auto alebo motorku ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Spixy
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Auto ci Moto

Príspevok od používateľa Spixy »

auto:
- väčší kufor
- viac pasažierov
- väčšia ochrana pri náraze
- pohodlie, neprší/nesneží/nepráši sa/nepadajú ľadovce,kameňe,traktory na teba
- rádio, menší hluk motora

motorka:
- motorku nemám, skús niečo nájsť na google, napisem len tak z hlavy
- pocit voľnosti, môžeš predbiehať autá v zápchach, motor možno roztočiť do vyšších otáčok, jazdenie na prednom/zadnom kolese :D
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Najvacsie plus pre auto je, ze ho mozes pouzivat celorocne.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

auto = pocit bezpečia ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co je toto za otazku ? kontrolna otazka IQ testu pre deti do 4 rokov ? ...

auto a motorka sa NEDAJU porovnavat ...

sam musi vediet co potrebuje ... ak sa nema ako dostat k autu a vyuzije ho, tak auto, ak auto nepotrebuje a nevyuziva, tak motorku ... ale treba si uvedomovat, ze prassat je vec ciste ucelova a motorka vec ciste zabavna :-)
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

CheZteR napísal:auto = pocit bezpečia ...
auto vozí telo, motorka dušu :)

no to inak tiež toto otázka... určite auto, keďže ho vie využívať celoročne, je bezpečnejšie, odvezie viacerých, viacej vecí... samozrejme ak ho nepotrebuje, že by ho mala len aby sa odviezla kam potrebuje, tak nech si kúpi aj motorku, ale na tej by sa jej cez zimu zle chodilo :) ... ja osobne by som si najskôr kúpil auto a potom motorku... čo sa bohužial nestane, ale už som sa zmieril.. .šak aj auto je dobré :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Na motorke sa vyblazni. S tou 1.8T sa to da tiez, ale neviem, preco zrovna v passate, to mi k mlademu cloveku moc nejde. LPG pre studenta idealna vec.
S motorkou mas starosti, nemozes ju len tak niekde zamknut so cistym svedomim, ze tam rano bude. Auto neriesis.
Zalezi to len od toho, ake ma chalan osobne preferencie a na co chce dane priblizovadlo pouzivat.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nordkapp_pb : konecne niekto s rozumnym nazorom...

motorka nie je dopravny prostriedok ako taky, tym padom sa neda s autom porovnat... ak chces porovnavat jednostope vozidlo s dvojstopym, uz by som skor zrovnal napr. patdesiatku skuter na prepravu v meste so ziadnou spotrebou (a teda nie seststovku motorku) a nejakym typickym mestskym autickom, napr. starou fiestou alebo corsou, tzn. opat nie stopatdesiatkonovym passatom... vyber je ale evidentne pre nejakeho mladeho zavodnika, takze sa ani nedivim, preco vybral tieto dva kusy... preto by som to s prihliadnutim na tuto okolnost zhrnul v tychto faktoch, ktore budu pravdepodobne schumachera zaujimat najviac - v pripade motorky budes mat lepsi pomer vaha/vykon, budes moct tocit 14 000ot., robit s tym frajeriny, pozavodis vsetkych a v neposlednom rade motorka bude urcite lepsi kundolap... v pripade auta budu pre Teba plusy: napchas do toho viac kamaratov, ktori sa Ti zlozia na benzin (plyn) cestou na vidiecku diskoteku a ak budes chciet sekat machra, na aute z nej mozes ist aj mierne pripity a nepadnes s tym do prvej skarpy, ako v pripade motorky....
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stigmar »

asi som sa zabudol zmienit s tym ze si poziciava od otca ochcaviu ale to auto je v dezolatnom stave , ja viem ze sa motorka neda porovnat s autom ale on sa nevie rozhodnut , a ano sem tam som ho povozil ja s mitsu ci s alfou a no on ma rad nemecke auta no budis ... tak sa mu vnutil passat a motorku neviem odkial nabral , lebo na motorke sedel asi 2x :D co je viem .
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tak nech zainvestuje do octavie, aby bola v super stave a nech si teda k nej kupi motorku...
Stigmar
Light Expert
Light Expert

ta oktavia je vhodna do srotu je to 1.9 ma najazdenych nieco okolo 250000 km a je to fakt dezolat vrci dymi trha smrdi , nic tam nejde el okna idu len na soferovej strane , kontrolky blbnu , ja neviem co s tym autom robia no ale je to ich vec ...

apropo on chce nieco co sa mi nepokazi do roka ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak preco rozmysla nad pasatom 1.8T, ked chce nieco co sa nepokazi do roka ? :-D :-D

... ale aby som nerypal - pokazit sa moze vsetko, a ked sa to pokazit moze, tak sa to aj pokazi ... otazkou je len kedy a co konkretne :-) ... preto treba dbat zvysenej opatrnosti a nekupovat "passatavolefplnkefdechtuveveluxunahlinachfchipuametlepyco", ale vhodne priblizovadlo pri ktoreho vybere bude hrat dominantnu ulohu celkovy stav :-)
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Neviem ja mu poradit neviem ohladne vw , hehe to su az take zle ? :D alebo konkretne len passaty ?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: auto alebo motorku ?

Príspevok od používateľa Zaxman »

passaty su dobre auta, bohužial dosť vyjazdene mladými vodičmi :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nelen mladymi.

Ono ako konzern (Das Auto) neni zly ako taky, ale
-je brutalne nadhodnoteny
-kradne sa jak divy
-hlavne motory 1.9TDi s povestou 5litrov rychlost stopade kopec nekopec a krucak vocpoda sa stavaju casto obetami ludi, ktori vidia prevadzkove naklady len v spotrebe, a okrem castych oprav turb a podobne skrz absolutne nevhodne spravanie sa k motoru sa divia, ze ako im to moze zrat 7 na sto, ked hen Pisti s tym jazdi za 4,5 (ale nevidia, ze Pisti jazdi sam alebo max vo dvoch do Blavy na tyzdnovky a ide po dialnici cely cas 120, zatialco oni hopkaju s plne nalozenym autom kilak tu kilak tam po meste) no proste ktori tomu motoru davaju roznymi sposobmi cocku
-Prassat predpokladam B5kovy v 1.8T bude imho velke riziko ze trpel na "preteKara"
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Teraz mi povedal svoje stanovisko moze si vybrat do 4000 Eur nejake spolahlive , stylove auto , jazdi vela lebo ma popri skole brigadu ale vacsinou len kratsie vzdialenosti , takze neviem ale diesel asi vyluceny ... , jeho podmienky su spolahlivost , dobry stav , nech trocha auto vyzera , Radsej sedan ako combi a LPG ja co som kukat ani jedno sa mu nelubilo len ten passat a este jedna alfa ale tu mu rodicia nedovolia neviem preco ...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no rodičia asi vedia prečo :D alfy nie , niesu ani lacne na údržbu ( potrpia si na drahe olejčeky atd.)
a za druhe je to ako u passatov :) vyjazdene auta ako čert
Napísať odpoveď