Mininotebook alebo notebook?
Mininotebook alebo notebook?
Mám takú dilemu. Na PC som iba na FB občas stiahnem nejakú pesničku pozrem nejaké obrázky alebo videá, skype je samozrejmosťou =) Podľa vás by mi stačil nejaký šikovný netbook/mininotebook alebo nejaký lacnejší notebook? Ak áno tak poradte nejaký a bolo by dobre keby sním mate aj nejaké skúsenosti. Neviem či tu už takáto téma nebola ale nikde som ju nenašiel.
-
javatar
Hardcore addict
Re: Mininotebook alebo notebook?
no na taketo vyuzitie vznikli netbooky... neda sa na nich pracovat ani hrat ale internet/video zvladaju...
Pokial ti napr, nebude vadit mala obrazvka a pri niektorych aj ich rozlisenie tak mozes zobrat netbook...
A nevedeli by ste nejaky odporučiť?
Cenovú hranicu by si mohol dať 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja mam notebook 15,4 a netbook 10" asus 1001ha ci kery uz ani neviem. Pokial bezim do skoly len tak tak berem netbook pripadne na cestu vlakom abo autom abo tak. Je to lachsie skladnejsie a na baterke dlho vydrzi, nemozes tam vsak ratat s dakymi aplikaciami abo flashom (hry daktore idu velmi velmi neobstojne). Na kotrolu majlov kuknutie facebooku a skype je to stvorene len pocitaj s tym ze mas len cca 60% zobrazenia to znamena ze na FB ked chatujes tak sa ti zmesita na spodnu listu max. 3 okna a to ktore je otvorene siaha do 3/4 vysky displeja. Takze si dobre rozhodni co ces. Ja mam obe a bral by som notebook ale to len koli tomu ze potrebujem aj robit daco v terene ak to fakt nepotrebujes a najblizsie 2 roky nebudes potrebovat ber netbook
Runes ďakujem za poradenie tak som si to predstavoval, dosť si mi pomohol pri rozhodovaní =)
Denco -Rozhodol som sa pre netbook. Napríklad na alze je ich veľmi veľa do 300€.
Tak prosím poradte mi nejaký netbook do 300€.
Denco -Rozhodol som sa pre netbook. Napríklad na alze je ich veľmi veľa do 300€.
Tak prosím poradte mi nejaký netbook do 300€.
-
Runes
Addict
nho tu mas zobrazenie na 10" minibooku teda v prilohe mas obrazky
Díky moc... Aspon mám nejakú predstavu...
Ty máš aký netbook? A ako si sním spokojný?
Ty máš aký netbook? A ako si sním spokojný?
-
Runes
Addict
http://www.netbookreviews.net/asus/eee-pc-1001ha/ mam tento a kriveho slvoa nemozem pvoedat lebo som vedel do coho idem, ako prenosne multimedialne centrum kontrola majlov a easy surfovanie hranie primitivnych hier a 10hod na baterke + skype a icq na tento ucel som ho bral, pripadne este ako prerastena kalkulacka s matlabom
na tieto veci ho vyuzivam inak berem normal book abo doma okupujem stolne pc. V principe ti je jedno od koho zoberes ten netbook ono je to vsetko rovnake cize ide skor o dizajn ja ked som ho bral pred rokom a pol tak aceri boli totalne onicom co sa tyka baterky. Rozhodoval som sa medzi tymto asusom a jednou toshibou ale nakoniec vyhral asus uz ani neviem koli comu