Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
A určite aj ješ svinacinu z takých bio fariem.. 
myslim, ze dnes v tych supermarketoch nemas nikdy istotu ake maso to je, ako dlho ho tam maju a co tam vsetko pomleli...takze taky tulavy dedinsky "kuťa" moze mat kvalitnejsie masko ako nejaka pasteta alebo parok zo supermarketu...
tiez nechapem co je na tom zleho, ze jedia psov alebo vyvaraju mast ktoru vykupuju zahranicni turisti, potichu im asi aj zavidim ze zahodili konvencie, keby som bol na dovolenke v Cine tak psa urcite ochutnam, miliony ludi sa nemozu predsa mylit 
Diskutujte normalne, nie ako retardovani.
Kto to nepochopi, vyfasuje basu...
Kto to nepochopi, vyfasuje basu...
Dalsi silny clanok - http://zivot.lesk.cas.sk/clanok/9557/mi ... tovky.html
Zacinam mat pocit, ze verejna mienka vacsiny sa zacina vyraznejsie obracat proti ciganom...som zvedavy ako to budepokracovat.
Zacinam mat pocit, ze verejna mienka vacsiny sa zacina vyraznejsie obracat proti ciganom...som zvedavy ako to budepokracovat.
ako to bude pokračovať ? no zúfalstvom ľudí...Už Kotleba nebude mať 34 000 hlasov ako minule ale 100 000.... To je presne ten istý prípad ako tej rodiny v Malackách.. policajti im už pomôcť nemajú ako, úrady to neriešia... Lipšic im tam namontoval kamery, aby sa nepovedalo že nič nespravil... tak ostáva jediná možnosť Kotleba... 
No ja som to myslel skor z dlhodobeho hladiska, ked sa uz politikom neoplati neriesit romsku otazku a bude pre nich vyhodnejsie zaujat tvrdy postoj, ktory bude zaroven inteligentnejsi ako ten, ktory maju kotlebovci. Teraz sa do toho ziadnej z parlamentnych stran nechce, pretoze by tym mohli stratit dost vela hlasov, no ked sa verejna mienka zmeni este viac, tak sa to moze otocit.
....takto, jedna vec sú preferencie nejakych politikov, ale druha a podstatnejsia vec je zufalstvo a beznadej ludi, ktori vedla tejto zveri ziju a dennodenne musia trpiet ich spravanie... a to je nieco, co si politici ani rozni pseudohumanisticki aktivisti nevedia ani len predstavit.... toto je tikajuca casovana bomba....
Ved prave o tom to je. Bohuzial beznadej ludi sa neda riesit tym, ze sa zacnu strielat navzajom, ale treba na to aktivne potlacenie roztahovania sa tejto mensiny a to bude mozne len tym, ze sa zmenia zakony a posilnia sa pravomoci policie a hlavne nebude mozne len tak niekoho obvinit z rasizmu, pretoze vela policajtov to teraz radsej neriesi len kvoli tomu, aby ich potom neudali za rasizmus. No a na toto vsetko treba politikov, ktori za tym musia vidiet zvysenie preferencii, bohuzial to tak je a sucasny system to podporuje (ak ma niekto male zastupenie v parlamente, tak zakony nemoze menit).
Jasné že je to tikajúca bomba.. Dva roky trvalo pánovi Dobrovodskému (pán ktorý má za susedov neprispôsobivú rómsku rodinu, presnejšie 40 rómov..) aby si ho niekto všimol...až keď povedal že je len otázkou času kedy to dopadne tak ako v Devínskej, sa tam prišiel pozrieť Lipšic... To naozaj tu človek ktorý býva vo svojom rodnom dome nemôže už nič iné spraviť iba to aby vzal do ruky AK-47 a poradil si po svojom ?? Som rasista ak poviem že neprispôsobivý sused- róm mi vadí...ale čo mám povedať ja ak neprispôsobivý sused - róm ma terorizuje vo vlastnom dome.. to nieje rasizmus ? zabudla som napísať, že nieje to rasizmus, lebo ak ma terorizuje róm, tak netreba to hlásiť žiadnej polícii, pretože Rómovia majú takú mentalitu a na to si treba zvyknúť (povedal to jeden policajt, ktorý bol privolaný na obhliadku)...takže ideme si teda zvykať....Pinhead napísal:....takto, jedna vec sú preferencie nejakych politikov, ale druha a podstatnejsia vec je zufalstvo a beznadej ludi, ktori vedla tejto zveri ziju a dennodenne musia trpiet ich spravanie... a to je nieco, co si politici ani rozni pseudohumanisticki aktivisti nevedia ani len predstavit.... toto je tikajuca casovana bomba....
-
KaptMichal
King
Bohuzial da... A kompetentni by sa mali snazit predist takemu scenaruBohuzial beznadej ludi sa neda riesit tym, ze sa zacnu strielat navzajom
Inak, viete mi ukázať prípad, kedy bol niekto nejako odsúdený/potrestaný za rasizmus ?
Pokiaľ som zachytil a vygooglil nejaké správy, tak mi je za to, že na Slovensku ešte okrem bielych sme za rasizmus neodsúdili nikoho.
Naopak v ČR som len tak námatkovo našiel 3 prípady, keď bol z rasizmu obvinený a odsúdený cigáň.
Keď na niekoho vykrikujem "Smradľavý cigáň!" tak je to rasizmus a keď cigáň vykrikuje na toho Dobrovodského "Skap ty biely gadžo!" tak to rasizmus nie, ale mentalita.
Rozumiem tomu dobre?
Naopak v ČR som len tak námatkovo našiel 3 prípady, keď bol z rasizmu obvinený a odsúdený cigáň.
Keď na niekoho vykrikujem "Smradľavý cigáň!" tak je to rasizmus a keď cigáň vykrikuje na toho Dobrovodského "Skap ty biely gadžo!" tak to rasizmus nie, ale mentalita.
Rozumiem tomu dobre?
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
begbee - rozumieš tomu správne.
Ak slušní ľudia nechcú pustiť k moci Kotlebu a spraviť zo Slovenska Štvrtú Ríšu s ním na čele, tak čo takto začať verejné a HROMADNÉ protesty a priviezť cigánky odpad a špinu, ktorú tie zvery vyprodukujú, pred parlament. Kľudne prídem na brigádu, plynovú masku a atómbordel si zohnať viem. Možno že keď papaláši uvidia masívny dav nasratých občanov a rastúcu horu odpadkov pred ich "hniezdočkom lásky" tak sa zobudia a prestanú umelo udržiavať tento status quo.
-
KaptMichal
King
Ja neviem, ale Kotleba vo svojich vyjadreniach nikdy netvrdil, že chce robiť 4tú ríšu, práveže sa mi jeho nápady zdali celkom konštruktívne. A to som nikdy nebol jeho mega fanúšik...
Netreba ani Kotlebu, treba vymožiteľnosť práva a rýchle súdnictvo.
Ja verím jednému:
1. ak postavia nelegálnu stavbu a do 48 hod. im ju legálne zbúrajú, tak ju postavia znova
2. ak im ju zase zbúrajú, možno ju postavia znova
3. ale ak im ju zbúrajú aj tretíkrát, neverím, že by ju postavili ešte raz.....
Veľa sa hovorí o vzdelávaní a naviazanie dávok na dochádzku do školy vidím ako správny krok, takisto elektronické plat. karty Nicholsonovej nie je zlá cesta.
Ďalej keď niekto na niekho vykrikuje a ešte to má aj Dobrovodský na kamere, OK, priestupok proti nažívaniu, urážka na cti, bla bla bla... Priestupok, pokuta. Nemajú z čoho zaplatiť. Zopákne sa trikrát, keď nemáš z čoho zaplatiť šup na 2 roky do basy. Jednoducho to, že priestupok nie je trestný čin neznamená, že je možné ho opakovať donekončna.
Preto tvrdím, že najdôležitejšia je vymožiteľnosť práva bez prieťahova a ani veľa nových zákonov nepotrebujeme.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Kotleba je sympatický v tom, že keď niekam príde cigáni sa idú posrať, ale to by sa mali aj pred políciou. Ale to je už na inú debatu.
Ja verím jednému:
1. ak postavia nelegálnu stavbu a do 48 hod. im ju legálne zbúrajú, tak ju postavia znova
2. ak im ju zase zbúrajú, možno ju postavia znova
3. ale ak im ju zbúrajú aj tretíkrát, neverím, že by ju postavili ešte raz.....
Veľa sa hovorí o vzdelávaní a naviazanie dávok na dochádzku do školy vidím ako správny krok, takisto elektronické plat. karty Nicholsonovej nie je zlá cesta.
Ďalej keď niekto na niekho vykrikuje a ešte to má aj Dobrovodský na kamere, OK, priestupok proti nažívaniu, urážka na cti, bla bla bla... Priestupok, pokuta. Nemajú z čoho zaplatiť. Zopákne sa trikrát, keď nemáš z čoho zaplatiť šup na 2 roky do basy. Jednoducho to, že priestupok nie je trestný čin neznamená, že je možné ho opakovať donekončna.
Preto tvrdím, že najdôležitejšia je vymožiteľnosť práva bez prieťahova a ani veľa nových zákonov nepotrebujeme.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Kotleba je sympatický v tom, že keď niekam príde cigáni sa idú posrať, ale to by sa mali aj pred políciou. Ale to je už na inú debatu.
-
KaptMichal
King
práveže sa bojím, že v tomto prebyrokratizovanom svete by sa to začalo zneužívať.... ale súhlasím, možno by som ešte dodal, že v base by si nesedeli na prdeli a nežrali za peniaze daňových poplatníkov, ale pekne krásne by chodili makať - diaľnice, oprava ciest, verejného majetku atď...
a je im v tej base až tak zle ? nevidím zmenu v ich správaní aj po odchode z basy... -z pár ľudí čo poznám a už si svoje odsedeli..
Súhlasím, že basa zlyháva v jednej z dvoch svojich základných úloh a to najmä v resocializácii a výkone trestu (čo takmer neexistuje).
Na druhej strane ešte vždy veľmi dobre plní svoju druhú základnú úlohu a to izoláciu asociálneho občana od zbytku spoločnosti.
Na druhej strane ešte vždy veľmi dobre plní svoju druhú základnú úlohu a to izoláciu asociálneho občana od zbytku spoločnosti.
....uz som tu x-krat spominal, ze riesenie je velmi jednoduche, len treba nato volu.... zmena sudneho, vazenskeho systemu, dosledne uplatnovanie prava na kazdeho - a nielen ciganska problematika sa vyriesi velmi rýchlo....
A ak na to nestacia sucasni politici, mne by bohate postacilo, aby mi 90 poslancov podporilo jeden-jediny zmocnovaci zákon....
A ak na to nestacia sucasni politici, mne by bohate postacilo, aby mi 90 poslancov podporilo jeden-jediny zmocnovaci zákon....