Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
evilbanana
Medium Star
Re: Posilnovanie
To toto ti robi z gaineru ?
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
HEJ!
-
evilbanana
Medium Star
a aky vyrobca? podla mna to nebude ale vyrobkom ale v Tebe.. Ja som mal aj gainer aj kreatin a co som cital pri kreaci mali niektori chlapici krce ja nic neviem podla mna je to v cloveku
-
vrtulnik
Medium Professional
Mam Mutant... Na 95% je chyba vomne. 
sa stava, to nemusi vobec ist o kvalitu resp nekvalitu surovin, proste ti je z tohto zle, skus iny, podla moznosti si pozhanaj vzorky co najviac roznych a poskusaj...prip prejdi na vlastnu vyrobu, tj si kup protein /podla moznosti tiez odskusaj na vzorkach ktory ti je dobry, alebo kup taky ktory neobsahuje laktozu, ktora je najcastejsie tym problemom/ a pridaj knemu maltu a mas gainer...
-
vrtulnik
Medium Professional
A s tymto mam co spravit? Je tam este polovica... A predavat to uz je nezmysel. Skusim to nejako dozrat. 
Skus pol hodku predtym zjest 2 banany. Banany same o sebe zapekaju, mozno sa ti to bude kompenzovat. Ber to ako "zufale riesenie", nie osvedcenu radu.
Btw, skus skombinovat protein s rychlym cukrom - domaca nahrada gaineru. Ako uz pisali predomnou, mozes mat intoleranciu na nejaku zlosku z toho gaineru. Je to zmes vselicoho, tazko povedat, co ti nepasuje. V podstate je gainer o cukre a bielkovinach, preto skus ten protak a maltu (glukozu).
Btw, skus skombinovat protein s rychlym cukrom - domaca nahrada gaineru. Ako uz pisali predomnou, mozes mat intoleranciu na nejaku zlosku z toho gaineru. Je to zmes vselicoho, tazko povedat, co ti nepasuje. V podstate je gainer o cukre a bielkovinach, preto skus ten protak a maltu (glukozu).
-
vrtulnik
Medium Professional
Akurat som nad tym rozmyslal, ze si dam pred nim banan. Teraz som si dal gainer, a zatial je ticho. A dal som si vodu z vodovodu, co nie je tiez najlepsi napad, ale uvidim. O par dni sa ozvem. Zatial dik.
//nie som citlivy. Mozno to tak vypada, ale bol som len zvedavy.
//nie som citlivy. Mozno to tak vypada, ale bol som len zvedavy.
Akože takú sračkovú konzistenciu hovna mávam niekedy aj ja, ale to ani neriešim. Je to prirodzené, keď žerieš ako prasa = obrovský príjem bielkovín, aj to prdenie. Nebudte precitlivení jak bábiky.
nikto nie je precitlivený len vieš keď dáš toľké prachy za suplement tak chceš aby ti šľapal čo najlepšie.
-
vrtulnik
Medium Professional
Presne tak. Chcel som len vediet, ci som sam, alebo aj druhi maju take "problemy". Kupim za 50€ gainerium, a vsetok vyseriem do hajzla.
No, ale dozeriem to. Ked mi to fest bude vadit, tak to dam zjest otcovi.
A kupim si asi dalsi. Ale to uz budem chodit do skoly, to budem zase srat vsade.
No, ale dozeriem to. Ked mi to fest bude vadit, tak to dam zjest otcovi.
A kupim si asi dalsi. Ale to uz budem chodit do skoly, to budem zase srat vsade.
Dovolím si sem dať super recept na "sladkú ryžu" (Našiel som ho na jednom nemenovanom fóre, dúfam že sa užívateľ nenahnevá).
Ak ste stále prejedený ryžou tak toto je pre vás:
100g ryže
250ml mlieka
125ml vody
podľa chuti cukor a taktiež podľa chuti granko/ochutený protein
Ja som to robil s Grankom (pretože nemám ochutený protein)
Postup:
Ryžu umyjeme, všetky ingrediencie pridáme do hrnca premiešame (hlavne aby sa rozpustilo to granko/protein) a dáme variť, občas premiešame, keď už bude mlieko/voda vrieť, tak zmenšíme plameň, tak aby pena z mlieka sa nevyliala z hrnca, varíme to ešte tak dlho dokým nezmizne voda/mlieko...Hotovo... Dobrú chuť
Ak ste stále prejedený ryžou tak toto je pre vás:
100g ryže
250ml mlieka
125ml vody
podľa chuti cukor a taktiež podľa chuti granko/ochutený protein
Ja som to robil s Grankom (pretože nemám ochutený protein)
Postup:
Ryžu umyjeme, všetky ingrediencie pridáme do hrnca premiešame (hlavne aby sa rozpustilo to granko/protein) a dáme variť, občas premiešame, keď už bude mlieko/voda vrieť, tak zmenšíme plameň, tak aby pena z mlieka sa nevyliala z hrnca, varíme to ešte tak dlho dokým nezmizne voda/mlieko...Hotovo... Dobrú chuť
Gogo, ako si dávkoval ten gram HMB ?
Nemám takú presnú váhu po ruke momentálne.
-
evilbanana
Medium Star
chalani neska som bil po mesiaci v posilke brigada skoncila tak mozem cvicit dal som si HST po stvrtke cviceni cely rozklrepany.. jak od zaciatku.. snad stratene naberiem rychli z5. teraz 192 /86
hughito
ja som to mal v kapsliach po 900mg takze davkovanie bolo jednoduche, na den som daval 3x 900mg, co so cital tak viac vraj nema velky vyznam.
vrtulnik
prave preto si radsej nabuduce kup protein, najlepsie nejaky kvalitnejsi..
vecsina gainerov je nekvalitna, davaju sa tam tie najlacnejsie a najmenej hodnotne druhy proteinu.
ja som to mal v kapsliach po 900mg takze davkovanie bolo jednoduche, na den som daval 3x 900mg, co so cital tak viac vraj nema velky vyznam.
vrtulnik
prave preto si radsej nabuduce kup protein, najlepsie nejaky kvalitnejsi..
vecsina gainerov je nekvalitna, davaju sa tam tie najlacnejsie a najmenej hodnotne druhy proteinu.
Ty vole, to je ešte hnusnejšie ako BCAA. Musím to dať do huby a rýchlo zapiť džúsom, ale teda - mám čo robiť. 
-
vrtulnik
Medium Professional
Vsak aj nad tym som rozmyslal. Len tento Mutant bol vsade ospevovany, ze je dobry, tak som ho zobral. Ked dozerem toto, tak mozno si kupim protein.gogo956 napísal:prave preto si radsej nabuduce kup protein, najlepsie nejaky kvalitnejsi..
No neviem vrtulnik, čo by si robil, keby si mal jesť HMB, keď ťa napínalo z gaineru. 
HMB a BCAA je asi najsilnejší humus čo som mal, HMB si si mohol kupiť v kapsuliach tam až toľko nepreplatíš ako pri BCAA
Nj, tieto čisté aminokyseliny, to je fakt zážitok papať.