Kritika webu donáškovej služby
Re: Kritika webu donáškovej služby
Mne to pride zastarane a web na subdomene neposobi doveryhodne.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tiež mi to príde ako web z obdobia 2000 - 2005. Sú tam síce zaoblené rohy a tak, ale celkovo farby, font, rozloženie.. Ničím ma to na prvý pohľad nezaujalo. Nemá to prvky web 2.0 a spomínaná subdoména s reklamou dole ma ešte viac odrádza od toho aby som si niečo zakúpil. Navyše zdroják nemáš validný
Urobil som veľké a zásadné zmeny na celej webstránke. A taktiež som spravil aj veľa vylepšený. Zmenil som celý design aj celé spracovanie webstránky. Takže prosím o kritiku týchto zmien.
http://www.donaskova-sluzba.6f.sk
http://www.donaskova-sluzba.6f.sk
tak to je super ze si spravil vela vylepšený, no mne sa aj tak nepaci ten hlavny banner, ...vasa donaskova sluzba a akokeby koniec vety a podnou napriek tomu na to nadvazuje, nesedi mi to, mas tam gramaticke chyby, v menu je prilis vela poloziek, kava, caj, cukor by som zlucil do jednej, taktiez keksiky, tycinky, pudingy
// btw keksíky? to fakt?
/// a nepochopil som ten pribinacik v banneri ked ho neponukate
// btw keksíky? to fakt?
/// a nepochopil som ten pribinacik v banneri ked ho neponukate
-
audiotrack
VIP
a ten facebook panel tam vôbec ale vôbec designovo nesedí. Navyše máš svoju stránku kvôli nemu nevalidnú
z takejto stránky by som si nič neobjednal... tá slovenčina je na úrovni strojového prekladu čínskeho spambota a to pôsobí veľmi neprofesionálne a nedôveryhodne.Ak chcete nakúpiť nechcete nikam chodiť. Alebo vám doma niečo chýba.
-
audiotrack
VIP
dokonca viac ako to že je to na freehostingu?silmarill napísal:z takejto stránky by som si nič neobjednal... tá slovenčina je na úrovni strojového prekladu čínskeho spambota a to pôsobí veľmi neprofesionálne a nedôveryhodne.
-
Grim
Darca
...pre mňa hej...
O nás
Naša práca je nám zrkadlom, do ktorého sa nehambíme pozrieť.
-
Soviet
Darca
Cele zle. A taktiez by som chcel vediet, ci na tie vyrobky, ktore mas uvedene na stranke v obrazku, mas autorske prava. Ak sa nemylim, tak by k takemuto niecomu mal byt suhlas ..
aj design ako celok je otrasný. Nič horšie som nevidel od.. ani si nepamätám, no proste hnus.
Toto by aj mna zaujimalo.Soviet napísal:A taktiez by som chcel vediet, ci na tie vyrobky, ktore mas uvedene na stranke v obrazku, mas autorske prava. Ak sa nemylim, tak by k takemuto niecomu mal byt suhlas ..
A a stranka pôsobi tak nedôverihodne (hlavne ta subdomena).
A to SF v ikone stranky ma znamenat čo ? nechapem
Ale ten FB to dorazil uplne plac a smiech zaroven.
-
Soviet
Darca
Ale su aj horsie, len ich tu neprezentuju. Proste chcu usetrit, kedze nemaju peniaze na web a tak a to je v dnesnej dobre problem. Ked nieco ponukam, co sa bude zakladat na internetovej stranke hlavne, tak do toho vrazim peniaze, nech to ma uroven. Takto to fakt ludi odraza, ked si pomyslia, ze to nema ta firma ani 30eur na rok na hosting+domenu.hwip napísal:aj design ako celok je otrasný. Nič horšie som nevidel od.. ani si nepamätám, no proste hnus.
Ako ked napises, ze toto je testovacia stranka, ktor presuniete casom na riadnu domenu a hosting, tak tomu kus pochopim.. Ale ako vidis, realne by som tu stranku este nespustal
no obrázky tých výrobkov sa free povaľujú po nete, vrátane stránok výrobcov.Soviet napísal:Cele zle. A taktiez by som chcel vediet, ci na tie vyrobky, ktore mas uvedene na stranke v obrazku, mas autorske prava. Ak sa nemylim, tak by k takemuto niecomu mal byt suhlas ..
zase až také strašné to neni. treba upraviť gramatiku, trocha grafiku, dať to na normálny server a bude to k svetu.
Tak si stiahnem nejakú free... Neviem, mne to pripadá ako brak. Jednak, ako napísal audiotrack, nie je to validné a jednak, že vidno, že sa snažili, že to robil nejaký profesionál, lebo nehovorím, header, logo a hlavné menu sú pekné, aj pätička nie je zlá, ale ja by som ju odporúčal dať inú,skôr ako pásik ako toto. Nepasuje tam. ďalej, Bočné menu je tak nevýrazné.... skoro som ho pokladal za Google reklamu. Kontrast, (vyznačené červenou farbou dole je hrozný. Facebook panel by som dal tiež preč. reklama je umiestnená, len tak dole. Do kelu, však ju tam aj trochu dopasujem! nech to vyzerá ako keby mi za ňu platili!Soviet napísal:Proste chcu usetrit, kedze nemaju peniaze na web a tak a to je v dnesnej dobre problem. Ked nieco ponukam, co sa bude zakladat na internetovej stranke hlavne, tak do toho vrazim peniaze, nech to ma uroven. Takto to fakt ludi odraza, ked si pomyslia, ze to nema ta firma ani 30eur na rok na hosting+domenu.
Ako ked napises, ze toto je testovacia stranka, ktor presuniete casom na riadnu domenu a hosting, tak tomu kus pochopim.. Ale ako vidis, realne by som tu stranku este nespustal
O gramatike sa ani nevyjadrujem!
P.S. matias12 ak to ešte neviš, tak tú reklamu na danom serveri môžeš dopasovať tak, že si tam urobíš jeden div a do neho zadáš tag <endora>. (Ne, nie je to html tag, len endora tento "tag" nahradzuje reklamou).
A určite si tú reklamu zmenši. Endore stačí 80% väčšinového textu.
-
Soviet
Darca
silmarill napísal:no obrázky tých výrobkov sa free povaľujú po nete, vrátane stránok výrobcov.
zase až také strašné to neni. treba upraviť gramatiku, trocha grafiku, dať to na normálny server a bude to k svetu.
Ano obrazkov takych sa povaluje na nete, ale ked zakladas na nich biznis tak je to nieco ine ak sa nemylim. Predsa pouzivas produkty firmy na svojej stranke ako propagacne, bez suhlasu danej spolocnosti, ktora ich vyraba. Ale to je len moj nazor no, ze by to malo byt najprv schvalene, ako hodit si to na stranku.
Z casti je to ako TeamViewer. Mozes ho na domace pouzitie pouzivat, ale ked ho pouzivas vo firme, automaticky porusujes prava.
vylepsil som uvodnu stranku aj som opravil chybu na stranke o nas
- no len škoda, že v sekcii O nás / Firemné hodnoty máte 2 gramatické chyby
- "potravín, drogérie a papiernictva." z banneru by som dal úplne preč a "Delishop" väčším, iným písmom
// ale je to lepšie nie?
- "potravín, drogérie a papiernictva." z banneru by som dal úplne preč a "Delishop" väčším, iným písmom
// ale je to lepšie nie?
Načo to je vlastne dobre? Ja v tom nevidím žiadny zmysel.