Transformers 3
-
14spider25
Medium Expert
Re: Transformers 3
Ahojte chcem sa spytat kto zostrelil toho sentinela na zaciatku ked spadol na mesiac?a ked hovorili ti ruski kozmonauti samovi, ze tych veci bolo na mesiaci 100 odkial mali tie fotky ked spomenuli,ze tam nikdy neboli?velmi pekne dakujem.
Spoiler
Hovorili, ze tam neboli ale vyslali tam fotoaparat. A hentoho zostrelili tie rakety ktore urobili taku efektnu spiralu 
-
14spider25
Medium Expert
A ešte daco, na ten mesiac dopadol v roku 1963 a ludia tam leteli az v 1969?a doniesli to do cernobylu tych 5 veci?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Len ďalej spoilujte, poniektorí užívatelia sa vám za to pekne poďakujú...Okrem toho, spider, pokiaľ máš problém s chápaním filmov (všimol som si, že si sa stihol vypytovať už aj v téme o Transformers 2), tak filmy nepozeraj, alebo použi Google, alebo si ich púšťaj dovtedy, dokým nenájdeš odpoveď...
Predvčerom som na tom bol ...fakt parádny film ...čo sa týka efektov a všetkého okolo tak nemá súpera ...mám vyše dve aj pol hodiny ale nenudil som sa ani sekundu ...odporúčam ... 3D
-
Kemper_LoL
Expert
fakt film ktory stal zato, ze tam nebola megan fox neva videl som to ako vseobecne prvy 3D film a hmm krasa nemam sa naco stazovat
urcite odporucam pozriet
Vynikajúce efekty obalené hovnom; neexistujúci scenár, patetické dialógy a otrasný dabing. Mal som čo robiť, aby som v kine nezaspal.
Prepáč, ale keď chceš oscarovú zápletku, prečo chodíš na Transformers? Toto nikdy nepoberám, to sa od filmu ani nikdy nečakalo. A mimochodom, nech to bolo akokoľvek slabé, tak kecy typu "odišiel som zo sály" alebo "zaspal som", považujem za neskutočný BLUD. To sa ani nedá, teda jedine že by si pred tým absolvoval 16-hodinovku v kamióne...
Pretoze jednotka bol skvely film a po slobej dvojke som dufal, ze trojka dosiahne minimalne kvalit jednotky. Lenze ona siahla na uplne nove dno, kde neexistuje ziadny dej, len vata na vyplnenie efektov. Pri tom filme vypnut nestaci, pri nom si treba chirurgicky odstranit mozog, aby si sa dostal na inteligencnu uroven "deja".
Trojka bola o niekoľko tried lepšia ako nepodarená dvojka, o tom niet pochýb. Ale nadávaš na primitívny dej, scenár a dialógy - v tom jednotka tiež priam neexcelovala. Proste táto séria nieje o tom. Trojka sa u mňa kvalitám rovná jednotke, dokonca je akčnejšia a temnejšia, čo beriem ako plus.
Nesúhlasím. Už len preto, že Baya krotil Spielberg. No akonáhle od projektu odišiel, Bay sa na scenár vybodol a sústredil sa čisto len na akčnú zložku. Nemám nič proti tomu, keby bol film o hodinu kratší, na takto je v ňom kvantum hluchých a zbytočných miest.
Spielberg spolupracoval s Bayom rovnako ako pri jednotke, dokonca si myslím, že ho ovplyvnil ešte viac. V niektorých scénach som videl rukopis Spielberga, a Bay-a v niektorých naopak nikde. A s hluchými miestami nesúhlasím zase ja, nebola tam ani minúta, pri ktorej by som sa nudil. Keby odstrihli prvú hodinu z filmu, o čom by to bolo? Úvodné titulky a hneď obrovský boj v Chicagu? Blbosť, na začiatku pekne poukázali na to, o čo vo filme vlastne ide, prečo o to ide a oboznámili s tým, čo sa vlastne stalo - a tieto "informačné" pasáže striedali aj pasáže temné a akčné, no nejdem spoilerovať. Ale ostaneme pri tom, že 100 ľudí 100 chutí. Rešpektujem každý názor, a ak povieš, že sa ti to nepáčilo, nemám námietky a beriem to. No ak niekto na stránku Transformers 3 povie, že v kine zaspal, to už naozaj nepoberám. (kto bol v kine vie (najmä na 3D))
mne sa film velmi pacil tak ako vsetky diely, ma to slusnu minutaz ako aj predosle diely takze kritika na dlzku filmu je odveci.... nenudil som sa prave naopak film ma bavil, prehladnejsie boje oproti 2jke, konecne nejake 3D!!! efekty, nova samica bola tiez pekna, nevadila mi ani vykradnuta hudba z Inception
..isiel by som na to kludne aj druhykrat, ludkovia co neviete vypnut pri oddychovom filme na to radsej nechodte 
s Hensym v podstate suhlasim..a reci typu, ze spali v kine ma vedia tiez pobavit, chcem potom vidiet co by robil pri takej Seherezade
s Hensym v podstate suhlasim..a reci typu, ze spali v kine ma vedia tiez pobavit, chcem potom vidiet co by robil pri takej Seherezade
deMarkqo: Ono, zaspať v kine nieje problém (resp. pri filme ako takom, nechodím do kina na to čo ma nebaví), akurát pri sérií Transsformers, a zvlášť pri TF3 to považujem za absolútny nonsens.
Mňa na to filme nebavilo absolútne nič.
Tak naco si tam isiel, musel si citat recenzie pozerat traileri. Ja som dostal co som cakal poriadnu akciu, ziednu extremne zlozitu zapletku.
Siel som, pretoze som bol pozvani.
-
aviceN
Guru
Tak lebo ked si pozvany, tak musis hned prijat pozvanie aj ked sa ti film lelubi...ze to bola zena 
Mne sa to pacilo (nezaspal som
)...efekty, hudba, strih, minutaz... bol to moj prvy 3D film a celkom ma to prekvapilo, troska som sa obaval ze ma z toho bude boliet hlava, ale nic
takze spokojnost
Mne sa to pacilo (nezaspal som
Ja som bol na 2D verzii.
EDIT: LOL, dostat K- za to, ze som videl 2D verziu.
EDIT: LOL, dostat K- za to, ze som videl 2D verziu.
Este nam napis aspon 5x prispevok s podobnym vyznamom
Nepacil ? Uz si sa vyjadril...
K filmu, prijemna vecerna jednohubka, neohuri, neunudi...
//- onanista bez podpisu
K filmu, prijemna vecerna jednohubka, neohuri, neunudi...
//- onanista bez podpisu