Citate knihy?
Citate knihy?
A aká je? Každá ďalšia Matkonova je horšia a horšia.
Re: Citate knihy?
keď sme pri psychológii - čo je lepšie pchať do seba lieky alebo "drsné metódy" samozrejme každá porucha sa rieši inak /aspoň akože/ a hlavne odvtedy sa aj zmenila hranica medzi chorým a zdravým - viď ADHD
Vieš čo, mne sa skoro každá páčila, niektorá viac niektorá menej... Stále u neho považujem za NO.1 Mexickú vlnu, no a táto lepšia od mexickej vlny nebola... Ako by som ju ohodnotila? Má to aj dej, má to aj nejaké malé napätie...a skoro na každej strane sa odohrávajú orgie... koniec je trošku čudnýbegbeee napísal:A aká je? Každá ďalšia Matkonova je horšia a horšia.
Paul Hoffman - Lava ruka boha
Dobre citanie pre nadsencov fantasy. Knizku som "zozral" za 3 dni, momentalne objednavam pokracovanie. Pokial to pride, stihnem to este raz precitat.
Dobre citanie pre nadsencov fantasy. Knizku som "zozral" za 3 dni, momentalne objednavam pokracovanie. Pokial to pride, stihnem to este raz precitat.
-
Thassarian
Light Expert
Hej, je to dobre, ale podla mna trosku divne napisane. Cital som to davnejsie, nepamatam si presne v com sa mi to pisanie nepacilo, ale pribeh bol dobry.kinjeril napísal:Paul Hoffman - Lava ruka boha
Spoiler
Aj ked ma prekvapilo ze ked ho niekto treskol kamenom do hlavy tak predpoveda kazdy uder nepriatela... 
A k teme: naposledy som precital asi 5x vsetky Harry Potter knihy. Vsetky tie spomienky este ked som citaval 1ku.
Dnes o 3:45 ráno
som akurát dočítal Advokát zo zadného sedadla (The lincoln lawyer).. koniec bol super ako aj celá kniha odporúčam.. Idem pozrieť aj film 
Skvelé kniha Ľavá ruka boha odporúčam zaujímavý a napínavý príbeh.
teraz som si objednal pokračovanie: Posledné štyri istoty tak som zvedavý
teraz som si objednal pokračovanie: Posledné štyri istoty tak som zvedavý
-
Iron-Eddie
Light Professional
Asi tak po dlhom čase, odkedy tú knihu mám, som sa nedávno rozhodol čítať Duma Key od Stephena Kinga. Ale nejak sa neviem dopracovať k pravidelnejšiemu čítaniu tej knihy, takže s takýmto tempom ubehne ďalší rok, kým ju prečítam. Inak ma čítanie kníh baví, najmä takýchto hororových, alebo biografie hudobníkov, ale cez túto sa z istého dôvodu neviem prekúsať.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Prečítal niekto z Vás knihu Vladař od Niccoloa Machiavelliho ? 
Tak momentálne mám rozčítanú knihu od Jona Krakauera Útek do divočiny..
je to predloha k filmu, super kniha
Duma Key je taká pokojnejšia kniha, keď ju porovnám s inými Kingovkami...Miestami sa môže zdať až statická.Iron-Eddie napísal:Asi tak po dlhom čase, odkedy tú knihu mám, som sa nedávno rozhodol číťať Duma Key od Stephena Kinga. Ale nejak sa neviem dopracovať k pravidelnejšiemu čítaniu tej knihy, takže s takýmto tempom ubehne ďalší rok, kým ju prečítam. Inak ma čítanie kníh baví, najmä takýchto hororových, alebo biografie hudobníkov, ale cez túto sa z istého dôvodu neviem prekúsať.
Ale ani neviem prečo, no mal som z nej veľmi dobrý dojem po dočítaní
Asi taká zmena oproti iným Kingovym knihám...
Po roku som si na dovolenke zase nieco precital
V mene republiky - kniha o typkovy z Bratislavy ktory sa uz v mladom veku potlkal na kraji zakona a nakoniec skoncil v base a svoje pribehy tam dost zaujimavo rozprava. Keby v Leopoldove este stale boli take podmienky ako pred leopoldovksou vzburou tak by som tam veru siel as aj dobrovolne
. Super kniha
Motyl - dostal som sa aj k tejto kniznej klasike a legende po odporucani mojho otca. Moc sa mi nechcelo zacat citat tuto knihu ale nakoniec som takmer 600 stran precital asi za 8 dni co je u mna nevidany rekord kedze inaksie mi to trva tak pol roka
. Urcite je to jedna z najlepsich knih aku som kedy cital.
V mene republiky - kniha o typkovy z Bratislavy ktory sa uz v mladom veku potlkal na kraji zakona a nakoniec skoncil v base a svoje pribehy tam dost zaujimavo rozprava. Keby v Leopoldove este stale boli take podmienky ako pred leopoldovksou vzburou tak by som tam veru siel as aj dobrovolne
Motyl - dostal som sa aj k tejto kniznej klasike a legende po odporucani mojho otca. Moc sa mi nechcelo zacat citat tuto knihu ale nakoniec som takmer 600 stran precital asi za 8 dni co je u mna nevidany rekord kedze inaksie mi to trva tak pol roka
-
audiotrack
VIP
dočítaný Neuveriteľne smutný príbeh o nevinnej Eréndire a jej bezcitnej starej matke. Osobne ma Garcia Marquez v tejto knižke trošku sklamal (kronika vopred ohlásenej smrti sa mi páčila omnoho viac). A rozčítaný 0strov tučniakov
Dnes som dočítal Útek do divočiny od Jona Krakauera.. pre mňa jedna úžasná kniha napísaná podľa skutočnej osoby..
-
Croven
Star
Ja momentalne citatm od Kinga- Prekliatie Salemu (moja prva kniha od neho)
a celkom to zacina byt dobre
ktora kniha je podla vas co ste od neho citali najlepsia?
-
ej_do_dabla
Light Expert
momentálne román od W.S. Mauhama - Ľahký život (v originále Cakes and Ale)...
a keďže cez týždeň bola burza vyradených kníh z knižníc v našom meste, tak som si zaobstaral pár kúskov od osvedčených autorov ( a nie málo z nich aj ovenčených nobelovkou), takže áno, čítam, aj budem čítať, len či budem mať toľko času....
a keďže cez týždeň bola burza vyradených kníh z knižníc v našom meste, tak som si zaobstaral pár kúskov od osvedčených autorov ( a nie málo z nich aj ovenčených nobelovkou), takže áno, čítam, aj budem čítať, len či budem mať toľko času....
"It" - "To" je Kingovo veľdielo. Mne sa páčila od neho najmä Podpaľačka, potom čo ja viem.. Misery je dobré, CuJo.. A páčili sa mi aj jeho poviedky. Niektoré sú úplne brilantné.Croven napísal:Ja momentalne citatm od Kinga- Prekliatie Salemu (moja prva kniha od neho)
-
Iron-Eddie
Light Professional
Croven: Ja som od Kinga zatiaľ veľa kníh nečítal, ale z tých málo, čo som čítal sa mi najviac páčil Cintorín domácich zvierat (Pet Sematary)
ja zase odporucam Under the Dome 
-
Croven
Star
dakujem ludia,sak mam postahovane jeho knihy,len mi trebalo trochu vybrat