prelomenie wep problem

Všetko ohľadom Linuxu...
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

prelomenie wep problem

Príspevok od používateľa pinguin11 »

neviem co stymto do teraz som postupoval a islo ako malo ale tu som sa zasekol

Kód: Vybrať všetko

pingu@pingu-HP:~$ sudo aireplay-ng -3 -b 00:4F:62:03:DA:7A -h 00:26:82:73:90:5E mon0 
[sudo] password for pingu: 
19:05:35  Waiting for beacon frame (BSSID: 00:4F:62:03:DA:7A) on channel -1
19:05:35  mon0 is on channel -1, but the AP uses channel 6
pingu@pingu-HP:~$ 
Shano
Darca
Darca

Re: prelomenie wep problem

Príspevok od používateľa Shano »

airodump mas na kanaly 1 musis ho dat na 6ku.

airodump-ng --bssid xx:xx:xx:xx:xx:xx --ivs -w data --ch 6 mon0

Resp. ked dumpujes nejaku wifi nemozes bt pripojeny na inu ...

priklad. ides zachytavat data s wifi test ktora bezi na 6ke kanaly ale pritom si na nete na svojej wifi ktora bezi na kanaly 1. Takze tvoja karta ide na kanaly 1 lebo nanom komunikuje s tvojou wifi takze nemoze zachytavat data s wifi test ktora je na 6ke chapes ? :D
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert

Shano napísal:airodump mas na kanaly 1 musis ho dat na 6ku.

airodump-ng --bssid xx:xx:xx:xx:xx:xx --ivs -w data --ch 6 mon0

Resp. ked dumpujes nejaku wifi nemozes bt pripojeny na inu ...

priklad. ides zachytavat data s wifi test ktora bezi na 6ke kanaly ale pritom si na nete na svojej wifi ktora bezi na kanaly 1. Takze tvoja karta ide na kanaly 1 lebo nanom komunikuje s tvojou wifi takze nemoze zachytavat data s wifi test ktora je na 6ke chapes ? :D
jj chapem ale niesom pripojeny na ziadnu wifi ani na net skusal som inu wep siet a po prikaze
sudo airodump-ng --bssid 00:0C:42:64:29:8E --ivs -w data --ch 5 mon0
toto

Kód: Vybrať všetko

CH  5 ][ Elapsed: 2 mins ][ 2011-07-16 01:59 ][ fixed channel mon0: -1                                         

BSSID              PWR RXQ  Beacons    #Data, #/s  CH  MB   ENC  CIPHER AUTH ESSID                                                                                    

00:0C:42:64:29:8E  -88   0      149        0    0   5  54   WEP  WEP         CASTOR_NET_AP4                                                                           

BSSID              STATION            PWR   Rate    Lost  Packets  Probes 
ako su mozes vsimnut nepocuva ma to fixed channel mon0: -1 nechapem preco to nezmeni ked som tam zadal 5
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

nastav fixný kanál na na mon0 čiže daj príkaz sudo airmon-ng stat ...... -c 5 a celé ti to bude pracovať na channel 5 a máš pokoj
ináč takéto hlúposti to robí ak sa sieť snaží pripojiť počas toho ako ty pracuješ s konzolou čiže sa pozri či sa ti sieť náhodou nepripája ...
AD1
btw teraz som si všimol, že ty si ten istý čo má problémy s ovládačmi na wifi takže ak mon0 je monitor mód sieťovej karty tak sa nečudujem, že tam máš -1 :D sieťovka pracuje len na jednej frekvencií
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert

hrban napísal:nastav fixný kanál na na mon0 čiže daj príkaz sudo airmon-ng stat ...... -c 5 a celé ti to bude pracovať na channel 5 a máš pokoj
ináč takéto hlúposti to robí ak sa sieť snaží pripojiť počas toho ako ty pracuješ s konzolou čiže sa pozri či sa ti sieť náhodou nepripája ...
AD1
btw teraz som si všimol, že ty si ten istý čo má problémy s ovládačmi na wifi takže ak mon0 je monitor mód sieťovej karty tak sa nečudujem, že tam máš -1 :D sieťovka pracuje len na jednej frekvencií
.
no jj snazi sa pripajat dakam alebo vyhladava siete proste sa to tam kruti :D , mno a teraz co mam hp probook4525s nedalo by sa dako najst tie drivery na swifinu lepsie lebo ako mne wifi funguje dobre ale toto ako sa tvom viac sparam tak ako vidim tak az tak dobre nejde jj je tam napisane fixed on channel 1 a neda sa mi to zmenit :(
Pjotrik =)
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pjotrik =) »

Nemas patchnute wifi drivre
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert