Prey 2
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
len teraz vysli nejake artworky a ty by si uz chcel hw naroky???nie si volaky narocny,co???tu mas volaco z games.tiscali je tam aj ten artwork [click]Filipito napísal:neviete nahodou ake budu hw naroky??
-
lekoklatik
VIP
Re: Prey 2
Mňa prvý diel neoslovil absolútne vôbec.
Po tejto recenzii, kde sa hovorí že je to vlastne úplne iná hra so značkou Prey si hovorím ok.
Ak je to čo tu - http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/pre ... ojmy-56062 píšu aspoň z polovice pravda,
neviem sa dočkať.
Trailer vyzerá skvele -
ale predsa len sa nejedná o ingame, takže sa nechám prekvapiť.
Z čítania článku som však nadšený.
Po tejto recenzii, kde sa hovorí že je to vlastne úplne iná hra so značkou Prey si hovorím ok.
Ak je to čo tu - http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/pre ... ojmy-56062 píšu aspoň z polovice pravda,
neviem sa dočkať.
Trailer vyzerá skvele -
ale predsa len sa nejedná o ingame, takže sa nechám prekvapiť.
Z čítania článku som však nadšený.
huh, pekné video
hádam to nezabijú niečím 
-
Qerten
Medium Star
Re:
nie pretože na zistenie minimálnej konfigurácie HW pre určitú hru sa musí hra samotná podporiť HW testom a podľa toho sa určia nároky. Hra sa testuje až keď je vo finálnej podobe alebo takmer finálnej, kde už chýbajú len drobnosti..Filipito napísal:noa??? preco narocny?? s uvedenim neakych artworkov by mohli dat ze budete musiet mat 16 jadrovy procakatd no nie???
no ale teraz ku hre.. som fanúšik pôvodného prey-a ale toto vypadá na niečo úplne iné a nové, niečo kde môže zapadnúť skvelý sci-fi príbeh takže sa teším a teším sa priamo na jeho ďalšie pokračovania
Ja som taktiez fanusik povodneho preyu, bola to jedna z mojich najoblubenejsich hier, uplne originalna, putava, hratelna, kde trebalo obcas porozmyslat nad skvelou hadankou. 2 sa mi pozdava, ale ja by som tomu dal iny nazov, lebo to fakt nema nic s preyom spolocne.
Jj, dal by som tomu nazov "2" 
-
Qerten
Medium Star
Úplný súhlas, pochybujem že náš hlavný hrdina bude neveriaci Indián ktorý sa ako príbeh pokračuje, vráti ku svojej indiánskej viere. Aj tie prvky ducha podľa mňa zmiznú etc. tá 2 z toho traileru sa mi viac podobá na Mass Effect ako na preyKorag napísal:Ja som taktiez fanusik povodneho preyu, bola to jedna z mojich najoblubenejsich hier, uplne originalna, putava, hratelna, kde trebalo obcas porozmyslat nad skvelou hadankou. 2 sa mi pozdava, ale ja by som tomu dal iny nazov, lebo to fakt nema nic s preyom spolocne.