Tcom + router = Vypadava internet

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Tcom + router = Vypadava internet

Príspevok od používateľa lucas03 »

Ahoj,
V piatok nam odisiel router od tcomu, vigor2700. Siel som do tcomu pre novy, bohuzial novy som mohol kupit len za 70e, lebo akciovy sa da kupit len pri predlzeni viazanosti, ktoru som este predlzit nemohol. Tak som siel kupit ads router do pc shopu. Zobral som Netgear N150 Wireless Modem Router DGN1000. Doma som tam hodil cd, udaje od tcomu a vyzeralo, ze to slapalo. Teda mame siet este poprepajanu par switchmi. Mne, co som (router->switch->notebook) vypadne net maximalne na sekundu, teda raz dva krat refreshnem stranku a ide (priloha, aj ked asi zbytocna).
No dalej na sieti (router->switch->switch->notebook) im net vypadava na dlhsiu dobu, aspon tak mi bolo povedane, ked som tam prisiel, vzdy isiel.
Neviete, ci mi chybaju nejake nastavania alebo mam vymenit router?
Este jedna vec, predtym do vigora siel z rozdvojky pri telefone Lan kabel, teraz ma ten router len UTP, proste tensiu koncovku.
Prílohy
net.jpg
©_ME
Light Star
Light Star

Re: Tcom + router = Vypadava internet

Príspevok od používateľa ©_ME »

Tcom klasika. Kde bývaš. Ja som na kraji mesta, a pri búrke či v piatok-nedeľu alebo normálne cez deň mi vypadne. Musím čakať.... Je to buď tým, že je tcom zaneprázdnený požiadavkami, alebo pomalosťou serveru, na ktorý sa chceš pripojiť. U mňa je nevýhoda v lokácii, som na nich naštvaný, ale čo už môžem urobiť?
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Tcom + router = Vypadava internet

Príspevok od používateľa lucas03 »

Ale tak doteraz to s ich vigorom nerobilo, tak neviem ci to bude prave tym.
Napísať odpoveď