-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Re: Facebook
Schválne si skús dať fcb anglicky. Bol by som zvedavý či by to pomohlo 
To ma napadlo ako prvé po prezretí tvojho screenu.Ale bohužiaľ, nič.
Ono sa to da zmenit iba raz..... potom to meno je uz trvaleee
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Veru tak. Treba citat, predtym ako nieco zadavas.
Okej, ďakujem
Tak už sa nejak bez tej zmeny zaobídem.
-
DjBass
Darca
A inak, dá sa to nastaviť tu... aj pre stránky ... http://www.facebook.com/username/
-
Bendy
Medium Expert
čaute.. Keď som si dnes pustil facebook, hneď po prihlásení mi otvorilo okno na ktorom bolo napísane že majú podozrenie že moje meno je "zlé", a tak si ho musím zmeniť. Samozrejme mám na facebooku svoje meno a nie žiadnu emácku zhatlaninu.. Tak som tam ešte raz napísal svoje meno, lenže ono mi ho to nezobralo.. skúsil som to ešte raz, tiež nič, tak som tam dal meno svojejj mamy, to mi tiež nezobralo, tak som tam napísal nejakú úplnu sprostosť. Problém je v tom že toto meno mi už zobralo. Keď idem do nastavení, a chcem si zmeniť meno, tak mi napíŠe že som vyčerpal limit (nie, nikdy predtým som si meno nemenil). Čo mám teraz robiť? S tým menom čo tam mám teraz tam byť rozhodne nechcem..
Komu mám napísať//ako mám postupovať? 
Hmm no skus kontaktovat Facebook support.. Ak teda FB nejaky ma (mal by mat..)..
Opis im problem, ako si postupoval.. Samozrejme po anglicky
Opis im problem, ako si postupoval.. Samozrejme po anglicky
ten limit sa mi zdá že sa ti obnoví po 2 týždňoch alebo po mesiaci, neviem teraz presne
-
Bendy
Medium Expert
ach, tak ja počkám
dík
DjBass : Your username is already set
You can direct your friends to facebook.com/BlackAngelicInDaFejsbuuk.

You can direct your friends to facebook.com/BlackAngelicInDaFejsbuuk.
Ahojte mam taky problem dnes rano ked som zapol facebook tak na lavej strane kde zviknem mat online priatelov sa mi ukazuje iba : Facebook © 2011
Reklama · Kariéra · Ochrana súkromia · Podmienky používania · Pomoc · Slovenčina
A ziadnych priatelov tam nemam ,uz som skusal aj hide sidebar
mimochodom mam ten novy chat ale tich priatelov mi tam vzdy zviklo ukazovat !
Reklama · Kariéra · Ochrana súkromia · Podmienky používania · Pomoc · Slovenčina
A ziadnych priatelov tam nemam ,uz som skusal aj hide sidebar
ja neviem ale ja som priatelov mal VZDY napravo a stale ich tam mam, nikdy som ich nemal nalavo a nepoznam ani nikoho kto by ich nalavo mal, a pytal som sa na to uz asi 10 ludi 
Chezter ano lebo pouzivas novy typ chatu...... ja mam stale priatelov nalavo 
ako nemyslim tak ako to je napravo lebo tak to tam mam aj ja , ja myslim na toto : obrazok
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2011, 16:24)
a este bi som dodal ze skusal som refreshnut stranku a na 3 4 sekundy sa objavili aplikacie aj priatelia ale hned to zmizlo !
Teraz tam mam iba jednu aplikaciu , priatelov nikde ,a mam tam taketo volaco Facebook © 2011
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2011, 16:24)
a este bi som dodal ze skusal som refreshnut stranku a na 3 4 sekundy sa objavili aplikacie aj priatelia ale hned to zmizlo !
Teraz tam mam iba jednu aplikaciu , priatelov nikde ,a mam tam taketo volaco Facebook © 2011
tá nová lišta vpravo, ktorá ukazuje kto komu čo komentoval/like-ol, je zas čo sa kktinu?
Ten posledný chat update ma nehorázne vytočil...namiesto toho aby mi ukazoval online priateľov tak mi ukazuje tích s ktorými som najviac v kontakte..a ta horná časť o tom čo kto likol alebo komentoval..to ma akože má zaujímať???WTH! 
-
audiotrack
VIP
ono aj ten ich algoritmus na to, s kým som najviac v kontakte je nejaký došahaný, lebo mne tam ukazuje aj ľudí s ktorými som vživote nepísal. A úplne dokazali všetky tie skupiny čo som si porobil, ako sa teraz mám dať offline pre jednu skupinu a ostať online pre inú? Toto je totálne un-user friendly GUI chatuCross napísal:Ten posledný chat update ma nehorázne vytočil...namiesto toho aby mi ukazoval online priateľov tak mi ukazuje tích s ktorými som najviac v kontakte..a ta horná časť o tom čo kto likol alebo komentoval..to ma akože má zaujímať???WTH!