ako si udobriť holku, niečo špecialne.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako si udobriť holku, niečo špecialne.
ani by som to neskusal tak ze jej zavolas nech pride, skor by som pre nu prisiel osobne, neviem ci mas auto, ani kolko mas vlastne rokov.. ale urcite nie tak aby prisla sama, ani by neprisla..a neviem ake tam mate moznosti ale co ja viem na vylete by bola napr dobra jazda v koci s konskym zaprahom alebo nieco ine proste 
-
easton
Professional
ved jasne ja nad tym ani neuvažujem ,žeby som jej povedal prid. Auta mam či už svoje alebo mi otec požičia, ja by som najskor chcel ist ju osobne pozvať, nie cez telefon a takPhYs0c napísal:ani by som to neskusal tak ze jej zavolas nech pride, skor by som pre nu prisiel osobne, neviem ci mas auto, ani kolko mas vlastne rokov.. ale urcite nie tak aby prisla sama, ani by neprisla..a neviem ake tam mate moznosti ale co ja viem na vylete by bola napr dobra jazda v koci s konskym zaprahom alebo nieco ine proste
-
jin
VIP
Nad týmto ani neuvažuj, to je skrátka samozrejmosť.
Toto musíš spraviť skrátka osobne, medzi 4mi očami. Prídi s kvetinami a porozprávajte sa. Pozvi ju na výlet (tiež si myslím, že neodmietne) a potom sa uvidí. Každopádne kedy to plánuješ celé realizovať?
Toto musíš spraviť skrátka osobne, medzi 4mi očami. Prídi s kvetinami a porozprávajte sa. Pozvi ju na výlet (tiež si myslím, že neodmietne) a potom sa uvidí. Každopádne kedy to plánuješ celé realizovať?
-
easton
Professional
V prvom rade ti Jin dakujem za tvoj zaujem pomoct mi, cenim si tojin napísal:Nad týmto ani neuvažuj, to je skrátka samozrejmosť.
Kedze momentalne chodim na brigadu a robim na smeny, tento tyzden denne 14.30 az 22.00, cize mozem to realizovať bud teraz cez vikend (sobota) ,alebo poziadam v robote o volno, alebo sa vyhovorim,ze idem do zubara , doktora a podobne.
No rozmyslam, že vezmem veci ktore jej chcem kupiť(kvetky atd.) a porozpravam sa s nou. A tak ako hovoris ju pozvem k nam do slov. raja. Len sa pytam mam na tomto prvom stretku už povedať všetko alebo len tak priateľsky a pozvať ju na vylet. Na prve stretko beriem tie kvety atd.
ps: napadla mna este jedna vec, chcela mi ukazať tam kde byva jednu jaskynu chceli sme sa tam ist spoločne pozrieť, čo si o tom myslite mohol by to byť dobry napad, ale zasa by to musela ona organizovať a zabezpečiť. Skusil by som sa spytať otca či by požičial auto ,že pojdem za nou a vezmem ju pojdeme do tej jaskyne, ale neviem, či by pri takom vylete boli vhodne kvety, mercy atd. Ale otec mi na to povedal, že mam čakať po prazdninach, preto velmi nepredpokladam ,že mi auto požičia
-
jin
VIP
Čo sa týka toho výletu, iniciatíva musí byť kompletne na Tvojej strane - aj keď ju chceš vziaľ do tej jej jaskyne (to znie lascívne až stracheaston napísal: V prvom rade ti Jin dakujem za tvoj zaujem pomoct mi, cenim si to
Kedze momentalne chodim na brigadu a robim na smeny, tento tyzden denne 14.30 az 22.00, cize mozem to realizovať bud teraz cez vikend (sobota) ,alebo poziadam v robote o volno, alebo sa vyhovorim,ze idem do zubara , doktora a podobne.
No rozmyslam, že vezmem veci ktore jej chcem kupiť(kvetky atd.) a porozpravam sa s nou. A tak ako hovoris ju pozvem k nam do slov. raja. Len sa pytam mam na tomto prvom stretku už povedať všetko alebo len tak priateľsky a pozvať ju na vylet. Na prve stretko beriem tie kvety atd.
ps: napadla mna este jedna vec, chcela mi ukazať tam kde byva jednu jaskynu chceli sme sa tam ist spoločne pozrieť, čo si o tom myslite mohol by to byť dobry napad, ale zasa by to musela ona organizovať a zabezpečiť. Skusil by som sa spytať otca či by požičial auto ,že pojdem za nou a vezmem ju pojdeme do tej jaskyne, ale neviem, či by pri takom vylete boli vhodne kvety, mercy atd. Ale otec mi na to povedal, že mam čakať po prazdninach, preto velmi nepredpokladam ,že mi auto požičiaPredsa na svojom favorite tam nepojdem
, ktory tak akurat na ryby použivam
S tým načasovaním si nahodil dobrú otázku. Osobne by som to na ňu vybalil až po výlete. Medzi dverami určite nie, na výlete samotnom tiež nie, tam si užívajte spoločné chvíle a rozvíjaj príjemnú atmosféru. Skús ešte po samotnom výlete naplánovať prekvapenie - v okolí musí byť pekná reštaurácia, zober ju tam na večeru a tam to skús vybaliť. Ale samozrejme sa riaď atmosférou. Ty sám musíš vidieť kedy to bude vhodné a kedy nie.
Načasovanie tu je veľmi dôležité, no a Ty sám si ku vhodnému okamihu musíš cestu vybudovať.
-
easton
Professional
A čo ak na osobnom stretku prvom odmietne ist do toho slov. raja, predsa je to 60 km treba ist vlakom a podobne. Tu vela zavisi od toho či foter to auto požičia. Ale kazdopadne na prve stretko mam brat kvety ano atd.? a ked mi odmietne vylet, mam to už vybaliť cele tam ?jin napísal:Čo sa týka toho výletu, iniciatíva musí byť kompletne na Tvojej strane - aj keď ju chceš vziaľ do tej jej jaskyne (to znie lascívne až strach) musíš to kompletne naplánovať, zorganizovať a zastrešiť ty. Ona musí len nasadnúť a viezť sa.
S tým načasovaním si nahodil dobrú otázku. Osobne by som to na ňu vybalil až po výlete. Medzi dverami určite nie, na výlete samotnom tiež nie, tam si užívajte spoločné chvíle a rozvíjaj príjemnú atmosféru. Skús ešte po samotnom výlete naplánovať prekvapenie - v okolí musí byť pekná reštaurácia, zober ju tam na večeru a tam to skús vybaliť. Ale samozrejme sa riaď atmosférou. Ty sám musíš vidieť kedy to bude vhodné a kedy nie.
Načasovanie tu je veľmi dôležité, no a Ty sám si ku vhodnému okamihu musíš cestu vybudovať.
Ale veď kľudne vezmi favorita, jémine auto ako auto. Tak snáď kvôli "imidžu" to celé nezabalíš.
Zas pozor na teplo. Ak berieš kvety na taký dlhý výlet, tak v kvetinárstvach to zvyknú dávať aj do takej malej oválnej nádobky s vodou. A čokoládu do tieňa
Zas pozor na teplo. Ak berieš kvety na taký dlhý výlet, tak v kvetinárstvach to zvyknú dávať aj do takej malej oválnej nádobky s vodou. A čokoládu do tieňa
-
easton
Professional
oco je parťak auto musi požičaťzuzanuska napísal:Ale veď kľudne vezmi favorita, jémine auto ako auto. Tak snáď kvôli "imidžu" to celé nezabalíš.
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2011, 12:35)
prave pozeram ,že to tam treba ist s prilbou a podobne do tej jaskyne, to zeby som si zobral maskače
60 km tam 60 km spať a znova
Kód: Vybrať všetko
http://www.zladiera.sk/index.html-
jin
VIP
Súhlasím so zuzanuskou - auto v tomto prípade nehrá rolu, aj vo favorite sa dá zažiť romantika 
Ono možno by bolo fajn, keby si jej dal navýber - môžeš sa spýtať či by šla radšej tam, alebo tam.
Chronológia by mala byť následovná:
1 návšteva - kvety, merci (či iná ľubovoľná pochutina) návrh výletu.
2 výlet - spoločný výlet spojený s ľahšou turistikou príjemnou atmosférou a nenútenou konverzáciou zakončený pokusom o udobrenie.
pokiaľ odmietne výlet tak to na ňu vybaľ - proste ALL IN, nemáš v tom prípade čo stratiť.
//Brať dievča na výlet ktorý má byť pokusom o zmierenie do zlej diery? Sounds EPIIIIIIIC!!!!!!!!
OK, jaskyňu vyškrtnime, zamerajme sa teda na slov.raj.
Ono možno by bolo fajn, keby si jej dal navýber - môžeš sa spýtať či by šla radšej tam, alebo tam.
2 výlet - spoločný výlet spojený s ľahšou turistikou príjemnou atmosférou a nenútenou konverzáciou zakončený pokusom o udobrenie.
pokiaľ odmietne výlet tak to na ňu vybaľ - proste ALL IN, nemáš v tom prípade čo stratiť.
//Brať dievča na výlet ktorý má byť pokusom o zmierenie do zlej diery? Sounds EPIIIIIIIC!!!!!!!!
-
easton
Professional
takže pojdem tam prv na vlaku, zoberiem tie kvety, mercy atd. pokecame ako sa ma, čo robi, cez prazniny a tak, a navrhnem ten vylet, že o nič sa nemusi starať iba pridem nasadne a ideme.jin napísal:Súhlasím so zuzanuskou - auto v tomto prípade nehrá rolu, aj vo favorite sa dá zažiť romantika
//Brať dievča na výlet ktorý má byť pokusom o zmierenie do zlej diery? Sounds EPIIIIIIIC!!!!!!!!![]()
a ako hovoriš jin, ked odmietne vyvalim to na nu všetko
Zas aby si ju neunavil toľko, že nebude schopná nič povedať 
A inak keď tie hory, tak nie, že sa bude báť, aby nestretla medvede dakde.
-
easton
Professional
nie ved napriklad prielom hornadu ju super prechadzka taka prijemna este tam nikdy nebola, alebo ju zoberiem na tomašovsky vyhlad, a hned na parkovisku je reštauracia Lesnica, tam si dame fajnu papu, ked to pekne vyjde, verim ,že take niečo pre nu ziaden chlapec neurobil, tak verim, ze mi otvori znova srdcezuzanuska napísal:Zas aby si ju neunavil toľko, že nebude schopná nič povedať
-
PhYs0c
King
ja ti drzim palce, aj ked podla mna zavisi na tom kolko ma ona a ty rokov, ak mate malo pod 30 tak to bude brat urcite vaznejsie ako ked mate 20...
-
easton
Professional
hehe, ja mam 21 ona 20
a preto sme sa vlastne aj rozišli, lebo si mysli ,že najde lepšieho no uvidime, za skusku nič nedam, tak hor sa do toho, možno motyka vystreli 
.............. "lebo si myslí, že nájde lepšieho"
No tak toto je dosť pubertálne ešte. Si si istý, že do toho chceš ísť? Ako držím ti palce, ale ona asi dlhodobý vzťah nehľadá (podľa jej vyjadrenia skôr skúša, kto bude lepší. a to sa asi nikdy nedoskúša. lebo fakt neviem, koľkých potrebuje, aby si vybrala. A keď zistí, že ten predtým bol lepší, to sa k nemu vráti? Alebo si povie, že skúsi iného, či nie je lepší? toto by ma fakt zaujímalo, že ako to chce hodnotiť.
No tak toto je dosť pubertálne ešte. Si si istý, že do toho chceš ísť? Ako držím ti palce, ale ona asi dlhodobý vzťah nehľadá (podľa jej vyjadrenia skôr skúša, kto bude lepší. a to sa asi nikdy nedoskúša. lebo fakt neviem, koľkých potrebuje, aby si vybrala. A keď zistí, že ten predtým bol lepší, to sa k nemu vráti? Alebo si povie, že skúsi iného, či nie je lepší? toto by ma fakt zaujímalo, že ako to chce hodnotiť.
-
easton
Professional
tak toto ,že či najde lepsie si myslim ja, a ja som bol jej prvy chlapec, sklamala sa asi vo mne pre moju povahu, sice ma pozna len z oblasti skoly co je uplne ine ako ked si doma pohodicka a tak, a bol som asi prilis narocny na nu, a ju to zatazovalo, lenze kym ja dojdem na to ,že treba brať človeka takeho aky je musim si daco odžiť. A ked sme sa rozsili nebrala to dvakrat lepsie, praplakala si par dni , mozno este viac. Preto to aj ukoncila lebo som bol prvy, nemala s cim porovnavať. Ked to cele tak tu rešim je to s citmi o dost slabšie ako to bolo kedysi, to je logicke lebo ju nevidim ani si casto nepiseme. Ale určite by sa to zmenilo, keby som ju videl. Skor som to riešiť nemohol, pretože mala skusky ona sa uči kazdy den kedze ich mame aj 12 za semester, čiže vylet by mi odmietla mala by vyhovorku.
ps: pisal som si prave s nou, tak napisala ,že veri,že z chyb ,kt. som urobil som sa poučil, ale že nedokaze byt vo vztahu s clovekom, pri ktorom je menej cenna či čo to povedala, argumentovala to mojou vychovou, čo je dosť blbosť, lebo je pravda ,že rodicia ma viedli byť v skole či sporte najlepsi, a ona to preniesla na vztah, je sice pravda ,ze som bol viac dominanty...ale tak o tom ,že sa to davno zmenilo ju nepresvedči ani za pana nikto.
ps: pisal som si prave s nou, tak napisala ,že veri,že z chyb ,kt. som urobil som sa poučil, ale že nedokaze byt vo vztahu s clovekom, pri ktorom je menej cenna či čo to povedala, argumentovala to mojou vychovou, čo je dosť blbosť, lebo je pravda ,že rodicia ma viedli byť v skole či sporte najlepsi, a ona to preniesla na vztah, je sice pravda ,ze som bol viac dominanty...ale tak o tom ,že sa to davno zmenilo ju nepresvedči ani za pana nikto.
-
PhYs0c
King
nechcem ti brat iluzie ale ta veta ze si mysli ze najde lepsieho hovori tolko ze este neni "zrela na vztah", ona hlada teraz viac menej dokonaly vztah kde sa presvedci ze ano toto je ten pravy, lenze to pochopi po par rokoch a vystriedanych partneroch ze to tak neni, a vzdy bude nejaky zadrhel len to je o tom ci je schopna ho prehliadat koli vsetkemu dobremu co jej vyhovuje a nie hladat nieco lepsie..zrela zena hlada nieco lepsie ked je partner fakt otrasny a nwm co vsetko a to ze plakala po rozchode a bolo jej to luto je samozrejmost, pretoze asi kazdemu je luto za osobou alebo casom stravenym s istou osobou po odluceni
-
jin
VIP
easton napísal:tak toto ,že či najde lepsie si myslim ja, a ja som bol jej prvy chlapec, sklamala sa asi vo mne pre moju povahu, sice ma pozna len z oblasti skoly co je uplne ine ako ked si doma pohodicka a tak, a bol som asi prilis narocny na nu, a ju to zatazovalo, lenze kym ja dojdem na to ,že treba brať človeka takeho aky je musim si daco odžiť. A ked sme sa rozsili nebrala to dvakrat lepsie, praplakala si par dni , mozno este viac. Preto to aj ukoncila lebo som bol prvy, nemala s cim porovnavať. Ked to cele tak tu rešim je to s citmi o dost slabšie ako to bolo kedysi, to je logicke lebo ju nevidim ani si casto nepiseme. Ale určite by sa to zmenilo, keby som ju videl. Skor som to riešiť nemohol, pretože mala skusky ona sa uči kazdy den kedze ich mame aj 12 za semester, čiže vylet by mi odmietla mala by vyhovorku.
-
easton
Professional
joj ale toto ,že si najde lepšieho si myslim JA ona to nepovedala nikdy, len to je presne situacia,že nemala žiadnych predomnou, čiže preto urobila tak ako urobila. Možno časom zisti a spozna chlapcov, čo maju podstatne horšie vlastnosti, čo vlastnosti, to som nebol len pripraveny, skuseny na to ako sa spravať vo vztahu. Predsa ani hokejista nie je hned majster sveta ,prejde mnoha neuspechmi kym sa trebars stane dobrym. Už som z toho totalne vôl.PhYs0c napísal:nechcem ti brat iluzie ale ta veta ze si mysli ze najde lepsieho hovori tolko ze este neni "zrela na vztah", ona hlada teraz viac menej dokonaly vztah kde sa presvedci ze ano toto je ten pravy, lenze to pochopi po par rokoch a vystriedanych partneroch ze to tak neni, a vzdy bude nejaky zadrhel len to je o tom ci je schopna ho prehliadat koli vsetkemu dobremu co jej vyhovuje a nie hladat nieco lepsie..zrela zena hlada nieco lepsie ked je partner fakt otrasny a nwm co vsetko a to ze plakala po rozchode a bolo jej to luto je samozrejmost, pretoze asi kazdemu je luto za osobou alebo casom stravenym s istou osobou po odluceni
-
javatar
Hardcore addict
ziaden normalny chlap neoperuje s pojmom "lepsi ako ja" - taky proste neexistuje a bodka... akonahle povies zenskej ze mozno si najde lepsieho tak je to pre nu signal ze pripustas moznost toho ze by mala ist za inym a to ju velmi na tvoju stranu neprikloni...