vírus- ako sa ho zbaviť
Re: vírus- ako sa ho zbaviť
to si mal stiahnut a vypalit ako iso obraz na cd
nie ako boot cd? ...lebo to som spravil
vypalit ako obraz!
no ja som to robil cez ten iso recorder a tam som inu moznost nemal, dal som don ten antivirus a samo sa mi ti dalo do pc
daj v nerovi vypalit ako obraz to je vsetko nic ine s tym robit nemusis alebo v cd clone
dobre, skusim to este raz aj ked v nerovi mi pise chybu
aj v BurnAwareFree sa da vypalit iso, velmi jednoduchy program, ja ho pouzivam na kazde napalovanie, ci cd, dvd, audio cd, vypalujem iso ci bootovatelne cd
diky, stiahol som si tento burner a ktory konkretne mam dat? -.je ich tam viacej, iso alebo bootovatelne iso?
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2011, 12:59)
aby toho nebolo malo tak v tom burnaware mi nejde vela fiukcii len tie zakladne a vypise mi ked chcem vytvorit napr iso disk ''vstupny bod ILGetSize sa nepodarilo v dynamicky propojovanej knihovne shell32.dll najst''
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2011, 15:33)
momentalne za ten virus sa mi po zapnuti pc nezobrazi nic len biela obrazovka a potom tie pasiky, uz ani do biosu sa neviem dostat, kua co mam s tym robit
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2011, 12:59)
aby toho nebolo malo tak v tom burnaware mi nejde vela fiukcii len tie zakladne a vypise mi ked chcem vytvorit napr iso disk ''vstupny bod ILGetSize sa nepodarilo v dynamicky propojovanej knihovne shell32.dll najst''
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2011, 15:33)
momentalne za ten virus sa mi po zapnuti pc nezobrazi nic len biela obrazovka a potom tie pasiky, uz ani do biosu sa neviem dostat, kua co mam s tym robit