Bluetooth na notebooku
Bluetooth na notebooku
Ako zapnem bluetooth na notebooku. Kedysi som mal ikonku v liste no teraz mi zahadne zmizla a ja ju neviem najst. Mam windows 7.
Re: Bluetooth na notebooku
Bluetooth môžeš zapať kombináciu kláves Fn + niektorá z kláves F (je to klávesa z ikonkou antény). Prípadne máš nejaký špeciálny prepínač, hľadaj po stranách notebooku.
Pozri sa tiež do Správcu zariadení (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení) či máš na Bluetooth ovládač.
Pozri sa tiež do Správcu zariadení (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení) či máš na Bluetooth ovládač.
Ja o tom tlacitku viem. Mam ho na lavej strane a ked som ho zapol tak sa mi ukazalo ze sa mi zaplo wifi a bluetooth. A potom sa mi v liste ukazala taka mala ikonka bluetooth na ktoru som klikol otvorilo sa mi okno a moznosti prijat alebo odoslat subor. No teraz to tlacitko zapinam ukaze mi ze wifi a BT su aktivne no ta ikonka BT sa mi uz neukazuje.
Pozrel som sa aj do spravcu zariadeni no po BT ani stopy.
Pozrel som sa aj do spravcu zariadeni no po BT ani stopy.
Možno chýba ovládač. O aký notebook ide?
Skús ešte: Štart » Zariadenia a tlačiarne » mal by si tam mať položku svoj notebook (ikona notebooku s menom tvojho notebooku), klikni naňu pravým » Nastavenie rozhrania Bluetooth » na karte Možnosti označ možnosť Zobraziť ikonu bluetooth v oznamovacej oblasti.
Skús ešte: Štart » Zariadenia a tlačiarne » mal by si tam mať položku svoj notebook (ikona notebooku s menom tvojho notebooku), klikni naňu pravým » Nastavenie rozhrania Bluetooth » na karte Možnosti označ možnosť Zobraziť ikonu bluetooth v oznamovacej oblasti.
Tak nakoniec sa to vyriesilo restartovanim notebooka. A skusil som aj naistalovat nove ovladace cez nejaky program. No ale teraz to uplne zmenilo vzhlad toho BT okna. Je to tam nejak divoko usporiadane a nenasiel som ani moznost prijat subor. Pred tym to bolo uplne jednoduche klikol som na ikonu BT a naskocila mi moznost prijat alebo odoslat subor. Da sa to nejak vratit naspat? Odinstalovat ten novy ovladac a vratit ten co som tam mal predtym?
Môžeš skúsiť. Ale ovládač stiahni zo stránky výrobcu notebooku.
Uz som zacal stahovat. Ale este taka otazka. Je tam na vyber pre 32 a 64 bitovy win. Bude medzi tym nejaky rozdiel? Alebo ako zistim aky mam win ja?
Klik pravým na Počítač » Vlasnosti » a tam máš napísaný Typ systému. Musíš samozrejme stiahnuť pre svoj typ.