Konverzácia
Re: Konverzácia
Ale nie keď sa neopijem veľmi tak jej to samozrejme nevadí
ja idem teraz na 4 dni preč takže zatiaľ
Lopuchito, po tom ako si napisal tvoj a jej vek je jasne, ze sa tak bude spravat a este to chvilu pre nu bude normalne
Inak ludia, vsimli ste si ze poldecak resp alkohol by vyriesil tak 90% tejto casti fora?
K teme, taktiez radim pivo, to su veci ktorych sa nezbavis proste nejakymi radami. Si naprogramovany ze si davas pozor na hubu, tak tak musis zit, bud to zmenis alebo nie a myslim si ze ak to aj budes skusat budes sa citit zle a neprirodzene... takze pekne krasne dve tri pivka/vinka/poldecaky a hned sa ti bude rozpravat lepsie... hlavne sa uvolni sak svet sa nezruti ked trepnes nejaku keketinu
K teme, taktiez radim pivo, to su veci ktorych sa nezbavis proste nejakymi radami. Si naprogramovany ze si davas pozor na hubu, tak tak musis zit, bud to zmenis alebo nie a myslim si ze ak to aj budes skusat budes sa citit zle a neprirodzene... takze pekne krasne dve tri pivka/vinka/poldecaky a hned sa ti bude rozpravat lepsie... hlavne sa uvolni sak svet sa nezruti ked trepnes nejaku keketinu
neplnoletému radiť alkohol 
Ako vek hm.. mám kopec 14 ročních kamošiek ktoré majú 16-18 ročných priateľov a klape im to už dosť dlho
. A k tomu alkoholu... dnes v meste pijú už aj 11 roční.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A k tomu alkoholu... a cco tym chces povedat, ze je to normalne, nebodaj spravne? 11 rocni maju sediet doma a pozerat vecernicek. IMHO 15-16 rokov je spravny vek na to skusit alkohol, ale tym nemyslim kazdy tyzden sa ist spit, skor dat si pohar vina alebo piva k veceri a pod.
Nepísal som ani že je to správne ani že je to normálne, ale v dnešnej dobe to už je pre vačšinu detí bežné
hlavne potom nezacni riesit kazdy problem alkoholom 
neboj niesom alkoholik