GPS tomtom - prepojenie z PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
klasika
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

GPS tomtom - prepojenie z PC

Príspevok od používateľa klasika »

potrebujem do môjho GPS tomtom start 20 dostat hlasy slovenske alebo ceske, lenze problem je v tom ze mi nejde ani jedna cesta ako by som ich tam mohol dostat... na oficialnej stranke pisu aby som si stiahol soft tomtom home, tak som aj urobil lenze nechce mi najst zariadenie, stale pise ze ziadne zariadenie nepripojene, ale ta stranka mi hned nasla zariadenie no priamo cez nu sa to stiahnut neda, potom je moznost zrobit to cez soft mytomtom tak som skusil, dal som pridat obsah od komunity-> vyhladavanie zo suboru-> nasiel som si hlas ktory som dopredu stiahol z oficialnej stranky a pri kliku na instalovat pise toto a mam sprave hlasy stiahnute, overoval som to na viacerych strankach...tak som este nasiel navod ze mam ist normalne do suborov gps, cez moj pocitac a bezne ako usb a tam to skopirovat, lenze zasa problem ze mi gps pc nenasiel, nechapem preco ked soft tomtom a stranka tomtom.commi gps rozpoznala, no pc nie, skusal som ist aj podla navodov na stranke, povolit zariadenie v spravcovi zariadeni no tam zasa tomtom nieje, ja uz neviem co s tym :|

dufam ze sa to niekomu bude chciet citat :D a najlepsie aj poradit co s tym... prosim vas :oops:
Napísať odpoveď