Priateľka a problém

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Priateľka a problém

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ďakujem aj keď som na dne s citmi.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Dvihnite si moralku vzťahu. Zajtra je nedeľa, vybehnite niekam von, zažite spolu pekný večer a uvidiš, že to bude lepšie.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ja neviem, keby ta chcela podvadzat tak ta asi nebude volat aby s nou byval . si ta necha v bezpecnej vzdialenosti od miesta cinu heh ..ni?

//autoeditácia príspevku (03 Júl 2011, 3:18)
zuzanuska napísal:Jeho manželku do toho nezaťahujte. to je problém toho dotyčného a jeho rodiny.

tu ide o autora a jeho priateľku. Dotyčnému môže povedať, že si má dať pohov, ale ZÁVISÍ od priateľky autora, ako sa ona k nemu postaví. Lebo možno ak by tu nebol tento 30ročný, stalo by sa to s niekým iným, alebo možno v budúcnosti by sa to zopakovalo. Ak táto dotyčná si neuvedomí, čo vlastne robí, tak ťažko dačo napravovať. Ostatné môže byť ukradnuté. Tu ide o postoj autora a jeho priateľky.

Tak napr. keby sú manželia a manželka si nájde milenca, odstránením milenca sa problém nevyrieši, ak by si manželka našla neskôr inú náhradu.

//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 11:09)

Ale keďže tu o neveru nešlo (podľa slov autora), tak už len sa dohodnúť, že dotyčného vymažú zo svojho života, zistia príčinu, prečo sa to stalo a pokúsia sa jej v budúcnosti vyhnúť. Ak teda o ten vzťah stoja obaja.
hej suhlas, jeho priatelka je eraz ta klucova postava, ale ked si vyriesia by jej mohli dat vediet, uz len z dovodu, nech vie akeho hada si to hreje na prsiach:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

blitzkrieg napísal:toto ale nieje dievča ako každá na rohu, má to ťažké aj ona, má 18 rokov, ja viem je to málo, ja mám 19 ale vek nieje vždy všetko, dnes mi povedal ten dement že tá sms bola stávka ale ako sa mám správať, nakoniec som zistil že tá sms bola písaná z telefónu toho feťáka ale písal ju niekto iný komu sa moja priateľka páči, dnes mi povedala že by ma nevymenila za nikoho ale nič nemení na vec že sa mi nepriznala s tými sms, ja viem možno sa vám to zdá byť banalita ale 18 rokov som nemal pokoj a teraz čo som s ňou rok tak nemám ho stále, veď sami máte vyskúšané aké je to fajn niekam prísť, vedieť a povedať si "Áno, toto je moje miesto, mám sa stále kam vrátiť." S priateľkou som sa rozprával ale čo si myslíte že som sa dozvedel? to čo som už vedel. nič viac nič menej.
Počuj chlape, už je toho na Teba veľa, potrebuješ vypustiť ventil a zrejme aj Tvoja priateľka. Chcelo by to nejaký pohodový víkend, alebo niekam vypadnúť. Nemusí to byť pritom nič náročné, v okolí máte určite nejaké možnosti sa poprechádzať, či iné aktivity.
Proste najlepšie by bolo teraz pre Teba úplne vypnúť, na všetko zabudnúť, otočiť list...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja už otáčam listy dlho a pokoj som nikde nenašiel, teraz som bol na stanovačke na rybách, túto sobotu idem na Duchonku, budeme tam týždeň, začal som si robiť vodičský, rozmýšľal som ešte nad takou variantou že pôjdem bývať do BA keď ho dokončím a zabudnem na všetko a začnem od 0, priateľku volávam vždy na korčule a podobne ale ona to tu už všetko pozná atď. takže určite každého z vás by prestalo baviť niekam volať svoju polovičku keď vám po každé povie že sa jej nechce, niečo ju bolí alebo že už všetko pozná...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

S tým víkendom off súhlasím. A ak ona nie je spokojná s miestami, kam ju voláš, tak nech si sama niečo navrhne.
Inak Duchonku mám tak cca 20min, aj keď neviem, ktorým smerom bývaš, ale tak ak máte auto, tak čo tak skúsiť zrúcaninu Oponice, alebo Uherské Podhradie, Kostrín, alebo troška za Bánovcami je zrúcanina Uhroveckéké Podhradie, aj keď človek trochu poblúdi, než to nájde :)
To s tým vodičákom je dobrý nápad, hneď prídeš na iné myšlienky :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak ak by ti nevadilo mi tam ideme na chatu, týždeň tam budeme od 10.7 do 17.7 tak by sme sa mohli s kontaktovať a niekam by si nám ukázal kam sa dá ísť lebo ja to tam nepoznám, chatku čo máme sa nachádza pri priehrade z tej strany kde sú také betónové ping pongové stoly, vodičský, čo sa toho týka tak som niekde v polovici kurzu, no lenže priateľka sa nezaujíma ani čo, kde, kedy a ako sa mi darí, neviem či tam je v tom nejaký chalan stále alebo čo ..netuším prečo má také správanie aké má

//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 12:02)
viem že to tu upadlo ..ale ona 17 a podvádzala ma s tým starším okolo 35 ročným s deckom a manželkou ...nakoniec mi vyčítala a všetko zvalila na mňa že som ju kontroloval a neveril a čiže som bol najhorší ja ...keď som to zistil ..tak bola iná a tešila sa že som to zistil ..čiže krava ..tento problém je vyriešený
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

No tak vidíš. Chcela sa s Tebou skrátka rozísť, len dobre nevedela ako, takže z Teba spravila sviňu, nakoľko nebola schopná si priznať chybu. Teraz si free man :wink:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

A kedze ty si chybu nespravil a trpis pre jej blbost tak prestan trpiet a zacni si uzivat zivota viac ako predtym a kasli na nu ;-)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Tak teraz som s toho jelen..tak Ta podviedla s tym starym???
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ano podviedla, dobre dávno ale zistil som to cca pred 2 dňami, ale teraz som plný chuti, som rád že to je takto, len som bol na ňu veľmi dobrý ale nevadí, moja blbosť... naučil som sa to že ženskej môžete sedieť na <> aj tak ju neustrážite :)
bucuresti
Light Star
Light Star

Inak toto je zvlastne ze skoro kazda zenska sa chova rovnako ked ta podvedie.. Tvrdi ze ta nepodviedla a ani Ta nepodvededie a pritom uz suka s druhym..preco to hovoria?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neviem, mohla by sa vyjadriť aj nejaka žena :/ :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

uprimne, a vy by ste prisli za priatelkou ze cau, ako v skole? Mimochodom, podvadzam ta. Samozrejme ze zatlka.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Také by som najradšej prefackal aj keď je to proti mojim zásadám... keď sa chcú kurv**** nech aspon ukončia vzťahy. Ach :x
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hej ukončila to takým štýlom že zo mňa urobila debila a chcela aby som sa tak aj správal, čo sa jej nepodarilo, kebyže má takú hrdosť ako sa správa momentálne teraz a dokázala mi to povedať tak by som jej povedal fajn, podviedla si ma a je mi to jedno, lebo také dievča nepotrebujem ale pokiaľ sa chcela zahrať na sociálnu pracovníčku a aj sa tak správať tak sa jej to podarilo na plnej čiare, je to sranda ale momentálne je to asi prvé dievča s ktorou som zažil kopec vecí ale hneď som na to zabudol, najviac ma zaráža že mi povedala dávnejšie že ona je živý príklad jej matky, teraz neviem ako to mám chápať ale má čo chcela a možno sa uvedomí keď ju odkopne ten jej sexuálny partner :)

//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 23:11)
Fabo napísal:uprimne, a vy by ste prisli za priatelkou ze cau, ako v skole? Mimochodom, podvadzam ta. Samozrejme ze zatlka.
ok nech zatĺka ale keď vidí proste že niečo tuším a viem v podstate o čo ide tak prečo by zatĺkala ? v živote som dievča neudrel a ani to nemám v pláne veď také dievčatá ach ..ich trestá sám život ..ale ako sa hovorí božie mlyny melú, síce pomaly ale isto ..na každého raz dôjde a všetko sa jej vráti, skôr či neskôr, nikdy som nikomu neželal nič zlé ale proste to tak je, veci prídu vždy vtedy keď ich najmenej čakáme ale aspoň mám skúsenosť a vydržal som s ňou rok a to ma veľmi posilnilo a dalo veľa skúseností :cookies:
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

A nemas chut troska strpcit zivot tomu staremu baranovi ???? ja by som mu spravil zo zivota peklo ... nepochopim jedno.. ako moze 18 rocne dievca spat s 35r ... napadla ma taka vec co ked to na teba len zahrali aby sa ta zbavila ? :O
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

postupom času ti do seba zapadnú určité veci a logicky ti dopne že to tak bolo, raz som zaspal a ona šla za ním a ver mi že to nezahrali, bol som na stanovačke na rybách a mala od neho smsky štýlom "Milujem ťa a už teraz mi chýbaš keď si odišla." proste chodievala sama na prechádzky a vždy som videl jeho auto ako ide smerom kde ona. Prečo by som mu mal strpčovať život? Je to proste typ človeka ktorému keď sa všetko prevalí si strpčí život sám a myslím si že to bude čo chvíľa a bývalke tak isto. Ja sa nepotrebujem znižovať na ich úroveň, mám svoju hrdosť a nejakým činom čo by som urobil by som klesol len a len na ich úroveň, čo ja nepotrebujem. :)

Betarik a ešte ma napadlo, on na vine nieje, keď suka nedá pes nej*be.
bucuresti
Light Star
Light Star

Mudre porekadlo :D to sa s tym zmierit a poznam baby co maju 18-19 a chodia za 40 rocnymi a preco? lebo on jej natlce do hlavy ze aky je super vie co je zivot a tak dalej..dristy a to preto aby si mohol vrznut... toto neni sci-fi ale realita...proste ci chceme ci nie vacsina bab ma vzdy na vyber :) ale aj chalani podaktori...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

bucuresti napísal:Inak toto je zvlastne ze skoro kazda zenska sa chova rovnako ked ta podvedie.. Tvrdi ze ta nepodviedla a ani Ta nepodvededie a pritom uz suka s druhym..preco to hovoria?
Zeny nikdy nedaju najavo zeby mali byt tie zle. Mozes si to pozriet na priklade milion ankiet kde tvrdia ze chcu inteligentov s peknymi ocami a pricom taketo typy su najviac single. Ked sa hadas so zenou je tiez treba byt opatrny lebo pri obvineni zeny dochadza k obrannemu mechanizmu - zacni plakat a obvin druhu stranu z toho ze je na teba zla. Proste prinutit zenu aby si "chlapsky uznala chybu" je velmi tazka vec. Ona si ju aj uvedomi ale z neznamych dovodov to neda najavo. A radsej sa odlahci tym ze obvini druhu stranu len aby z toho nevysla ona ako ta zla.

Toto vsetko nema za ucel urazat zeny je to len ciste konstatovanie plynuce z mojich skusenosti. Poukazujem len na ich nepochopitelnost nie na to zeby to bolo zle (aj ked z racionalneho hladiska je ich spravanie nezmyselne). Taktiez su to pravidla vseobecne, nie absolutne.
Napísať odpoveď