Ja osobne si myslim, ze kebyze zacnu sudy hoci iba proti povedzme ludom co vedu najvacsie free servery, 90% ostatnych by sa okamzite radsej samo stiahlo lebo vsetci by boli posrati. Tiez suhlasim ze blizzard si s freeckami nerobi starostiSchYzo napísal:to neviem..ale mozno preto ze ludi co robia tie free servery je strasne vela, neviem...ale snad mi nechces tvrdit ze im nevadi ze tisice ludi zadarmo hraju ich hru za ktoru im ostatni musia platit
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
stiahol som si zatial len tieto patche 3.x.x → 3.2.0 Complete Patch (~1.2-1.6 GiB) http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors_%28old_patches%29 mozem ich uz teraz nainstalovat ci postahovat vsetko komplet a az potom si vytvorit ucet a hrat?A este otazka kde presne to treba ci si to samo najde cestu?
Zatiaľ kým ich sťahuješ tak ich postupne môžeš inštalovať, ale za radom...
A mali by si sami nájsť cestu.
Predam postavy na twinstare: Enha shaman lvl 80-4700gs (full UD gear)+ off spec resto + full pvp set (furious), vyše 50 mountov a 5000 achiv pointov + mam ďalšie dve 80tky so slabym equipom je to druid a priest. Všetko som ochotny predať za rozumnu cenu. Kludne predam aj postavu samostatne neni podmienka kupiť všetky tri. Prevod postavy na učet platim ja. Zaujemcovia kontaktujte ma na mail: [email protected]
no super vyhodilo mi hlasku This update does not need to be applied. It requires a version of "WoW.exe" older than 3.2.0.10192, but you already have version 3.2.0.10192. ale nespominam si ze sa to samo updatovalo stopol som by som toJokky napísal:Zatiaľ kým ich sťahuješ tak ich postupne môžeš inštalovať, ale za radom...
hosi poradi mi niekto s tymto?
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
TWINSTAR dnes včer spúšťa nový TBC Realm !! Huráá !

hosi poradi mi niekto s tymto?Son-Goku napísal: no super vyhodilo mi hlasku This update does not need to be applied. It requires a version of "WoW.exe" older than 3.2.0.10192, but you already have version 3.2.0.10192. ale nespominam si ze sa to samo updatovalo stopol som by som to
spusti hru cez wow.exe a v dolnom rohu pozri verziu.Son-Goku napísal: hosi poradi mi niekto s tymto?
pokial vies po anglicky to znamena ze uz tento patch mas, a teda ho instalovat ho nemusis a instalujes dalsi.
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Caute chalosi, idem sa opytat. Da sa nejak nalogovat na stary WoW acc, kym to nebolo potrebne mergnut na battle net?
ccleaner mi ukazuje 3,2,0,1 verziu aj ked som nic cez patche predtym neisntalovat a urcite som stopol automaticku aktualizaciu
Veď normálne daj už ďalší patch inštalovať, 3.2.0 už údajne máš nainštalovaný...
ten TBC realm Twinu je fakt dobrý len tomu dám ešte troška čas kým sa to v start lokaciách preriedi
Mám taký problém že potrebujem zistiť či my ide pripojiť na server stačí iba oskúšať account my napíšte na email [email protected] plls potrebujem viedieť či ide na server pripojiť
//autoeditácia príspevku (24 Júl 2011, 10:46)
plls potrebujem vedieť či sa dá pripojiť na server server ide na 3.3.5 instant 80 a potreboval by som nejaké GM na server by som potreboval pomôcť
IP: 89.173.138.175
a píšte na email
//autoeditácia príspevku (24 Júl 2011, 10:46)
plls potrebujem vedieť či sa dá pripojiť na server server ide na 3.3.5 instant 80 a potreboval by som nejaké GM na server by som potreboval pomôcť
a píšte na email
stahujem patche http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors_%28old_patches%29 a dostahoval som 3,3,2-3,3,3 ktore su rozdelen na tri casti a zanim ide dalsi patch 3,3,2-3,3,3 ale incrremental to mam tiez stiahnut ci to su tie tri pokope?dakujem
Ak už máš nainštalované 3.3.3 tak choď na 3.3.3 → 3.3.3a, potom na 3.3.3a → 3.3.5, a 3.3.5 → 3.3.5a. A už môžeš začať hrať.
Tie hore patche (napr. 3.3.0 → 3.3.5a) tak tam sú viacej patchov do kopy, takže by si si skrátil čas s inštalovaním, ale to máš jedno...
Tie hore patche (napr. 3.3.0 → 3.3.5a) tak tam sú viacej patchov do kopy, takže by si si skrátil čas s inštalovaním, ale to máš jedno...
aha takze ten incremental nemusim stiahnut?lebo ko vravim jedno je na 3 casti rozdelene a nad tym to iste cislo patchov 3,3,2-3,3,3 dobre teda
Jáj, tak to bude asi to isté, ak si stiahol tie 3 party a išlo ti to nainštalovať, tak to jednoducho preskoč, malo by to byť to isté.
aha dobre no naisntaloval som zatial prvy patch ale hodilo mi to menu a zacalo nieco samo od seba mal som tam cataclysmu vyobrazenu ako pozadie a hore na lavej strane som mal nejako 4,0 verziu...nechapem uz
Asi ti to pustilo Launcher, ten musíš vždy zrušiť, inak ti nainštaluje patch na cata a môžeš znova inštalovať od začiatku a keď budeš mať všetko nainštalované tak musíš WoW spúšťať cez C:/WorldofWarcraft/WoW.exe (Wow.Exe- si vytvor odkaz na plochu napr.)
hm super prave mi vypisalo pri isntalovani druheho patchu ze mam verziu 4,0,0 nechapem som to stopol jezisi
This update does not need to be applied. It requires version 3.2.0.10314 of "WoW.exe", but you already have version 4.0.0.12911.
This update does not need to be applied. It requires version 3.2.0.10314 of "WoW.exe", but you already have version 4.0.0.12911.