to ide podstatne horšie než zozačiatku. A znižovanie rozlíšenia némá na FPS žiadny vplyv stále mi to ide na +-30 FPS čo je tak na hranici hratelnosti. Pri výbuchoch to padá aj pod 15 čo je už riadne poznať a dosť to znepríjemňuje hranie. Zo začiatku som FPS nemeral tak neviem ako to šlo no nezviklo to pri explóziách sekať.
mam 2.6GHz clock speed, to je 200x13 , 13 su multiplieri
pri prehriati procesora ( ked dosiahol 55°C ) sa multiplieri znizili na 6,5, cize rychlost klesla na 1,3GHz, a bolo to dost citit
len som sa trochu prekutral medzi procesorom a chladicom a odstranil som odtial vsetko co tam nemalo byt, bolo tam dost vela prachu (na prvy pohlad nespozorovatelne), a chladic nemal taky ucinok
teraz sa pri max zatazeni drzi okolo 50°C cize pohoda
Aha vďaka , ale to nie je môj prípad, mne sa procák neprehrieva a aj keby hej tak to mám nastavené na úplné vypnutie PC. Všetky funkcie na automatické nastavovanie výkonu mám vypnuté. Takže u nma to bude ako som predpokladal skôr v tom, že mám už dosť velký bordel vo winXP a 2GB RAM je mu už málo. Na reinstal sa už chystám niekolko mesiacov, ale vdžy keď si uvedemím koľko by stým bolo práce tak to nechám tak. Aj tak čoskoro budem musieť k vôli BF3 zainvestovať do noveho PC.
kamo keby len to nefungovalo tak by som bol stastny skusal som steam verziu nic skusal som verziu stiahnutu s originu to iste mne nejde ulozit heslo prijat alebo pridat frienda najst polovica serverov ktore viem ze su celkom casto problem pri server browseri ze zacne nacitava serveri a zrazu mi napise ze nesom prihlaseny skoda bo je to uzasna hra ale ma vela vela nedostatkov a hlavne ma seru serveri , de nieje prakticky ziadna moznost ako v inych MP hrach ze by sa premiesali teami bo casto sa stava ze v jednom sami skiller a v dalsom sama lamka. ked sa das do jedneho ani si nepinknes a v druhom sa zasa nudis
No ja som hrával COD 4 na PS3 ale omrzelo ma to koli samým hackerom..... koli tomu Blbli serveri atd. nehovorim že to platí aj o BFBC2 ale je to možné.
JE to normalne v HC to mieritko nevidno , Cheatery su všade a dasa to velmi lahko zistit stači si pozret štatistiku daneho hrača a ked ma moc vysoke K/D ratio . tak je jasny cheater .
Dalšia vec niektore servery absolutne kašlu na cheaty a je tam minimalna ochrana takže tam chodi dost vela cheaterov . A server bez admina je na H...o server . KEd mate podozrenie na cheatera nemožte stym nič spravit len admin mu može dat kick ,alebo ban .
CHeatera spoznate velmi jednoducho , napriklad ked idete cheaterovy od chrbta tak ho to upozorni a hned sa otoči a zastreli vas v sekunde vačšinov na parvy vystrel , vela krat stači pozret score hrača a hned viete či to cheater je alebo nie . Čest vynimkam hračom ktory maju skill .
Dalšia vec vela krat nejde vyhladat server koli filtru lebo ho mate zle nastaveny a preto servery nenajde .
Hračov si ukladajte ked su online a pozvanka dojde vždy .
Pokial ma niekto zaujem si kvalitne zahrat a hlavne teamovo jednoznačne odporučam TS3 .
Je fajn , že to vie vela hračov hrat ,ale skoro každy robi jednu chybu , žiadna komunikacia s teamom , kedže Voice v hre raz ide raz nie a cele je to nejak divne nastavene tak teamspeak 3 je velmi dobra volba .
S par hračmi mame na 3 serveroch priradeny TS3 server a hrá sa perfektne .
Servery su squad deathmatch 8/8 , squad rush 4/4 , Conquest 16/16
LEGENDS l. ,LEGENDS ll. , LEGENDS lll.
Poznam admina na servery je prevažne každy den možem vam povedat ,že cheatery tam občas dojdu , ale hned im to da ban server ma dost dobru ochranu.
A je nastaveny velmi dobre je to HC .Pokial ma niekto zaujem si zahrat tak nech pride na TS3 a tam sa už dohodneme je tam viac miestnosti pre viac teamov .
Samozrejeme pozyvam všetkych CZ,SK hračov .