Reader chce všetko otvoriť
Reader chce všetko otvoriť
mám win7 64bit, na PC sú vytvorené 4 kontá... všetkých som dal ako správcov... ide o to, že keď som si nainštaloval Adobe Reader 10 tak v bratovom konte po reštarte PC ide všetko otvoriť cez reader... teda vlastne zmenia sa ikony, keď niečo otvorím, tak sa otvorí reader a nejaký eror.. či je to hra, wordový dokument, a tuším aj video... ale tie súbory majú nastavené že sa majú otvoriť vo worde, media playeri a tak... aspoň teda tak mi vravel... neviete čím to môže byť? a ako to nejako napraviť?
Re: Reader chce všetko otvoriť
Skús odinštalovať a znova nainštalovať reader, ak by to šlo bez neho v poriadku a po opatovnom nainštalovaní zase nešlo, použi alternatívny soft (napr. foxit reader - ktorý je free)
no to odinštalovanie a inštalovanie bolo už asi 3x, pretože brat mi to najskôr nepovedal, len to vždy dal preč, a potom až keď som si všimol že nejako ten reader "mizne" z PC, tak som sa ho pýtal, tak mi vysvetlil čo to robí...
-
vladenko007
VIP
Tak ked mas napriklad word dokument tak sprav toto.
Klikni na ten dokument pravým tlač. a vyber Otvoriť v programe/Vybrať predvolený pogram. Nasledne sa ti otvorí okno kde si najdeš Word a dole zafajkneš
"Na otvorenie týchto súborov vždy použiť vybraný program" klik OK a mala by sa ti zmeniť ikonka z pdf na word. A takto si usporiadaj všetky súbory ktoré chce otvoriť reader a pritom mu nepatria.
Pridávam video keby si to nepochopil.
Klikni na ten dokument pravým tlač. a vyber Otvoriť v programe/Vybrať predvolený pogram. Nasledne sa ti otvorí okno kde si najdeš Word a dole zafajkneš
"Na otvorenie týchto súborov vždy použiť vybraný program" klik OK a mala by sa ti zmeniť ikonka z pdf na word. A takto si usporiadaj všetky súbory ktoré chce otvoriť reader a pritom mu nepatria.
Pridávam video keby si to nepochopil.
matoa napísal:ale tie súbory majú nastavené že sa majú otvoriť vo worde, media playeri a tak...
-
vladenko007
VIP
No ked maju ikonu pdf a otvara ich acrobat tak asi tazko
hmm... a ozaj... teraz som sa prihlásil do bratovho konta a ozaj to tak je.... tak sorry... a dik za radu