Čavte viem že už je tu taká téma ale rád by som to mal vo vlastnej s mojim problémom:
Nefunguje mi mechanika teda vložím točí ale nenačíta a chcel by som naformátovať disk ako najľahšie by som to spravil aj ja ktorý sa až tak nevyzná v tejto problematike? Disky mám rozdelené na C a D D je teda systém Prípadne aké problémy môžu nastať keď nemám tú mechaniku a po naformátovani by sa vlastne asi obnovili továrenské nastavenia.. Môže nastať nejaký problém? Ďakujem.
Formátovanie
Re: Formátovanie
Môžeš aj cez USB, ak Ti PC podporuje bootovanie z USB. Inak po naformátovaní v PC nebudeš mať vôbec nič, ani továrenské nastavenia, čiže ak do PC nevieš dostať nejakým spôsobom iné dáta, tak sa do toho asi radšej ani nepúšťaj. Radšej si zavolaj niekoho skúsenejšieho.
-
evilbanana
Medium Star
Jasne,chápem včera som pozeral bios myslím že aj z USB sa dá bootovať ale asi to buď nechám tak alebo kúpim nejakú externú mechaniku potom tá mechanika vlastne bude ovládaná cez tento pc a cez mechaniku E? nebude sa to nejak biť s tou čo je v ntb?
Ak Ti tam stále ukazuje E:, tak po zapojení externej mechaniky by Ti malo vytvoriť ďalšie písmenko.. F:
-
evilbanana
Medium Star
Nie nie mne ukazuje E len keď naklinknem tak buď napíše E:/ Aplikace nebyla nalezena alebo keď vložím DVD točí potichu a pripadne keď nakliknem napíše toto a vysunie ho