Re: Facebook
funguje vám fb chat v externých programoch? mne v Trilliane prestal fungovať
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...mne v ICQ funguje...
-
DjBass
Darca
V QIPe mi chat funguje, len sa mi niekedy stáva, že niektoré správy nedostanem...
Prosím potrebujem poradiť...
Ako si môžem spraviť na FB to aby mi "priatelia" nedávali príspevky na nástenku... alebo nastaviť to tak, aby mi tam odkazy, fotky a príspevky mohla dávať len jedna osoba ? ďakujem, som to hľadala, ale už si neviem rady...
Ako si môžem spraviť na FB to aby mi "priatelia" nedávali príspevky na nástenku... alebo nastaviť to tak, aby mi tam odkazy, fotky a príspevky mohla dávať len jedna osoba ? ďakujem, som to hľadala, ale už si neviem rady...
účet - nastavenia súkromia - Prispôsobiť nastavenia - Priatelia môžu prispievať na moju nástenku - odfajkni
toto?
//nz
toto?
//nz
Neviete prosim Vas niekto, ako vypnem, aby ma priatelia a ludia mohli oznacovat na fotkach? Vopred dakujem
-
Soviet
Darca
Vypnut sa to asi neda
Tiez som to hladal, ale oznacit ma mozu stale..Maximalne mozes nastavit, ze kto uvidi tvoje fotky, kde ta oznacia na "only myself" cize ich vidis len ty a nik iny.
Dnes som sa prihlásil na FB a pozerám, že vľavo mi vôbec neukazuje priateľov na chate. A keď rozkliknem vpravo dole Chat, tak to vypíše Načítava sa..., no nič nenačíta. Nevie niekto, kde je chyba a ako znova "zobrazím" priateľov?
Ďakujem
Ďakujem
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
ako dlho trva kym mi zmenia meno? Vcera rano som dal pridat stredne meno, napisalo nieco, ze to musia najskor skontrolovat, no odvtedy mi meno nezmenilo. Ma to naozaj trvat tak dlho? Kde moze byt problem?
Dik, K+
ako dlho trva kym mi zmenia meno? Vcera rano som dal pridat stredne meno, napisalo nieco, ze to musia najskor skontrolovat, no odvtedy mi meno nezmenilo. Ma to naozaj trvat tak dlho? Kde moze byt problem?
Dik, K+
Ked som ja menil meno tak to trvalo cca 1 den...
-
krankenwagen
Professional
A nie je na obycajne pridanie stredneho mena 2 dni nejako dost? 
Moja frajerka si menila stredné meno cca pred dvoma týždňami a nič...FB sucks...
//EDIT: Podpíš sa ty sráč vyje***, čo mi v karme nadáva na frajerku! Podpíš sa ty teplý chudák...Toto mi napísal ch*j jeden :
//EDIT: Podpíš sa ty sráč vyje***, čo mi v karme nadáva na frajerku! Podpíš sa ty teplý chudák...Toto mi napísal ch*j jeden :
jo fb sux lebo nejaka brzda ci nemoze zmenit stredne meno na nejaku chu**** typu Rada-Davam alebo DamHocikomu
-
Janio
Zablokovaný
Dá sa na tejto sprostej stránke menom "Facebook" vyhľadať osoba. If viem len meno a kde býva (Na FB registrovaný nie som, ale hľadať sa tam dá - ak sa nemýlim) + Cez priateľov sa tam "preklikať" nemôžem, keďže FB sám nemám a tých "priateľov" nepoznám
Je to možné, alebo chcem veľa ?
-
audiotrack
VIP
podľa bydliska sa hľadať nedá. Podľa mena áno
-
Janio
Zablokovaný
No veď, áno podľa mená sa dá... Lenže ja viem len krstné (to som zabudol dopísať, sry...)
Takže z krstného mena a bydliska (+ čiastočný výzor) nevykúzlim nič?
-
Shamway
Professional
nevie niekto o niecom cez co by sa dalo chatovat do group chatov bez zapnuteho FB ?
-
Hotwire
Addict
tak skus zohnat cele jeho/jej meno alebo cele meno niekoho kto ho/ju pozna a skusis to cez nehoJanio napísal:No veď, áno podľa mená sa dá... Lenže ja viem len krstné (to som zabudol dopísať, sry...)
-
Janio
Zablokovaný
Ďakujem... No škoda pokec je potom lepší, pretože tam sa dá hľadať aj podľa toho 
-
audiotrack
VIP
tak hľadať podľa mena sa dá, len ti to hodí mrte výsledkov. Veď koľko je na slovensku ľudí s rovnakým menom? A k tomu zahraničie (lebo fb narozdiel od pokecu nie je iba na slovensku)