prosím o názor/radu v mojom probléme...
pred týždňom sa so mnou rozišiel chalan (boli sme spolu rok aj 2 dni)
problém bol v tom, že som naňho bola zlá. On je charizmatický chalan a má oňho záujem viac dievčat, to som vedela... a takisto som vedela že ľúbi iba mňa, no neverila som tomu.nemala som dôvod neveriť mu a predsa som tomu nemohla veriť...akoby to bolo príliš dobré na to, aby to bola realita
prvý polrok bolo krásne, ale ten druhý polrok mi vlastne stále len dával novú a novú šancu zlepšiť sa. Ja som sa aj zlepšovala a snažila sa, ale šlo to mizerne pomaly. Teraz ho to prestalo baviť a skončil to. Pravdu povediac, vôbec sa mu nečudujem. dokonca je super, že to vydržal tak dlho...
Povedal mi, že ma stále ľúbi, no nechce žiť v takomto vzťahu, v ktorom nemôže dýchať. Tým, že ma ešte ľúbi mi dáva nádej, že to nie je stratené... ja mu chcem dokázať, že sa to so mnou dá aj inak...ale ak už nedostanem šancu...neviem ako. Viem že som sprostá že som taká stíhačka, ale nechcem taká byť...povedal mi, že možno že mi ešte v budúcnosti dá šancu...a ja o ňu stojím, ale neviem...na druhej strane mi odľahlo že nie som s ním, lebo sa netrápim kvôli tomu kde a s kým je....
takže...ako sa mám zmeniť?
oplatí sa tu ešte bojovať?
za názory vopred ďakujem