-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Nj, lenže keby sa tam dalo vybrať z ktorého mesta napr. zadám "Košice" tak mi bude hľadať z KE rovnaké meno, ale takto to je nemožné... No nič thx, sry nemôžem Vám dať K+
-
Hotwire
Addict
hej ale nie kazdy si to vyplna ze odkial je
-
Janio
Zablokovaný
DjBass a ako sa k tomu vôbec dostanem ? To mám tam hore, kde sa píše meno zadať čo mesto ? či ?
//Alebo kašli nato... ďakujem
//Alebo kašli nato... ďakujem
-
Soviet
Darca
Dnes sa zas raz ukazala doveryhodnost FB, ked sa mi zrazu na ploche zobrazili asi 4ri priespevky z pred roka, ktore som davno zmazal. Mohol som teda nanovo. Aspon vidno, ako si pekne data o vsetkych ukladaju
Ale to uz veru kazdy vie.
Chcel by som sa spýtať či náhodou niekto nevie ako na FB nastaviť viditeľnosť v označených statusoch. Mám na mysli to, že keď si napríklad niekoho označím v statuse tak aby to videl len on a ostatní nie. Existuje niečo takéto aj pre status? 
-
Soviet
Darca
No jedine, ze ho tam oznacis a dole vedla odoslania co mas tlacidlo, ze kto ma dany status vidiet, das tiez len jeho.
minule som sa hrabal len tak v pošte a našiel som tam (zejme asi najvacsi) FAIL aky mi kedy prišiel do schránky !!
"Facebook je od nedavnej chvile prilis preludneny,je vela clenov,ktori sa stazuju,ze je Facebook prilis pomaly. Dovodom je mnozstvo NE-aktivnych clenov na jednej strane a na druhej strane velke mnozstvo novych clenov. Posielame tuto spravu,aby sme zistili,kto su tito aktivny a kto su neaktivny clenovia. Ked patrite do skupiny aktivnych,zaslite tuto spravu minimalne 15 priatelom(copy+paste),aby ste dokazali,ze ste aktivny. Ti,ktori tuto spravu nezaslu,budu do 2 tyzdnov bez vahania zruseni, aby sme mohli vytvorit viac miest. Poslite tuto spravu vsetkym vasim priatelom,aby som mohol zistit, ze ste este aktivny a nebudete zruseny.
Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg"
"Facebook je od nedavnej chvile prilis preludneny,je vela clenov,ktori sa stazuju,ze je Facebook prilis pomaly. Dovodom je mnozstvo NE-aktivnych clenov na jednej strane a na druhej strane velke mnozstvo novych clenov. Posielame tuto spravu,aby sme zistili,kto su tito aktivny a kto su neaktivny clenovia. Ked patrite do skupiny aktivnych,zaslite tuto spravu minimalne 15 priatelom(copy+paste),aby ste dokazali,ze ste aktivny. Ti,ktori tuto spravu nezaslu,budu do 2 tyzdnov bez vahania zruseni, aby sme mohli vytvorit viac miest. Poslite tuto spravu vsetkym vasim priatelom,aby som mohol zistit, ze ste este aktivny a nebudete zruseny.
Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg"
-
Hotwire
Addict
to mas teda pekne blbych kamosov...teda minimalne jedneho 
To kolovalo uz aspon pred rokom, kedy mal facebook vazne problemy s rychlostou, teraz to uz nie je take aktualne, ale je pekne, ze s aludia snazia udrzat si aktivne ucty 
narazil som na tento odkaz dnes koloval po FB a vyzera to pouzitelne.
mne to pomohlo: http://mariancepa.com/text/fb/
mne to pomohlo: http://mariancepa.com/text/fb/
Pls ludia da sa vymazat historia chatu ??
-
Soviet
Darca
http://www.hojko.com/post1651504.html#p1651504puls napísal:Pls ludia da sa vymazat historia chatu ??
Neviete da sa zrusit odoslana ziadost o pridanie medzi priatelov,??? Napr ja som niekomu poslal ziadost nech si ma prida medzi priatelov ale on si ma napr este nepridal a chcem to zrusit.... da sa to vobec,??? dikes

-
vrtulnik
Medium Professional
Na lavo dole pod priatelmi mas Zrusit ziadost o priatelstvo.
Vrtulnik mam tam iba pridat vizitku na svoju stranku,.. nic take o zrusenie ziadosti.... 
Da sa to tak, ze si daneho uzivatela uplne bloknes / t.j. prides na stranku s jeho profilom a tam mas Blokovat uzivatela / tym sa ti zrusi ziadost. No a potom sa tuknes Nastavenie sukromia a dole mas ze Block list (mam to anglicky tak mozno to nebudu ekvivalentne nazvy ale hadam budes vediet co myslim) no a stadial si bloknutie zrusis. Hotovo
.
-
klm16
Medium Professional
ako vam ide facebook na google chrome ??? mne to laguje strasne, blbne nejde chat ide pomaly.... nepomohlo ani preinstlovani win7 ani chrome.
na firefoxe ide bez problemov...
co to moze byt ?
na firefoxe ide bez problemov...
co to moze byt ?
Na FF ide bez problemov... pisem z 5ludmi na chate a nieje problem....
Možno to bude kvôli tomu, že google si chce presadiť svoje Plusko