Konverzácia
Konverzácia
Dobrý večer priatelia, mám menší problém ktorý sa týka konverzácie medzi mnou a priateľkou. Som typ ktorý je v spoločnosti taký tichší a keď ideme kamaráti von a ide so mnou aj priateľka tak vačšinou sa rozpáva s kamarátmi pretože mne sa akokeby sekne jazyk a neviem čo povedať. Trošku ma to hnevá a neviem čo robiť. Keď som bol s ňou ako kamarát kecali sme od rána do rána a odkedy sme spolu tak moje ústa sú seknuté. Bojím sa že načnem tému ktorá bude pre ňu úplne trápna. Chcel by som teda popýtať radu ako sa stať pre dievča zábavný, pretože sa mi stáva že sa dosť často aj strápňujem
.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Konverzácia
... ako s tebou moze byt, ked si neni zabavny ... nechapem

ne nic .. teraz vazne ... ber si menej servitky v spravani, nebud upjaty na to co sa stane, alebo nestane ... mas nejaky komplex, co si o tebe pomyslia, ked povies kravinu, alebo co ? nemaj ... povedz co chces povedat - su to kamarati, nie prezident, alebo papez
mam jedneho znameho, ten sa snazi byt kultivovany, ako to len najviac ide a svaty je az za roh, boji sa byt bezprostredny - vsetko si musi najskor 613x premysliet ... a nerobi to dobre, ludia co ho nepoznaju lepsie, ho hned odsudia, ze je divny ...
ne nic .. teraz vazne ... ber si menej servitky v spravani, nebud upjaty na to co sa stane, alebo nestane ... mas nejaky komplex, co si o tebe pomyslia, ked povies kravinu, alebo co ? nemaj ... povedz co chces povedat - su to kamarati, nie prezident, alebo papez
mam jedneho znameho, ten sa snazi byt kultivovany, ako to len najviac ide a svaty je az za roh, boji sa byt bezprostredny - vsetko si musi najskor 613x premysliet ... a nerobi to dobre, ludia co ho nepoznaju lepsie, ho hned odsudia, ze je divny ...
Ze sa rozprava s inymi je podla mna OK (sak nech sa rozpravaju, ale su...s ju Ty!
). Len by si mal pochopit, ze pre partnerov nemoze byt ziadna tema natolko trapna, aby sa o nej bali hovorit. Viem, ze aj v takej forme to funguje - ale stoji to za prd. Univerzalny navod Ti nik neda, pretoze neexistuje. Priatelka ma musi brat takeho aky som, aj s mojimi trapasmi, ked sa pritrafia. Pokial s tym ma problem, no tak asi nebude Ta prava.
Dám ti nečakanú radu - skús v tej spoločnosti otvoriť ústa a niečo hovoriť. To, že je to trápne si s najväčšou pravdepodobnosťou iba nahováraš.
Mne to vyznelo tak, že je tichý iba keď je s ňou medzi priateľmi. Možno sa hanbí pred priateľmi a nie pred ňou. Ale treba sa cez to nejako povzniesť, priateľka by mala poznať aj tvojích kamarátov a naopak. Nemôžete byť stále len vy dvaja osamote, lebo dostanete ponorkovú nemoc a začnete si liezť na nervy. Takže sa skús normálne vyprávať s priateľkou ako vždy keď budeš s kamošmi, prípadne sa vyprávaj chvíľu s nimi. AK ich je viac, a ona sa baví s jedným, ty sa spýtaj niečo druhého. Nemáš sa vôbec čoho hanbiť, ak sa aj strápniš tak ti to nikto nebude mať za zlé a nebudú sa ti smiať (možno len chvíľku) lebo sú to predsa priatelia a priateľka. Ľudia ktorým na tebe záležík6 napísal:Ze sa rozprava s inymi je podla mna OK (sak nech sa rozpravaju, ale su...s ju Ty!). Len by si mal pochopit, ze pre partnerov nemoze byt ziadna tema natolko trapna, aby sa o nej bali hovorit. Viem, ze aj v takej forme to funguje - ale stoji to za prd. Univerzalny navod Ti nik neda, pretoze neexistuje. Priatelka ma musi brat takeho aky som, aj s mojimi trapasmi, ked sa pritrafia. Pokial s tym ma problem, no tak asi nebude Ta prava.
tak skus taku fintu
ved su to tvoji priatelia, nahod taku temu o ktorej tvoja priatelka nema ani sajnu
zacnes rozpravat a uz to pojde samo 
Napríklad ju začať ohováraťCheZteR napísal:tak skus taku fintuved su to tvoji priatelia, nahod taku temu o ktorej tvoja priatelka nema ani sajnu
zacnes rozpravat a uz to pojde samo
-
jin
VIP
Lopuchito: Pozri. Podľa mňa si za väčšieho debila keď tam len tak mlčky sedíš v kúte, kým ostatní sa bavia. Proste ke´d Ti ku danej téme niečo napadne, tak to tresni do pľacu a prestaň riešiť, že strápniš seba, alebo svoju priateľku. Snáď ovládaš základné pravidlá slušného správania a aj verím, že ku daným témam máš čo povedať. A keď sa aj strápniš - tak čo bože? Ja som sa v živote strápnil x krát a vlasy mi z toho nevypadali...
A pre prípady, keď skutočne nevieš čo, ale veľmi sa chceš zapojiť, dovolím si menší citát
A pre prípady, keď skutočne nevieš čo, ale veľmi sa chceš zapojiť, dovolím si menší citát
...hovno!! Řekl Švejk aby se zamíchal do rozhovoru.
No pokusím sa zapojiť... ja som odmalička hamblivý, tichší. A ked som s ňou tak kecám ale keď sme pri partii tak veľmi málo. Dnes večer vyskúšam kecať čo najviac. A to s hovnom ma pobavilo
.
-
Dante Flyshit
Medium Expert
No len zas to neprežeň s tým rozprávaním
. Drž sa starej rady : " Všetko s mierou " 
Tak toho by som sa nebál
. Veľa kecám možno v škole keď robím učiteľom nervy inak nie
.
je vela takych, co idu radi aj s partiou von, ale najlepsie sa porozpravaju s partnerom osamote
dupni na to, a ak to inak nepojde, pre zaciatok par otrepanych fraz, tym nic nepokazis .. a dost mozne ze sa date ani nebudes vediet ako, do reci
dupni na to, a ak to inak nepojde, pre zaciatok par otrepanych fraz, tym nic nepokazis .. a dost mozne ze sa date ani nebudes vediet ako, do reci
a keby to moc neislo tak si daj zopar poharikov a oni sa ti tie usta velmi rychlo rozviazu
teda ... ked uz nezaberu rady, ktore ti povedali ostani vyssie
tiež som nad tým premýšľal ale v prítomnosti priateľky nerád pijem
-
jin
VIP
Čakal som, že to niekto napíše. Je to pravda, ale opatrne. Alkohol ľahko jazyk rozviaže, no aj ho rýchlo zamotá, treba s mierou. Ale myslím, že pokiaľ si hrkneš jedno poldeco, tak Ti na to priateľka určite nič nepovie a ty sa uvoľníš.jefty napísal:a keby to moc neislo tak si daj zopar poharikov a oni sa ti tie usta velmi rychlo rozviazuteda ... ked uz nezaberu rady, ktore ti povedali ostani vyssie
to poznam, len u mna to bolo preto, ze byvalej alebo moji kamarati sa s nou bavili o tom v com sa ja nevyznam: o hudobnych nastrojoch, skupinach ktore nepoznam, o mackach... ale ked bola tema znovu v mojej oblasti vsetko bolo fajn. nemoze byt pes zakopany tam?
No v jednej veci máš pravdu ale z druhej strany ona robí aj to že začne srandovať s kamošmi, naťahovať sa s nimi, a potom je taká rozkekešená že je v prde** celý deň... A má takú tvrdohlavú povahu že ťažko jej niečo povedať aby sa zmenila. Vačšinou chce byť s partiou a skoro vôbec niesme sami.jackb napísal:to poznam, len u mna to bolo preto, ze byvalej alebo moji kamarati sa s nou bavili o tom v com sa ja nevyznam: o hudobnych nastrojoch, skupinach ktore nepoznam, o mackach... ale ked bola tema znovu v mojej oblasti vsetko bolo fajn. nemoze byt pes zakopany tam?
Chce byt viac s partiou ako s Tebou osamotene? Tak niekde bude problem. Bud sa s tebou nudi alebo si nema co s Tebou povedat ked ste sami..Ono mal som podobny problem a skoncil ze ma nechala
teraz sa nad tym pozasmejem
Ale samozrejme to nemusi byt tvoj pripad
Ale skus si to nejako s nou vydiskutovat ze nech aj ona zoberie kamosky, ci mate spolocnych priatelov? Vies ak nemate spolocnych priatelov tak by si sa aj ty mal odviazat pri jej kamoskach
a este malickost kolko mate rokov???
Tak ano máme spoločnú partiu ... 16 a 16
iste, ani som nemyslel nejak vela. 1-2 vodky by ho snad neopili natolko aby zacal kecat sprostosti. len by sa mu lahsie zapojilo do rozhovoru a taktiez lepsie srandovalo. samozrejme by bolo fajn si s niekym pripit a hned by sa lepsie citil. a snad by priatelke nevadil ten 1 poldecak na uvolnenie. ak jej to vysvetlis tak pochopi.jin napísal:Čakal som, že to niekto napíše. Je to pravda, ale opatrne. Alkohol ľahko jazyk rozviaže, no aj ho rýchlo zamotá, treba s mierou. Ale myslím, že pokiaľ si hrkneš jedno poldeco, tak Ti na to priateľka určite nič nepovie a ty sa uvoľníš.