Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
na LEGENDS I. som chvilu hraval, ale potom prestalo byt aktivne (vzdy ked som to cekol tak bolo 0/16, popr 2/16) tak som isiel na iny
mam ho myslim vo favorites, potom ceknem aj tie dalsie
mam ho myslim vo favorites, potom ceknem aj tie dalsie
ja hravam na *FA* Flying Angel tusim. Je tam stale plno a co sa tyka cheaterov tak sem tam mam podozrenie
skusim sa pozriet na vyssie spomenute avsak davam prednost rushu ale ani conquestom nepohrdnem
skusim sa pozriet na vyssie spomenute avsak davam prednost rushu ale ani conquestom nepohrdnem
tam zvyknem aj ja nakuknut 
Mna dneska jeden tak vytočil.... Som sniper, strelím ho 2x do hlavy, vystrekne z neho krv a on sa otoci a 9mm ma zabil..... a skore mal 57-0
-
->slavo<-
Addict
Servery su LEGENDS l. LEGENDS ll. LEGENDS lll. Ako som pisal vyššie a TS3 sa zobrazuje v hre na chate .wladas napísal:no ja mam urcite zaujem tam ist len by to chcelo nazov serverov alebo IP na TS3
TS3 63.243.164.40:10023
Jasný cheaterPsychoGuy napísal:Mna dneska jeden tak vytočil.... Som sniper, strelím ho 2x do hlavy, vystrekne z neho krv a on sa otoci a 9mm ma zabil..... a skore mal 57-0
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
1- hehe stalo sa mi vela krat ze si kracam namatkovo sa otocim a tam daky puk zamnou tak som ho zosupoval bo on dako nepredpokladal moj utok->slavo<- napísal:
CHeatera spoznate velmi jednoducho , napriklad ked idete cheaterovy od chrbta tak ho to upozorni a hned sa otoči a zastreli vas v sekunde vačšinov na parvy vystrel , vela krat stači pozret score hrača a hned viete či to cheater je alebo nie . Čest vynimkam hračom ktory maju skill .
Dalšia vec vela krat nejde vyhladat server koli filtru lebo ho mate zle nastaveny a preto servery nenajde .
Hračov si ukladajte ked su online a pozvanka dojde vždy .
2-neboj vzdy ked hladam server konkretny tak resetujem filter ale prd s toho slovensky server abo bobikov neviem najst od preinstalovania
3-skusal som to aj tak ze sme pisali cez origin tam sme sa pridali potom sme sa snazili aj v hre pricom obaja online a nic skusali sme aj tak ze ja jemu request on mne a prd s toho
Je to bug ktory je v hre uz niekolko mesiacov, myslim ze viac ako pol roka. Fix nato necakaj, je to dead hra z pohladu DICE. Vsetko sa sustredi na bf3...->slavo<- napísal:Hrava tu niekto aktive Medica ? Lebo mam problem, že občas ked idem oživit hrača s teamu tak to nejde , možno koli tomu že som k nemu dobehol neskoro .
No stalo sa mi, že ma velakrat oživili možno sekundu pred respawnom takže si to nemyslim .Chcem sa spitat či je Defibrilátor 100% skill neovlivneny ničim ,alebo je to normalne ,že niekedy proste hrača neoživim , stava sa mi to hlavne pri HC mode .Čo myslite?
Je to bug. Pochybujem ze to fixnu v dohladnej dobewladas napísal:asi sa to tu uz niekto pytal ale odpoved som nenasiel
v BFBC2 mi nejde ulozit heslo, stale ho musim pisat
da sa to nejak poriesit?
Na začiatku vyzerara BFBC2 aká úžastná, no teraz o nu nikto ani nezakopne
A ty si odkiaľ vyšiel?
Ja toho mam na kompe poinstalovane teda dost ale aj tak stale skoncim u bc2; takze asi tak 
tiez je to pre mna asi jedina hra ktoru hravam, takze vobec neviem o com toci
Odporucim vam nemecky server Ententeich.......nie su tam vsetky mapy ale iba tie najlepsie a strieda sa tam rush aj CQ.....vyborny server je tam voting na vykopnutie a admin je tam v zdy......aj ping je tam dobry
diki palci, urcite skusim
-
Runes
Addict
nho podobne dlho dlho som drtil TF2 ale jak to po.... tak som presiel na L4D2 a od vianoc jak mam BC2 tak drtim len to teda paralelne pustim este just cause 2 ale to len tak for fun sadnem do vrtulnika a nicim vsetko co sa da
btw mrte dlha hra len skoda ze jednotvarna chod vystrielaj a vrat sa mam dakych 18% a nahratych cez 20 hodin
//autoeditácia príspevku (16 Jún 2011, 17:50)
TERAZ MI VOLAL KAMARAT ZE MAJU V TESCU BC2 ZA 9,99€
//autoeditácia príspevku (16 Jún 2011, 17:50)
TERAZ MI VOLAL KAMARAT ZE MAJU V TESCU BC2 ZA 9,99€
pekna cena 
je to cudne ale vobec nelutujem, ze som niekedy za to dal 50
je to cudne ale vobec nelutujem, ze som niekedy za to dal 50
dokelu, pred necelymi dvomi tyzdnami 18,8€ 
-
Runes
Addict
upravujem infosku
Ode dneška (15.6. 2011) až do 28.6. 2011 je možné koupit v obchodní síti TESCO různé PC hry od EA s více jak 50% slevou.
Nabídka se týká her jako FIFA 11 nebo 10, Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 2 Complete Collection, The Saboteur, Medal of Honor 10th Anniversary, Mass Effect 2, Dragon Age Prameny, Need for Speed Shift či Undercover, NHL 09, Dead Space, Crysis Maximum Edition a další.
Cena všech těchto her je jednotná a to 199 Kč, respektive 9,99 Euro. Tato nabídka platí ve všech prodejnách sítě TESCO a to jak na území České republiky tak i Slovenska.
Ode dneška (15.6. 2011) až do 28.6. 2011 je možné koupit v obchodní síti TESCO různé PC hry od EA s více jak 50% slevou.
Nabídka se týká her jako FIFA 11 nebo 10, Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 2 Complete Collection, The Saboteur, Medal of Honor 10th Anniversary, Mass Effect 2, Dragon Age Prameny, Need for Speed Shift či Undercover, NHL 09, Dead Space, Crysis Maximum Edition a další.
Cena všech těchto her je jednotná a to 199 Kč, respektive 9,99 Euro. Tato nabídka platí ve všech prodejnách sítě TESCO a to jak na území České republiky tak i Slovenska.
Trochu opravím dnes som bol v TESCU a Medal of Honor 10th Anniversary mali za 7,49€ + nejaké iné EA hry ale BC2 za 9,99€
tak chladnicka je prazdna tak zajtra sa ide na nakup tak si to checknem 
-
Runes
Addict
no len nie tesco petrzalka bol som tam a tam to neni a typek mi vravi " no bo chalanovi co to ma nastarosti presiel paletak po nohe"