Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
chipp12
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa chipp12 »

co za stupidnu reklamu si zase zaplatila nejaka firma u facebooku ? sakra... clovek chce ist na svoj fb ucet a ono mi to povie ze som nebezpecny a musim identifikovat svojich priatelov podla foto a cakat kym prebehne nejaky test ? :D co je to za blbost zase ?
Prílohy
facebookdebilita.jpg
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

mcafee je antivír.
Možno ho máš nejak prepojený s fcb účtom, netuším.
Ty si asi tiež jeden z tých ktorý na všetko klikajú a potom sa čudujú čo sa vlastne deje...

//alebo sa fcb spojil - https://www.facebook.com/blog.php?post=248766257130 a čaká nás to každého. Sa uvidí.
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

seth82: dakujem velmi pekne :) ... minule som prisiel nato sam ale teraz som hladal aj v nastaveniach profilu atd a nenapadlo ma ze sa to nastavuje na skle rovno :P
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

neviem na reklami na fb a skupiny ako "chcem nas5 stary chat - pridaj sa " neklikam takze skor to vidim ako nejaka fcb blbost .....
mcafee som prvy krat stiahol az ked mi henta blbost naskocila namiesto klasickej facebook nastenky takze neviem fakt o co ide ale bolo to dost otravne...
venom2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa venom2 »

Dobry den, uz niekolko dni mam mensi problem s FB. Na nastenke mi to vypisuje doslova somariny typu:
  • janka oznacila ze sa jej paci fotka ktoru pridala nika
  • peto komentoval status pouzivatela miso
  • pouzivatelovi martina sa paci status ktory pridal pouzivatel jozko atd atd.
Jedna sa o takzvane "top novinky", ktore neviem kde mam vypnut, respektive prepnut na klasicke "najnovsie". Hore nad nastenkou mi chyba to prepinacie tlacidlo. Pre lepsie pochopenie prikladam obrazok, v hornej casti sa nachadza screen z kamoskinho uctu, ktora to ma v poriadku. V dolnej casti sa nachadza screen z mojho uctu, kde chyba spominany prepinac, najskor sa mi zobrazia tie zbytocne "top novinky", nasledne oznamovaci pasik "najnovsie", a az potom normalne klasicke prispevky priatelov. Taktiez hlavicku "udalosti" vpravo hore mam akosi zlu, je pridlha a umiestnena vyssie, ako keby bol zly CSS styl. Skusal som to zobrazit v mozille, opere aj chrome a vsade to je rovnake .
Viem, ze to je prkotina, ale uz mi to strasne lezie na nervy a velmi mi to vadi, vobec nepotrebujem vediet kto komu kedy olajkoval alebo okomentoval status ci fotku, navyse ked tych ludi (olajkovanych, nie lajkujucich) ani nepoznam :smt081 . Preto by som vas chcel poziadat o pomoc s dvomi otazkami:
  • zobrazuje aj vam nastenku na FB rovnako ako mne? t.j. najskor "top novinky" a az potom "najnovsie" a chyba vam ten horny prepinac "top novinky" / "najnovsie" ?
  • viete ako a kde tieto zbytocne "top novinky" dat prec, skryt alebo prepnut na klasicke "najnovsie" ?
vopred dakujem velmi pekne za kazdu odpoved :)
Prílohy
FB.PNG
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vyskusaj v prehliadaci zmazat cache.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

aj vam vypadol? mne teraz vypadol komplet celkom, sa nemožem prihlasit, ked sa mi to stavalo, tak som mohol z fonu sa prihlasit, ale teraz ani tak...
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Ide Vam FB ? Mne pise -

Účet dočasne nedostupný
Váš účet momentálne nie je z dôvodu problému na stránke k dispozícii. Očakávame, že to čoskoro vyriešime, skúste znova o niekoľko minút.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

už ide
Empatik
Medium Star
Medium Star

chipp12 napísal:co za stupidnu reklamu si zase zaplatila nejaka firma u facebooku ? sakra... clovek chce ist na svoj fb ucet a ono mi to povie ze som nebezpecny a musim identifikovat svojich priatelov podla foto a cakat kym prebehne nejaky test ? :D co je to za blbost zase ?
tikety otvorené ( fortuna 4ever ) :P

K téme -

Mne dnes už nejde ale nejaké tie 2 hodiny . Dočasne blokovaný účet .
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

To vas tak klepe prepana z toho?
Empatik
Medium Star
Medium Star

Nie nie , neklepe ani nič odobné , len chcem vedieť , či je chyba u mňa , alebo aj u ostatných .
venom2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa venom2 »

Soviet napísal:Vyskusaj v prehliadaci zmazat cache.
to nepomoze, kedze som to skusal na 3 prehliadacoch s rovnakym vysledkom, a predchvilou sa kamos u mna prihlasil so svojim uctom a mal to v pohode, jednoducho je to niede v nastaveni alebo chybou mojho profilu :(
Empatik
Medium Star
Medium Star

venom2 - prihlásil som mamu , ide jej . Len môj profil nejde . Podobne ;-) Vydrž , to opravia . Choď von zatiaľ ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mne fcb dnes funguje ako má. Avšak som tam len prihlásený, "nesurfujem" po ňom. Z času na čas s niekým popíšem.
marcork
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marcork »

Caute, ked mám stránku na fb, dam to odporučiť friends, kde im to príde? lebo som to skusal cez kamarata a jemu vobec nič neprišlo...?
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

Asi mam len ja problem, ze v lavo nemam vo stvorceku online ludi , ale iba v pravo taky skaredy stlp s ludmi ktory su online aj niesu online, nemate aj vy taky problem<
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

Rád by som sa vás chcel opýtať či by sa to dalo nejak zmeniť. (viď. príloha)
napr. terajšie je u mňa "BlackAngelicInDaFejsbuuk" a napr. chcel by som to zmeniť na toman.mirosalv alebo something like that.Pretože ma nebaví stále zadávať do stránok neauktuálne kt. je k tomu aj trápne.Dakujem.

K :plus: správnej odpovedi. :)
Prílohy
Snímka.PNG
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Mám taký pocit že na začiatku registrácie sa to nastavovalo jednorázovo a nedá sa to už zmeniť. Ale možno sa mýlim.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja som si toto meno zmenil prednedávnom. Neviem ako to bolo kedysi, ale teraz som mal len jednu možnosť, ďalšia už nie je, čiže je to definitívne (aj ma to upozornilo). Choď do Účet - Nastavenie účtu - Nastavenia a tam by to malo niekde byť. Ak to tam nemáš, tak bohužiaľ si už vyčerpal túto jedinú možnosť a musíš mať to, čo tam máš teraz.
Napísať odpoveď