Inštalácia OS zamrzne

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kamik
Light Expert
Light Expert

Inštalácia OS zamrzne

Príspevok od používateľa Kamik »

Dobrý večer mam doma notebook MSI MS-163N chcem tam nainštalovať XPcko alebo vistu to je jedno ale stale mi to zamrzne niekde v polke instalacie. Ked spustim OS z live cd ide v pohode ramka je v poriadku HDD je v poriadku skusal som nan nainštalovať OS na inom notebooku ten som potom založil naspäť ale nezobralo mi ho vedel by niekto poradiť čo mam ešte vyskúšať
Ďakujem
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Inštalácia OS zamrzne

Príspevok od používateľa brm »

Niekde polka je, keď už kopíruje súbory? Mne Vista/7 stále mrzne pri kontrole hardwaru hneď na začiatku.. trvá mu to 10-15min, kým sa pohne ďalej..

Skús poodpájať veci, ktoré nepotrebuješ.. (tlačiareň, skener, ak máš viac diskov atď)
Kamik
Light Expert
Light Expert

Re: Inštalácia OS zamrzne

Príspevok od používateľa Kamik »

brm napísal:Niekde polka je, keď už kopíruje súbory? Mne Vista/7 stále mrzne pri kontrole hardwaru hneď na začiatku.. trvá mu to 10-15min, kým sa pohne ďalej..

Skús poodpájať veci, ktoré nepotrebuješ.. (tlačiareň, skener, ak máš viac diskov atď)
Je to notebook nič k nemu nemám pozapajane jedine nabíjačku :)
Na xp nakopiruje a uz ked ma nabootovat z HDD a zacat instalovat vtedy to spadne win 7 zamrzne hned na zaciatku ked bootuje z DVD zamrzne a na obrazovke ostane len logo win 7 a dost skusim tych 10 15 minut vydrzat co to povie

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2011, 17:56)
Takže nepomohlo to :(
Napísať odpoveď