Twitter CSS formulár

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
S-player
Light Star
Light Star

Twitter CSS formulár

Príspevok od používateľa S-player »

Zdravím, mohol by mi niekto pomôcť s CSS kodom ? Ide o formulár potreboval by som ho na ten istý štýl ako je na Twittery viz.: https://twitter.com/signup

Teda aby tam bol napís ako to je napríklad pri prvom "Full name", taktiež aj po kliknutí aby tam bol ( ked tam slabšie viditelný ) no a ked sa začne písať aby úplne zmizol. Prešiel som asi milion webov a nikd nič tomuto podobné :smt017 jedine klasika zobrazené Value... To mi je ,ale nanič. Mám registráciu založenú na podobnom štýle ,ak nebude taký istý formulár tak nefunguje ako má. :?
Veľmi pekne vopred všetkým dakujem...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Twitter CSS formulár

Príspevok od používateľa Aiden »

S-player
Light Star
Light Star

http://davidwalsh.name/dw-content/html5-placeholder.php

Písal som ,že potrebujem také ,ktoré bude ten popis držať v sebe aj po klinutí a až ked sa začne písať tak sa vytratí. Takéto som dal dokopy aj, ja ibaže to mi je na nič :(

// A naj by to bolo ako som písal v CSS, kedže celá registrácia je robená cez GWT
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hwip »

pozri jquery
S-player
Light Star
Light Star

Ako som písal celú aplikáciu ( registráciu ) píšem v GWT ( Google Web Toolkit ). Píšem klasickou JAVOU a výsledkom je Javascript teda Ajaxová aplikácia ,ktorej prvky čiže napríklad formuláre je môžne "vytuniť" s CSS. Ako by som to prepojil s jquery absolutne netuším...
S-player
Light Star
Light Star

Ach...
1. PHP je mi k ničomu prepájam to pomocou Servletov
2. Cistý Ajax ,v ktorom sa píše JS je mi taktiež viac menej nanič kedže píšem v JAVE ( GWT )
3. Na jQuery sa pozriem, no taktiež pochybujem ,že mi to pomôže...
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja si myslim, ze ked chces programovat web, nemal by si to pisat v Jave, ale ist na to prirodzene, to zn. naucit sa Ajax, javascript a PHP
S-player
Light Star
Light Star

No to si myslíš ty ja mám zasa iný názor. Načo sa budem učiť JS ? Aby som vedel Ajax ? Viem Javu a s tou môžem zostaviť taktiež Ajaxovú aplikáciu v GWT. Co sa týka iných vecí taktiež to viem dať dokopy pomocou JAVY neviem si rady len s týmto "designovým" prvkom.
Myslím ,že PHP neponúka zdaleka to čo Servlety teda to čo potrebujem... :)

// JS základy viem, no nemienim okolo toho veľmi špekulovať ked si viem to isté zrobiť pomocou druhého jazyka ,ktorý viem na oveľa lepšej úrovni...
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

hod sem co ma formular obsahovat (ake inputy, napr. Meno: a Heslo: a Odoslať) ako to má vyzerať a ja ti uz vyrobim
S-player
Light Star
Light Star

Ono ja to už mám ,ale skoro celé. Mám to urobené podobne ako na Twittery teda ,že niečo napíšeš a následne ťa upozorni vedľa widget či to je OK alebo NIE. Jedine čo potrebujem je proste len táto designová vecička ten nápis. Nič viac mi netreba...
CSS k tomu viem pripojiť ,ak by si to tu hodil v JS napríklad možno by som z toho taktiež vedel výjsť a niečo podobne napísať v JAVE :)

Len ako som písal už vyššie potrebujem to presne také isté. Ide mi proste o to ,že ked niekto klikne na políčko stále tam bude ten nápis ( aj ked slabší... ) a až ked začne klasicky písať na klávesnici tak zmizne...

// Pre ostatných: Nové HTML5 má podporu tejto vecičky jednoducho stači definovať PlaceHolder
Napísať odpoveď