http://pokus.blog.sme.sk/c/267661/Cirke ... me_oneline
// inak zohnal som uz aj ten diel pod Lampu s Palkom...ale linky na uloziskove servery na tomto fore nie su povolene, nie? takze ako vam to mam sem hodit?
Pôvodne mala STV zamer vysielať horor nočná mora z elmstreet, ale zistilo sa, že Schlessinger bude postačujuca nahradaSrneC napísal:Komu by sa chcelo byt kvoli Schlesinger hore predsa
Existuje množstvo dôkazov, že môže aj fyzicky, ale hlavne duševne...Je evidentne, že samotny homosexual vo vela pripadoch tou homosexualitou trpi – a nie je to „kôli spoločnosti“ ako sa snažia všade prezentovať, ale kôli tej podstate homosexuality, ktora je už z principu neprirodzena. A to nehovorim len ja, ale aj množstvo homosexualov, ktori sa dali na „spravnu cestu“, ktorych članky som tu postol prednedavnomNumline1 napísal:Nemyslim, ze homosexualita by niekomu fyzicky ublizovala.
hej, pan farar povedali, polovica omše sa vždy zvykne venovať homosexualite - nová dobaNumline1 napísal:ci uz z vlastnej skusenosti, alebo ti to pan farar povedal pri nedelnej omsi
A ked sa začne zvieratko spokojne tvariť, tak už je to v pohode? Možno by mali navliecť seba aj psa alebo kozu do koženych oblekov s pavimi perami a presviedčať verejnosť, aky su šťastny, možno by si nakoniec aj zmenil nazorNumline1 napísal:Mas pocit, ze pri zoofilii a pedofilii je druha (pasivna) spokojna a vyrovnana?
Skor je smeisen to ako uboho nevies zareagovat na podstatu mojho prispevku.ephramko napísal:kali je az smiesne ako pod tarchou argumentov, tie svoje nazory prekrucas a prekrucas...preto ta citujem este raz ! ...najprv tu prezentujes suverenny nazor, ze najefektivnejsi sposob rozmnozovania je 1muz+1zena=ich deti a zevraj za to moze evolucia
...po predostreni faktu, ze drvivu vacsinu ludskej historie, sme sa rozmnozovali v absolutne odlisnej scheme a napriek tomu sme prezili...ti uz je zrazu dobra aj polygamia...
drvivu vacsinu ludskej existencie, sme zili v kmenoch, kde "sustil" kazdy s kazdym, alebo na zaklade dominancie a skupinovej hierarchie (nieco podobne ako funguju potkanie society)...a tuto organizaciu ludskej spolocnosti a rozmnozovania chces nazvat "rodinou" ? ...to nielenze nie je rodina...ale este to ma aj na mile daleko od pojmu "tradicna rodina"...tvoje nazory sa ale pod tarchou argumentov a dokazov krutia tak ako sa ti hodi...
Najdi si zenu a budes mat rovnake prava a vyhody ako ostatny. co viac ti nato mame povedat?ephramko napísal:taka otazka na teba, keby si statu platil rovnake dane aj odvody ako vacsina obcanov, ale na oplatku by tebe stat neposkytoval ani zakladne vyhody "oficialneho vztahu", ktore poskytuje inym obcanom...tebe by sa to pacilo ? nepozadoval by si aj ty, to co maju vsetci ostatni obcania, ked ten stat financujes rovnako ako vsetci ostatni ?
Tomu hovorím "rada" pre homosexuála..Najdi si zenu a budes mat rovnake prava a vyhody ako ostatny. co viac ti nato mame povedat?
kali, ty si tak dokonaly a uzasny clovek, ze si si jedneho dna povedal: "hmmm...dnes je nedela, tak od pondelka budem na zeny, stanem sa heterosexualom a najdem si babu ?"kali520 napísal:Najdi si zenu a budes mat rovnake prava a vyhody ako ostatny. co viac ti nato mame povedat?
Prvým je, že je dokázané empiricky, že jedinci, ktorí vyrastajú v normálne fungujúcej kompletnej rodine, majú psychologicky najlepšie vybavenie a teda aj pre spoločnosť sú najväčším prínosom. Fungujúca rodina je aj najskôr „zdrojom“ ďalších občanov, teda ľudí, ktorí (pokiaľ sa neodsťahujú inam) budú pracovať, vytvárať hodnoty, platiť dane, voliť, zakladať rodiny a „produkovať“ ďalších, sebe podobných občanov a teda zabezpečovať rozvoj štátu.
vyššie uvedené funkcie homosexuálne partnerstvo neplní, alebo v prípade úspešnej adopcie (na Slovensku som o takej ešte nepočul) plní len v štatisticky nevýznamnom počte prípadov. Debatu o vhodnosti výchovy detí v homosexuálnom prostredí a jeho vplyve na ich vlastnú hodnotovú a sexuálnu orientáciu nechcem otvárať, určite sú vedci, ktorí by sa k tomu mohli fundovane vyjadriť, ja k nim nepatrím.
Druhým dôvodom je, že by štát nemal pozitívne diskriminovať ľudí, ktorí majú určitý druh postihnutia, ktorý im ale nebráni v normálnom živote (aj partnerskom). Viem, že sa môžu homosexuáli ohradiť voči výrazu postihnutie, ale podľa mňa to tak je. Keď nejaká funkcia môjho organizmu, v tomto prípade sexuálna, nefunguje tak ako má (dúfam, že sa zhodneme na tom, že biologickým účelom sexu je plodenie potomstva a keďže v homosexuálnom vzťahu je tento účel nemožné prirodzeným spôsobom naplniť, nemôžeme ho z hľadiska biologického nazývať normálnym)
Mám mať právo svoju sexuálnu orientáciu realizovať a nebyť pre ňu diskriminovaný, to je jasné, ale prečo má spoločnosť práve mne vychádzať v ústrety viac, ako iným postihnutým? Určite nikto nebude bojovať za volebné právo pre ľudí, pozbavených spôsobilosti na právne úkony z dôvodu mentálneho postihnutia. Každý chápe, že ich intelektové schopnosti im jednoducho neumožňujú toto právo priznať.
Netrpím homofóbiou. Nemyslím si, na rozdiel od mojich religiózne založených spoluobčanov, že homosexuálny vzťah je niečo odsúdeniahodné. Pokiaľ prináša radosť ľudom, ktorí v ňom žijú, majú plné právo v ňom žiť a nikto by ich nemal za to prenasledovať.
Nemám ale pocit, že by sme mali ich vzťahy, nech už sú emocionálne, psychologicky, spoločensky a eticky akokoľvek prijateľné, úplne zrovnoprávniť s manželstvom. Podľa mňa to totiž nie je úplne to isté.
Čítajte viac: http://petrovic.blog.sme.sk/c/7820/Regi ... z1P48CP9uw
no to by ma fakt zaujimalo, odkial si ty prisiel na to, ze mnozstvo homosexualov prislo na neprirodzenost homosexuality a homosexualita im ublizuje? (zeby z tych pribehov "vyliecenych homosexualov", ktorych osvietil Jezisko?)tehla napísal:Je evidentne, že samotny homosexual vo vela pripadoch tou homosexualitou trpi – a nie je to „kôli spoločnosti“ ako sa snažia všade prezentovať, ale kôli tej podstate homosexuality, ktora je už z principu neprirodzena. A to nehovorim len ja, ale aj množstvo homosexualov, ktori sa dali na „spravnu cestu“, ktorych članky som tu postol prednedavnom
V tom pripade ti mozem povedat len bohuzial mas smolu, taky je uz raz zivot.kali, ty si tak dokonaly a uzasny clovek, ze si si jedneho dna povedal: "hmmm...dnes je nedela, tak od pondelka budem na zeny, stanem sa heterosexualom a najdem si babu ?" absurdne co tu trieskas...kedy uz konecne pochopis, ze rovnako ako ty nemozes za to, aku mas sexualnu orientaciu a nie si schopny ju lubovolne menit ako sa ti zachce, tak presne rovnake ako ty, to maju vsetci ludia na tejto planete...aj homosexuali..