ako si udobriť holku, niečo špecialne.
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako si udobriť holku, niečo špecialne.
Caute mam problem,
potrebujem si udobriť dievča, reps. byvale lebo sme sa rozisli. Samzrejme ,že dovody, boli hlavne tie že obaja sme prekonavali prvy važny vztah kde sa často robia chyby. Robil som ich aj ja. Problem je ten ,že ona nechce mi uveriť ,že som sa na nich poučil a viackrat ich nezopakujem.Rozišli sme sa so slovami "ak mame byť spolu budeme spolu aj o rok,či dva" Skusal som za nou chodiť, po rozchode atd, nedala sa presvedčiť, ale citil som ,že by to mohlo ist. Atak chcem vymysliet niečo špecialne, niečo čim by som jej fakt dokazal, že mi na nej velmi zaleži.
Mali by ste nejaky napad?
Kvety su samozrejmosť
potrebujem si udobriť dievča, reps. byvale lebo sme sa rozisli. Samzrejme ,že dovody, boli hlavne tie že obaja sme prekonavali prvy važny vztah kde sa často robia chyby. Robil som ich aj ja. Problem je ten ,že ona nechce mi uveriť ,že som sa na nich poučil a viackrat ich nezopakujem.Rozišli sme sa so slovami "ak mame byť spolu budeme spolu aj o rok,či dva" Skusal som za nou chodiť, po rozchode atd, nedala sa presvedčiť, ale citil som ,že by to mohlo ist. Atak chcem vymysliet niečo špecialne, niečo čim by som jej fakt dokazal, že mi na nej velmi zaleži.
Mali by ste nejaky napad?
Kvety su samozrejmosť
Re: ako si udobriť holku, niečo špecialne.
Aky mas financny strop? 
No ale v tom ti mi asi neporadíme každá baba má rada niečo iné čo ju špecialne poteši a ty si s nou chodil nie my a ty by si to mal vedieť najlepšie... ja by som ti povedal že ruže ale tak holka čo som ich jej bol zaniesť na udobrenie ich fakt mala rada.. táto ti ich ale môže hodiť do hlavy
-
easton
Professional
peniaze boli aj budu, čo ma rada, ona mala rada take darčeky nie skor kupene, take niečo vyrobene a trefne. Mozno to je boj proti muru, ale nechcem mať v buducnosti vycitky ,ze som to neskusil 
Chcel som jej ist postaviť, máj, ale tak na vacšiu vzdialenosť to bolo nerealizovatelne.
čo ma rada: ma rada psov, kozmetiku, a veci od srdca, nikdy sme si vo vztahu darceky nedavali, lebo sme sa na tom vzajomne dohodli
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2011, 11:35)
Chcel som jej ist postaviť, máj, ale tak na vacšiu vzdialenosť to bolo nerealizovatelne.
čo ma rada: ma rada psov, kozmetiku, a veci od srdca, nikdy sme si vo vztahu darceky nedavali, lebo sme sa na tom vzajomne dohodli
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2011, 11:35)
stali sa aj pred tym menšie prešlapy, a doniesol som jej mercy, gumenych medvedov, čo ma rada, a ju to velmi rozcitlivelo, a dakovala, ze som to nemusel atd.Einar napísal:No ale v tom ti mi asi neporadíme každá baba má rada niečo iné čo ju špecialne poteši a ty si s nou chodil nie my a ty by si to mal vedieť najlepšie... ja by som ti povedal že ruže ale tak holka čo som ich jej bol zaniesť na udobrenie ich fakt mala rada.. táto ti ich ale môže hodiť do hlavy
No ale podla mna cokolada a sladkosti nieje to najstasnejsie riesenie mozno ju to potesi a podakuje ti ale tak cokoladu a macikov jej moze dat prvy aj posledny kamarat
skus vymysliet neco s tymi psami
-
jin
VIP
Pozri, poviem Ti jednu vec - toto musí ísťz oboch strán. Nakoľko pokiaľ ona nebude presvedčená tým, že to s Tebou chce opäť skúsiť, tak to budeš mať ťažké.easton napísal:Caute mam problem,
Pokiaľ si však presvedčený tým, že do toho ideš, tak OK, poďme na to.
V prvom rade by som holku vzal na miesta, ktoré ste mali radi, pripomenúť si romantickú atmosféru, ktorú ste spolu prežívali, základ je to, aby sa s Tebou dobre cítila a aby nemala pocit, že je to celé silené. Čo konkrétne to má byť musíš vedieť sám. Ty musíš vedieť čo má rada a čo na ňu dokáže zapôsobiť. Skús nahodiť nejaké tipy a my Ťa môžeme usmerniť.
Pokiaľ nemáš vôbec žiadne nápady (kvety sú super!) tak skús klasiky, ako romantická večera, romantický víkend. Keď som ja naposledy chcel prekvapiť svoju drahú tak som objednal kvetinového kuriéra, 50 červených ruží natesno a v nich "poukaz" na romantický víkend v Kaštieli Čereňany.
Toto je teraz Tvoja veľká výhoda. Sprav niečo iracionálne, daj jej darček bez nejakej dohody, prekvapí ju to (milo), nakoľko s tebou také niečo nezažila, bude sa jej to páčiťeaston napísal:...nikdy sme si vo vztahu darceky nedavali, lebo sme sa na tom vzajomne dohodli...
Tak ja zas nie som ten "kvetový" typ. Takže keby hovorím za seba, tak by ma potešilo, keby ten chalan dačo uvaril, proste tá snaha sa cení (a chlap v kuchyni je sexi- ak tam nenarobí viac bordelu než úžitku). aj keby sú to len nejaké zapekané cestoviny s dačím, a potom dobrý film, káva alebo dle vôle.
Inak mi napadlo, čo tak nejaký výletik? do zámku, parku, turistika, proste nejaká akcia, kde človek načerpá energiu a zabudne na problémy.
Inak mi napadlo, čo tak nejaký výletik? do zámku, parku, turistika, proste nejaká akcia, kde človek načerpá energiu a zabudne na problémy.
-
easton
Professional
jin - či je to aj ona bude chcieť, zistim
Chcem to skusiť, pretože mi to neda sedieť na zadku. Moj plan bol takyto: byvame od seba daleko asi (60km) chodime do tej istej školy, čiže počas roka sme sa stretavali pravidelne. Chcel by som teraz zobrat kupit ruže(biele, červene) nejake to mercy a ist za nou a porozpravať sa face to face, kde sme robili chyby, hlavne kde ja. Skusim jej dať svoje slovo, že som sa na tom poučil, že mi na nej zaleži. Prvy krok, je vobec sa k nej dostať, nie to niečo variť, kuchtiť a podobne. Už skor mi spominala, že by rada navštivila Slov. Raj, tak ak by sa mi to vcelku s tymi kvetmi podarilo a nejako by sa spristupnila, navrhol by som ten výlet do spomenuteho slov. raja.
ps: radil som sa aj kamaratom, ktory, je vo vztahoch viac skuseny ako ja. A ten mi poradil, aby som tomu nechal čas, všetky problemy sa musia v hlave uležať, idu prazdniny, čas velkych pokušeni, že mam ju nechať nech sa vyblazni s priatelmi, spozna novych ludi, že teraz ťažko bude niečo chcieť, pretože možno dufa, ze cez prazky spozna niekoho ineho. A potom niekedy koncom augusta - septembra, prisť a porozpravať sa opäť na tuto temu, kde cela sitaucia uz nebude taka citliva a kazdy bude mať nadhlad.
ps2: ma psa bernskeho salašnickeho psa, zboznuje to plemeno, možno plysak tohto plemena by bol trefny, možno kniha o nich a podobne
ps: radil som sa aj kamaratom, ktory, je vo vztahoch viac skuseny ako ja. A ten mi poradil, aby som tomu nechal čas, všetky problemy sa musia v hlave uležať, idu prazdniny, čas velkych pokušeni, že mam ju nechať nech sa vyblazni s priatelmi, spozna novych ludi, že teraz ťažko bude niečo chcieť, pretože možno dufa, ze cez prazky spozna niekoho ineho. A potom niekedy koncom augusta - septembra, prisť a porozpravať sa opäť na tuto temu, kde cela sitaucia uz nebude taka citliva a kazdy bude mať nadhlad.
ps2: ma psa bernskeho salašnickeho psa, zboznuje to plemeno, možno plysak tohto plemena by bol trefny, možno kniha o nich a podobne
-
javatar
Hardcore addict
S tymto velmi opatrne. Ak jej nieco vytknes tak sa urazi a bude ignorovat to ze predtym si skritizoval aj seba. Ak zase budes ten zly len ty tak budes v submisivnej roli a vobec jej nebudes pripadat hodny navratu. Spravne spravanie ti neporadim (netusim ho) ale na vyssie spomenute si davaj pozor. Si muz, potrebujes mat aj hrdost a zaroven ona nesmie byt ta zla. Ono v podstate nik nemusi byt ten zly ale zeny to akosi nechapu...easton napísal:...a porozpravať sa face to face, kde sme robili chyby, hlavne kde ja...
-
easton
Professional
Chapem ,že zasa nemožem byť dajaky riťolez, ale jednoducho to chcem skusit, posral som to a chcem to skusit, kupim toho plysaka, kvetky , mercy a idem to skusit, len neviem kde toho plyšaka pozhanamjavatar napísal:S tymto velmi opatrne. Ak jej nieco vytknes tak sa urazi a bude ignorovat to ze predtym si skritizoval aj seba. Ak zase budes ten zly len ty tak budes v submisivnej roli a vobec jej nebudes pripadat hodny navratu. Spravne spravanie ti neporadim (netusim ho) ale na vyssie spomenute si davaj pozor. Si muz, potrebujes mat aj hrdost a zaroven ona nesmie byt ta zla. Ono v podstate nik nemusi byt ten zly ale zeny to akosi nechapu...
-
jin
VIP
Všetky plyšáky čo som kedy kúpil som kúpil na benzínke 
Ja aj som kvetinový typ a priateľ vie, že keď sa veľmi hnevám, po kvietku ma to okamžite prejde, ale to by ma prešlo časom aj tak
Raz som dostala od chalana 18 červených ruží, ktoré ma dojali skoro k slzám, ale nič to nezmenilo na fakte, že som s ním v tej dobe nič nechcela mať. Takže možno vás to bude šokovať, chlapi, ale my ženy nie sme až tak materialisticky založené (ale netvrdím, že nám darčeky prekážajú
)
Tým chcem vlastne povedať to, že nezáleží ani tak na tom, čo jej kúpiš, ako skôr na argumentoch, alebo momentálnych citoch medzi vami. Možno má tvoj kamarát pravdu a mal by si jej dať chvíľu čas. Možno práve tak zistí, že jej budeš chýbať a že ťa má rada a nakoniec príde za tebou sama.
GL
-
easton
Professional
lenze vtip je v tom ,že sme rozideni uz skoro 4 mesiace, myslim, si že je to dosť, dlha doba aby si rozmyslela vratit, sa, nič tomu nenasvedcuje, lebo stale mi vykrikuje, že aky somminya napísal:Ja aj som kvetinový typ a priateľ vie, že keď sa veľmi hnevám, po kvietku ma to okamžite prejde, ale to by ma prešlo časom aj takRaz som dostala od chalana 18 červených ruží, ktoré ma dojali skoro k slzám, ale nič to nezmenilo na fakte, že som s ním v tej dobe nič nechcela mať. Takže možno vás to bude šokovať, chlapi, ale my ženy nie sme až tak materialisticky založené (ale netvrdím, že nám darčeky prekážajú
)
Tým chcem vlastne povedať to, že nezáleží ani tak na tom, čo jej kúpiš, ako skôr na argumentoch, alebo momentálnych citoch medzi vami. Možno má tvoj kamarát pravdu a mal by si jej dať chvíľu čas. Možno práve tak zistí, že jej budeš chýbať a že ťa má rada a nakoniec príde za tebou sama.
GL
-
PhYs0c
King
myslim ze vecny darcek "bude malo", a porozpravat sa a pripominat si chyby neni dobry napad, to hovorim z vlastnej skusenosti, nejake mercy a ruza a plysak podla mna nebude stacit na to aby sa ti vrhla do narucia, nasetri radsej na ten vylet do slovenskeho raja ked tam chcela ist a tam jej povedz ze si pamatas ze o tom snivala a ze by si chcel byt v jej zivote tym, kto jej bude plnit sny.. a mozno este tam nejaka ta drobnost, a myslim ze jej je jedno ci dostane 1 ruzu alebo 50..skor jej ide asi o ten skutok ze si jej dal kvet ako o to ze si jej dal zahradu 
No nechcem ti kaziť ilúzie, ale keď ti vykrikuje veci ešte po 4 mesiacoch, tak budeš naozaj potrebovať viac, ako len bonboniéru a kvety. Ale na druhej strane, nepoznám podrobnosti vášho vzťahu, ani neviem prečo ste sa rozišli a aké máte vy dvaja charaktery, takže sa môžem mýliť. Lebo môžeš tu nájsť radu na ten najlepší darček na svete, ale keď sa raz k tebe nechce vrátiť, tak sa nevráti. Už pre tvoje dobro dúfam, že nemám pravdu. V tom prípade hlasujem za ten Raj. Spravíte si výlet na pekné neutrálne územie a keď vám tam bude spolu dobre, tak snáď prehodnotí svoj postoj.
A máš výhodu, že ti nikam neutečie, lebo keď za ňou prídeš domov, kľudne ti môže tresnúť dverami pred nosom.
-
easton
Professional
ja ta chapem, ja byvam blizko slov. raja, ona by musela prist tu a jak ju poznam nebude chciet prisť preto ja musim ist tam, tie kvetky a podobne, su len na to aby som ju vobec dakde dostal, to by som bol bars premudrety, keby som jej zavolal prid pojdeme do raja atd.PhYs0c napísal:myslim ze vecny darcek "bude malo", a porozpravat sa a pripominat si chyby neni dobry napad, to hovorim z vlastnej skusenosti, nejake mercy a ruza a plysak podla mna nebude stacit na to aby sa ti vrhla do narucia, nasetri radsej na ten vylet do slovenskeho raja ked tam chcela ist a tam jej povedz ze si pamatas ze o tom snivala a ze by si chcel byt v jej zivote tym, kto jej bude plnit sny.. a mozno este tam nejaka ta drobnost, a myslim ze jej je jedno ci dostane 1 ruzu alebo 50..skor jej ide asi o ten skutok ze si jej dal kvet ako o to ze si jej dal zahradu
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2011, 23:35)
dakujem, za rady, ja som si vedomy, že toto vobec nemusi vyjsť, ale nechcem si v buducnosti vyčitať ,ze som niečo mohol urobiť a neurobil. Riadim sa heslom " za odje* nič nedas"
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2011, 23:43)
Viem,že ten Slov. Raj je dobra myšlienka, ale ona nepride ked jej poviem prid ku nam pojdeme na vylet, tie kvetky atd, musim ist a využiť to a aj ju pozvať osobne, do oči mi nepoviem nie.
-
Patriciess
Novice
..keď ti stále vykrikuje aký si, tak ju musia asi niektoré vlastnosti dobre vytáčať. Neviem či je dobré sa púštať do takého vzťahu, keď jednej osobe niečo na tebe neustále prekáža. A potom sa musi niak podvedome od teba oddeľovať, zrejme aby si ju opäť nezranil. Teraz keď ta drži na vlásku, máš pekne čo dokazovať. Ale keď ju budeš mať, pýtam sa či aj potom budeš mať chuť ešte dokazovať?
Mne tam chýba skôr vo vašom vzťahu POROZUMENIE. Pri tej debate face to face
, by som šla osobne do hlbších vôd až do silnej úprimnosti.. tam by sa našlo už aj to porozumenie. A toť jest, byť tak úprimný a povedať svojmu partnerovi ako sa kedy cíti, že čo ho zraňuje, keď sa musí oddeľovať, kedy má strach, z akej príčiny robí, čo robí.. do správne peknej "nahoty".. nahota znamená prirodzenosť pustíť si niekoho blízko, tak ako to robia partneri .. Aj tie staré veci, by ste mali dobre predebatovať, lebo na nich to v budúcnosti zlyhá. Vzťah môže pokračovať ďalej, ale dlho trvať nemusí, lebo hneď pri najbližšej chvíli výjdu staré "krivdy" spomienky na povrch.
A dať niekomu čas, chápem aj tak, že "nooo
ja skúsim si nájsť niečo lepšie, ale ak to nenájdem , tak sa vrátim do starých koľají.. " a to znie skôr bezvýchodiskovo, že nechcem byť sám.
Ale myslím si, že ak veľmi túžiš byť s ňou a budeš túžiť , tak sa ti to podarí.. otázka je v akej podobe sa tvoje chcenie prejaví..
možno sa z toho neskôr poučíš 
Moja RADA znie porozumenie.
viac nepotrebuješ
Mne tam chýba skôr vo vašom vzťahu POROZUMENIE. Pri tej debate face to face
A dať niekomu čas, chápem aj tak, že "nooo
Ale myslím si, že ak veľmi túžiš byť s ňou a budeš túžiť , tak sa ti to podarí.. otázka je v akej podobe sa tvoje chcenie prejaví..
Moja RADA znie porozumenie.
-
easton
Professional
dakujem za tvoju odpoved, je v nej vela pravdy ano porozumenie a tolerancia to mne hlavne chybalo, ako vravim, moj prvy vaznejši vztah, ale to dievča mam naozaj rad, a myslim, si že vztah by v pohode fungoval, pretože staci veci , kt to narušili tolerovat, niesu to veci životne doležite, asi som bol priliš naročny, ale ako sa hovori, každy sa uči na vlastnych chybach, ak by toto nevyšlo do buducna viem, čo može vztah zničiťPatriciess napísal:..keď ti stále vykrikuje aký si, tak ju musia asi niektoré vlastnosti dobre vytáčať. Neviem či je dobré sa púštať do takého vzťahu, keď jednej osobe niečo na tebe neustále prekáža. A potom sa musi niak podvedome od teba oddeľovať, zrejme aby si ju opäť nezranil. Teraz keď ta drži na vlásku, máš pekne čo dokazovať. Ale keď ju budeš mať, pýtam sa či aj potom budeš mať chuť ešte dokazovať?
Mne tam chýba skôr vo vašom vzťahu POROZUMENIE. Pri tej debate face to face, by som šla osobne do hlbších vôd až do silnej úprimnosti.. tam by sa našlo už aj to porozumenie. A toť jest, byť tak úprimný a povedať svojmu partnerovi ako sa kedy cíti, že čo ho zraňuje, keď sa musí oddeľovať, kedy má strach, z akej príčiny robí, čo robí.. do správne peknej "nahoty".. nahota znamená prirodzenosť pustíť si niekoho blízko, tak ako to robia partneri .. Aj tie staré veci, by ste mali dobre predebatovať, lebo na nich to v budúcnosti zlyhá. Vzťah môže pokračovať ďalej, ale dlho trvať nemusí, lebo hneď pri najbližšej chvíli výjdu staré "krivdy" spomienky na povrch.
A dať niekomu čas, chápem aj tak, že "noooja skúsim si nájsť niečo lepšie, ale ak to nenájdem , tak sa vrátim do starých koľají.. " a to znie skôr bezvýchodiskovo, že nechcem byť sám.
Ale myslím si, že ak veľmi túžiš byť s ňou a budeš túžiť , tak sa ti to podarí.. otázka je v akej podobe sa tvoje chcenie prejaví..možno sa z toho neskôr poučíš
Moja RADA znie porozumenie.viac nepotrebuješ
troška nechápem prečo to chceš po 4 mesiacoch ešte ďalej škrabať, ale šak tvoja vec.
sprav jej nejakú takú rozkladaciu pohľadnicu alebo mini-reporelo, kde budú nejaké vaše spoločné fotky s nejakou krátkou milou či vtipnou básničkou, je to homemade, je to od srdca, je to o vás dvoch. plus nejakú originálnu čokoládu z nejakého darčekového obchodu, takú čo nevidí bežne v Jednote alebo v Tesco.
sprav jej nejakú takú rozkladaciu pohľadnicu alebo mini-reporelo, kde budú nejaké vaše spoločné fotky s nejakou krátkou milou či vtipnou básničkou, je to homemade, je to od srdca, je to o vás dvoch. plus nejakú originálnu čokoládu z nejakého darčekového obchodu, takú čo nevidí bežne v Jednote alebo v Tesco.
yop tak s týmto musím súhlasiť, bacha na to. nevyhadzuj jej nič na oči ale ani sa neponižuj. prezentuj to tak že "to zlé je už minulosť, poďme riešiť budúcnosť"javatar napísal:S tymto velmi opatrne. Ak jej nieco vytknes tak sa urazi a bude ignorovat to ze predtym si skritizoval aj seba. Ak zase budes ten zly len ty tak budes v submisivnej roli a vobec jej nebudes pripadat hodny navratu. Spravne spravanie ti neporadim (netusim ho) ale na vyssie spomenute si davaj pozor. Si muz, potrebujes mat aj hrdost a zaroven ona nesmie byt ta zla. Ono v podstate nik nemusi byt ten zly ale zeny to akosi nechapu...
-
easton
Professional
po 4 mesiacoch preto, lebo laska neni zaležitosť mesiaca, dvoch preto. A vzhladom na školske povinnosti som ju nechcel prilis casto otravovať, preto som to intenzivnejsie začal riešit teraz po skuskach.silmarill napísal:troška nechápem prečo to chceš po 4 mesiacoch ešte ďalej škrabať, ale šak tvoja vec.
yop tak s týmto musím súhlasiť, bacha na to. nevyhadzuj jej nič na oči ale ani sa neponižuj. prezentuj to tak že "to zlé je už minulosť, poďme riešiť budúcnosť"