nefunkčnosť napaľovania na Acer Extensa
nefunkčnosť napaľovania na Acer Extensa
zdravím. mám problém s vypálením súborov (ani mp3-jky, ani .avi, nič) na cd. Vypíše mi, že mám aktualizovať firmware pre napaľovačku diskov cd a dvd. mám notebook acer extensa 5200 a windows 7, ale netuším čo s tým... 
Re: nefunkčnosť napaľovania na Acer Extensa
ale viac ti pomôcť neviemnirvana8 napísal:aktualizovať firmware pre napaľovačku diskov cd a dvd.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skus povedat aky si zrucny s pc ??? ale pre zaciatok:
pravim na mysi na pocitac - vlastnosti - spravca zariadeni - jednotky dvd-rom cd-rom - pravim na napalovacku vlastnosti - ovladac
teraz skus aktualizovat ovladac ak nepomoze tak to iste ale namiesto aktualizacie skus odinstalovat restartuj PC a po restarte by mal win pindat ze nasiel novy hardvear potom by sa ho mal snazit nainstalovat sam ak nainstaluje a error pretrvava tak bud je treba preinstalovat cely win a ak ani to nepomoze tak asi hardvear error
pravim na mysi na pocitac - vlastnosti - spravca zariadeni - jednotky dvd-rom cd-rom - pravim na napalovacku vlastnosti - ovladac
teraz skus aktualizovat ovladac ak nepomoze tak to iste ale namiesto aktualizacie skus odinstalovat restartuj PC a po restarte by mal win pindat ze nasiel novy hardvear potom by sa ho mal snazit nainstalovat sam ak nainstaluje a error pretrvava tak bud je treba preinstalovat cely win a ak ani to nepomoze tak asi hardvear error
s pc nie som velmi zrucna...tak skusala som tvoju radu, ale vypisalo mi to, ze uz je nainstalovany najnovsi softver ovladaca...tu chybu mi vyhadzuje pri tom, ak sa snazim napalit cd...tak asi to skusim len tym preinstalovanim windowsu...