Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa Point »

ked zaplatis 2x postovne..stale ta vyjde lacnejsie protak od stillmasu ..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pred par dnami som tu pisal ohladom bandaze na zapastie a uz som na to aj pozabudol, no ak by to niekoho zaujimalo, tak som nakoniec kupil tuto:
http://www.rucanor.cz/sportovni-potreby ... risto.html
(prva, v prvom obchode, do ktoreho som vosiel, ale nieco taketo som si aj predstavoval /pripadne este aj nejako upevnene cez palec/)

nejake dlhodobejsie postrehy napisat neviem, ale bolo to s tym lepsie ako bez toho a stalo to necele 4 eura
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

tak teraz ktoré je lepšie vziať
možnosť A:
http://www.homegym.sk/aminostar/kreatin ... -s47027600 s http://www.homegym.sk/proteiny-do-1500g ... -s91478106
možnosť B:
http://www.stillmass.eu/kreatin/creatin ... onizovany/ s http://www.stillmass.eu/proteiny/wpc-80 ... op-ponuka/
?? mne sa lepšie pozdáva možnosť A ale ked si napísal hughito že hento je najlepšia možnosť tak asi je

//len či sa mi bude dávať dobre do hrdla ten neochutený proteín :D
hughito
Redeemer
Redeemer

A prečo A ? Možnosť A stojí za riť.

Možnosť B - kreatín ťa vyjde lacnejšie o 2 evry. A o proteíne sa ani baviť nemusíme..to máš 2 kg kvalitného proteínu, 80%. To, že je bez chuti, vôbec nevadí. Ak sa bojíš len toho, tak toho sa neboj. S mliekom to je v pohode, ale dá sa aj s vodou, to už nie je samozrejme žiadna pochúťka.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

okej ďakujem za vysvetlenie tak cez týždeň to všetko objednám od stillmassu a chcem sa ešte spýtať minule som tu písal o HMB tabletách a kamoš by mi vedel zohnať za 15 eur tieto: http://gym.sk/hmb-100-kps-aminostar-p-704.html oplatí sa to všetko kombinovať? budem vidieť nejaký rozdiel?
hughito
Redeemer
Redeemer

Byť tebou sa na to vykašlem. :wink: Ja som to osobne nemal, ale pozrel som narýchlo fórum a reakcie a klasika: pár nadšencov, ktorým z toho išlo všetko hore (záhadne) a pár skúsenejších, ktorí napísali, že že žiadne zmeny nepozorované.

Akože, ak máš 15 evry navyše, tak to vyskúšaj, ale to je jednoducho ťažko odsledovať, či to má nejaký účinok alebo nie. A v podstate je to len derivá jednej aminokyseliny (čo som sa dočítal), čiže..nvm nvm.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

martinez13

osobne by som od Aminostaru asi nic nekupoval, nema moc dobru povest.
A teraz k tomu Hmb: skusenost, aj ked nie velmi dlhu, s nim mam a povedal by
som to takto- pokial ti ide o lepsiu /rychlejsiu/ regeneraciu po cviceni tak to ber,
ak je tvoja priorita iba nabranie co najvecsieho mnozstva svalov, tak potom budes pravdepodobne sklamany, pretoze ziaden velky rozdiel neuvidis.. :wink:
To je rovnako ako s AKG, z ktoreho tiez nic samo o sebe nenarastie, ale da Ti lepsi pocit pri cviceni a o nieco lepsie rege., ci je to malo alebo vela uz zavisi od kazdeho osobitne..
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dikes gogo za napísanie skúsenosti s tým HMB
tak po prečítaní týchto dvoch príspevkov sa nato zrejme vykašlem, radšej si tie peniaze nechám na ďalší nákup doplnkov..
hughito
Redeemer
Redeemer

Podľa mňa lepšia voľba. A máš aj maltodextrín ? Poprípade, ešte prikúpiť BCAA, ak doložíš 3 evry zo stillmassu.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no chcel som si kúpiť niekde v potravinách glukózu, takže nad maltodextrínom som nerozmýšlal ani..
zrejme máš namysli toto http://www.stillmass.eu/aminokyseliny/b ... per-akcia/ , dá sa to kombinovať s kreatínom namiesto tej glukózy a malty?

//inak dneska mi kamoš dával ochutnať neochutený proteín a nejako mi to nesadlo dobre :D ,, čo vravíš keby som si priplatil 2 eura a kupil radšej tento ochutený? je tam viacej sacharidov a o 4g menej bielkovin
hughito
Redeemer
Redeemer

Ak ti nesadol ten neochutený, tak pokojne tie 2 evry prihoď a kúp si ochutený, to je jedno. :D

Ak objednávaš z toho Stillmassu, tak rovno prihoď tieto 3 kg malty. http://www.stillmass.eu/ostatne-priprav ... rin-de-19/

Inak áno, mal som na mysli tie BCAA - s kreatínom to papať môžeš, to je funguje nezávisle od seba, ale maltu ti to nenahradí, keďže sa jedná o suplementy, ktoré robia niečo iné. Malta slúži v podstate na energiu pred tréningom, na doplnenie cukru po tréningu, aby telo spálilo ten cukor a nie bielkoviny a ráno na vyhodenie z katabolizmu (opäť keď telo už dlhšiu dobu neprijíma žiadne iné živiny, ale stále pracuje, tak zjednodušene začne brať bielkoviny zo svalov a premieňať na sachre).

Inak, ak nechceš kupovať 3 kg za 8 evry, tak to už kúpiš potom aj v obchode v potravinách v menších baleniach, cenovo sa to neoplatí síce, ale to ti zaplatí aj mama pri nákupe, ak budeš poslúchať. :D
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

ako takmer začiatočník by som sa chcel spýtať či v deň keď cvičím hrudník mám cvičiť cviky na hornú,strednú resp. dolnú časť kombinovať alebo cvičiť iba jednú časť a v ďalší deň ked budem cvičiť zase hrudník tak 2. časť.
a že či je cvičenie Pondelok-voľno-Streda-Štvrtok-voľno-Sobota-voľno a v jeden deň hrudník, biceps v ďalší chrbát, triceps a v ďalší ramená, trapéz, nohy o.k.? vďaka za re
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ohladom tych vsetkych suplementov je to podla mna proste o tom, ze zo zaciatku clovek chce hlavne vysledky a za co najmenej penazi. Tak si kupi kreatin a protak- u tychto dvoch veci je najlepsi pomer "cena-vykon", urobia pre cviciaceho najlepsiu sluzbu. A az neskor ked uz clovek nejaku tu hmotu aj ma, tak zacina spekulovat aj nad inymi veci, hlavne skusa ich vzajomne kombinacie. Je to o prioritach, napr. mne nevadi ze AKG alebo HMB mi nepomozu k vecsim svalom, ale ocenujem na nich ine veci, ze mam vecsiu vydrz pri inych sportoch- bajkovanie,futbal, plavanie. Alebo sa mi nechce, nemam chut, unaveny tak bachnem tribulus 2-3g a najneskor za hodinku som sviezi ako rybenka a hned idem nieco porabat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Anem napísal:ako takmer začiatočník by som sa chcel spýtať či v deň keď cvičím hrudník mám cvičiť cviky na hornú,strednú resp. dolnú časť kombinovať alebo cvičiť iba jednú časť a v ďalší deň ked budem cvičiť zase hrudník tak 2. časť.
a že či je cvičenie Pondelok-voľno-Streda-Štvrtok-voľno-Sobota-voľno a v jeden deň hrudník, biceps v ďalší chrbát, triceps a v ďalší ramená, trapéz, nohy o.k.? vďaka za re
Nie je to ok, lebo ty ako začiatočník nemáš čo cvičiť splity.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal: Nie je to ok, lebo ty ako začiatočník nemáš čo cvičiť splity.
doteraz som 4 mesiace cvičil FBT, koľko ešte? či to sa už nemám považovať za začiatočníka?
hughito
Redeemer
Redeemer

FBT ?
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Asi myslel Full Body
hughito
Redeemer
Redeemer

Ak je tak, tak na FB existuje x typov tréningov, ktoré sa dajú krásne striedať a výsledky prichádzajú. Ak bude cvičiť 2-3 roky, prečo nedať nejaký ten split, zase na obmenu.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No čo som toho ponačítal, tak je to "endless" diskusia, čo je lepšie či full body, total body, big boy basics(http://power-sport.sk/trening/105-big-boy-basics), GVT atď. (nevyznám sa do toho) alebo to čo som napísal teda splity. Tak neviem no, mám 18 rokov výšku 187cm váhu 82kg no som štíhly ako laň keďže mám ťažšie kosti (teda cviky s vlastnou váhou ako zhyby či kľuky na bradlách sú dosť obtaižne) a mohutnejšie nohy (asi po otcovi) miery cca 94-84-101, doteraz bolo to cvičenie no myslím že nie úplne na plno,bol som aj chorý, dlhé výlety atď. takže neviem posúdiť účinok či je dostačujúci, ikeď som si odtoho nič nesľuboval. Spolužiak temer od prvého dňa cvičí splity no za polrok asi nemôžem vidieť na ňom nejaké veľké zmeny...
Napísať odpoveď