kamarátstvo, alebo niečo viac ?
kamarátstvo, alebo niečo viac ?
VYMAZAŤ TÉMU, ĎAKUJEM 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: kamarátstvo, alebo niečo viac ?
otázka znie: ako ďaleko od seba bývate, a koľko máte rokov? Od toho závisí dosť veľa. Budete schopní taký vzťah živiť? Si schopný za ňou cestovať často, alebo ona za tebou a máte dosť času (škola, práca..)? Lebo ak nie, tak to bude veľmi náročné. A veci ako ľúbim ťa cez internet nepokladaj za smerodatné, to je len flirt a musíš si toho byť vedomý. Pokiaľ ti to nepovie osobne, tak to je len slovo a nie cit
nechces to tu velmi rozoberat ale cakas rady
ako sa pise vyssie, strasne vela zavisi od dialky, napis vzdialenost a potom budeme mudrejsi
ako sa pise vyssie, strasne vela zavisi od dialky, napis vzdialenost a potom budeme mudrejsi
vek 19/17
vzdialenosť veľká/ cca 200 kilometrov
Aby som upresnil situáciu, tie slová nepokladám za prvoradé (internet, je predsa len internet) no určite ma neklame len tie slová nemajú až tak významnú hodnotu. Som si vedomí toho, že dlhodobý vzťah z toho určite nebude. Práve preto sa pýtam či s ňou mám aspoň cez tieto tri dni niečo mať, alebo si vyčítať že za celé tie roky k ničomu neprišlo a pod.
IDE MI LEN O TÚTO KRÁTKU DOBU;-) tzv. vzťah na jednu noc
vzdialenosť veľká/ cca 200 kilometrov
Aby som upresnil situáciu, tie slová nepokladám za prvoradé (internet, je predsa len internet) no určite ma neklame len tie slová nemajú až tak významnú hodnotu. Som si vedomí toho, že dlhodobý vzťah z toho určite nebude. Práve preto sa pýtam či s ňou mám aspoň cez tieto tri dni niečo mať, alebo si vyčítať že za celé tie roky k ničomu neprišlo a pod.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Action napísal:..dlhodobý vzťah z toho určite nebude. Práve preto sa pýtam či s ňou mám aspoň cez tieto tri dni niečo mať, alebo si vyčítať že za celé tie roky k ničomu neprišlo a pod.
najprv sa sám rozhodni o čo ti ide. Pýtal si sa či to má zmysel. Nie, nemá. Sám si napísal že vzťah z toho nebude. Ale tiež píšeš že ti nejde len o to vyspať sa s ňou, tak čo vlastne chceš?Action napísal:-> Nie, nejde mi len o sex
a čo čakaš od vzťahu na jednu noc? mysliš že ked sa s nou vyspis nebude ta trapit ze uz ju mozno neuvidis?
200km je velmi vela
// ja vztah na 1 noc chapem ako sex
// ja vztah na 1 noc chapem ako sex
pozri... vyprášiš ju a môže to mať 2 následky... buď sa to pokazí a 4 roky písania a "priateľka na interwebz" v prdeli, alebo sa zmotáte na seba a potom budete nariekať že ste od seba ďaleko... a 200 km je ďaleko... to viem z vlastnej skúsenosti... takže ja by som sa na to vykašlal ak tam nie je vidina toho, že v krátkej dobe skončíte v jednom meste na škole alebo tak... čo asi nie, keďže má 17...
Ďakujem za rady, uvidíme ako sa vyvinie situácia a podla toho sa zachovám. Určite sa nebudem do niečoho bezhlavo hrnúť;-)
POPROSÍM ADMINA, ABY ZMAZAL TÚTO TÉMU!
POPROSÍM ADMINA, ABY ZMAZAL TÚTO TÉMU!