Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
etc.
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa etc. »

Bad Boys 2 - 9/10 :)
Blade -10/10 Blade je Blade tam koment asi ani netreba :)

// ďakujem za K+ áno včera večer som pozeral :P
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

master23 napísal:tak vcera som pozrel, Fast Five / Rychlo a zbesilo 5.
http://www.csfd.cz/film/273731-rychle-a-zbesile-5/

moje hodnotenie: 9/10
Mozem len doporucit, skvely film. Tentokrat je ine Rychlo a zbesilo, viac je to akcne, menej zamerane na auta. Tentokrat je to skvela kombinacia oboch.
FF5 - dnes som kukal blurayko no cakal som viac od toho.. ale inak ok koniec sa mi pacil :wink: 7/10
// uz sa tesim na 6ku ze 2013 8)

bad boys 2 - som to videl das 5x a stale miste :) 8/10

Limitless (Vsemocny) - zaujimavy napad ale film priemierny 6,5/10

Die Another Day - namakana bondovka 8/10
Prílohy
fast-and-furious-6.jpg
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Transformers 3 8,5/10 Chyba tam Megan a celkovo je to take iné
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Perfect Getaway, A
A.Perfect.Getaway.2009.Theatrical.Cut.720p.BluRay-cz

8.0+/10
Brutálna dávka akcie, napätia a dokonalej kamery a Milli Jovovich, ktorá určite ešte nepatrí do "starého železa".
Viac nepoviem:
Some have come for a romance...
Some have come for an adventure...
Some have come to play a game,
and once the game has started
there is no place to hide.

malo to pár drobných chýb, ktoré by som natočil inak, preto tomu nedávam 10/10. Inak ma to fakt bavilo.

I Love You, Man
inf-ilym.mkv

7.5/10
Nadpriemerná komédia so sympatickými hercami, kopou sprostých slov a kúskom romantiky o chlapíkovy čo kamarátil stále s babami a preto nemal koho pozvať ako svedka na svoju svatbu....

na sobotné popoludnie ideálna záležitosť.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Rýchlo a zbesilo 5 / Fast Five 1080p
na tento film som dlho...veľmi dlho čakal...od prvých camripov, po rôzne TS, až som si dnes pozrel svoj vysnívaný 8 gigabajtový 1080p .mkv
práve som to vypol a musím povedať že mi tečú sliny...tento film mi neskutočne sadol, tešil som sa, čítal som recenzie, pozeral trailere, vedel som že je to dobré, boli na to super ohlasy, no aj tak som ostal prekvapený, od nádhernej krajiny, akou Brazília nepochybne je, cez najlepších hercov, aký kedy vôbec v Rýchlo a zbesilo 1-4 hrali, Ludacris, Tyrese Gybson, Sung Kang (Han z Tokyo Driftu) a Dwayne Johnson :P až po moje dve vysnívané autá, ktoré sa dokonca stretli v záverečnej scéne (náhoda? :lol: )
film ma veľmi milo prekvapil, premňa veľmi vydarený akčný film, niekedy dokonca s nádychom humoru, výborný soundtrack, toľko zničených Dodgeov som hádal ani nevidel, prekvapivý záver a ako vždy - happy end
bitka The Rocka a Vin Diesela sa proste musí zapísať do dejín série F&F, počas pozerania som už v 3/4 filmu vedel, že moje hodnotenie bude 10/10 a záver to nemohol pokaziť, počas filmu som mal veľa krát zimomriavky, pri rôznych scénach, nebudem tu spoilerovať, kto si pozrie, pochopí
... ani náhodou neľutujem pri tom strávené 2 hodiny ...dobre dosť už...10/10 :wink:
tesim sa na 6stku :)
// sound..
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Zrodenie planety opic - isiel som na to z nostalgie a ucty k celej serii. kupodivu ma to prilis neoslovilo 6,5/10

..a.. trochu retro..

Dobry, zly a skaredy - kvalitne straveych 150 minut. odporucam kazdemu, kto ma rad westerny 9/10
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Offtopic premazany.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

The Beaver 8/10 IMDB | CSFD
Gibsona mam ako herca rad a sice vidno, ze chlapik starne, perfektne zahral tento film, ktory umna prijemne potesil. Cakal som nieco totalne ine, ako mi priniesol a to ma len prijemne potesilo.
FIlm o otcovi, ktoreho zivot nebavil atd a snazil sa zacat odznova. Popritom sa toci celkom pekny osud jeho rodiny atd. Prijemne pozeranie a celkom mi to dalo zamysliet sa nad urcitymi vecami :)

The Insider 7/10 IMDB | CSFD
Film podla skutocnej udalosti z davnejsich rokov, len kusok dramaticky upraveny, ktory svojou dlzkou umna zacal prebudzat unavu a tak aj sa to odzrkadlilo na hodnoteni. Skvele zahrane, avsak nie film podla mojho gusta.

Skeleton Lake 2/10 IMDB | CSFD
Na imdb sice, vraj film este nevysiel, no bohuzial vysiel. Veru bohuzial, nakolko tak nelogicky, nudny a primitivny "horor" som este asi nevidel. Lupeznici pridu po lupezi skryt sa na noc do lesa, kde byva byvali vojak, ktory rad robi neplechu. Neodporucam nikomu. Aj tych 2/10 je na moje pomery asi moc vela.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

http://www.csfd.cz/film/294541-harjunpa ... han-pappi/ Priest of Evil:
Som nevedel ze Fini maju taketo kvalitne filmy, prva polovica taka zmetena, nevedel som co a ako, ale potom ta originalna zapletka nemala chybu, skandinavska kvalitka :) 8/10
http://www.csfd.cz/film/92382-gothika/ Gothika:
Klasicky horor, lepsie povedane klasicka americka podivana, kde sa z vraha vykluje najblizsia(ie) osoba obete, nenudil som sa, ale nicim neprekvapilo 6/10
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Všemocný (Limitless)

Najprv rečnícka otázka, som sám, kto v tom absolútne videl Jumpera, v trošku lepšom prevedení? :)
Mimochodom, veľmi zaujímavý námet, a myslím si, že aj veľmi dobre prevedený. Extravagantná ale zaujímavá technická stránka filmu, a najmä kamera a strih je pre mňa veľké plus. Aj keď sa mi film neskutočne páčil, v jednej chvíli som ho mal chuť pretočiť, no celkovo nenudil, ale bavil. Dej jednoduchý, všetko založené na jednej myšlienke, jemne predvídateľný a miestami aj naivný, ale keďže sa film netváril nijak extra-seriózne, tak mi to absolútne nevadí. Stojí za pozretie.

Úplne v kľude 7.5
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Rango - Jeden z najúžasnejších zážitkov môjho filmového leta.
Maximálne sa stotožňujem s príspevkom na csfd
"Rango je viac o epizódkových bonbónikoch než o celistvom príbehu. Ale tie bonbóniky sú tonami nápadov sršiacou poctou všetkým slávnym westernom, rodriguezovkám a nakoniec i Pulp Fiction. Postavičky zarastených jašteričích, odpľúvajúcich si hombres, ktorí sú graficky detailnejší a živší než Clu v Tronovi, sú delikatesou pre milovníkov žánru. Zimmerova post-sherlockovská kompozícia, rezaná mechikom, vypointováva komické vsuvky a dodáva grády akčným scénam, ktoré sú „nakrútené a zostrihané“ lepšie než čokoľvek čo ste videli v najlepších akčných filmoch. A pozor, kadencia dospeláckeho humoru výrazne prevyšuje mieru toho detského."
Toľko skvelých vsuviek, parafráz a celkový humor mi sedí maximálne. Hudobný podmaz od Zimmera, no paráda : ) - 10/10

Spoznali ste tam niekto aspoň Strach a hnus v Las Vegas a Eastwood-a?

Green Lantern - film ma celkom milo prekvapil, avšak zas a znovu som sa rozčuľoval nad, dnes už všadeprítomným 3D... Priznám sa že tohto komixového hrdinu veľmi nepoznám, takže to je možno tiež jeden z dôvodov prečo sa mi film páčil. Nenudil som sa. Bol tam vtip, akcia a to mi do kina celkom stačí. Pre mňa 8.3/10
Funns
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Funns »

Občiansky preukaz / Identity Card - 8/10 ... uz dlho som rozmyslal nad tym filmom ..tak som to nakoniec pozrel a dost sa mi to pačilo ..ale vadil mi koniec ..ked si to pozrete alebo ste videli tak pochopite asi prečo .. :/ ale inak v pohode komedio-drama mohli by spravit aj druhu cast :)

http://www.csfd.cz/film/257750-obcansky-prukaz/
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Fast Five - Kto t videl, kto bola ta zena na konci v zlozke z Berlina? kludne aj ss, nech sa to potom zmaze. Dik
Luclass
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Luclass »

heker Michelle Rodriguez, ak si videl stvrtu cast tak na zaciatku filmu zomrela a Vin Diesel na konci filmu pomstil jej smrt.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

SANCTUM 3/5
Mne sa to vážne celkom páčilo, teda až na ten idiotizmus - sorry: IDIOTIZMUS - niektorých postáv ("Obleč si tento neoprén, inak ti hrozí podchladenie." "Po mŕtvole si neoprén neoblečiem!"). Ale na to ako sa to tvári je to skôr slušný TV film.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Senna http://www.csfd.cz/film/291617-senna/
Vyborny dokument o Ayrtonovi Sennovi, pre fanusikov motosportu je to povinnost, ale podla mna ma co ponuknut aj tym, ktorych okruhove preteky velmi nebavia. Existuju 2 verzie, kvoli uplnosti odporucam tu dlhsiu. Mozete sa tesit na vypovede ludi, ktori Ayrtona osobne poznali a na kopu dobovych zaberov z paddocku, ktorymi sa trochu podarilo priblizit Ayrtonovu osobnost. Na konci uz tvorcovia hraju trochu na city, ale nevadilo mi to.
5/5
Tucker & Dale vs. Evil http://www.csfd.cz/film/268777-tucker-dale-vs-zlo/
Film Tucker & Dale hodi na skupinovu projekciu. Ja som to bohuzial pozeral sam, ale aj tak mi to zdvihlo naladu. Po dlhsom case som sa totiz opat dockal originalnej a vtipnej komedie. A vysoke hodnotenie si zasluhuje aj napriek tomu, ze sa nedostavil nejaky vacsi vybuch smiechu. Kuzlo bolo v tom, ze som sa vobec nenudil a kazda scena mala nieco do seba. Bez Alana Tudyka (ktoreho som si oblubil hlavne kvoli Firefly) by to asi nebolo ono, ale je tam a to je hlavne :)
PS: verzia WP je nedokonceny film, kde chybaju niektore efekty
4/5
Have.Fun
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Have.Fun »

ani neviem čím začať, v poslednej dobe sa dosť nudím tak čumím na filmy :)
Horrible Bosses
http://www.csfd.cz/film/278538-sefove-na-zabiti/
Skvelá komédia, výborný herci, každému odporúčam pozrieť. Bláznivé charaktery šéfov ma bavili ovela viac ako hlavné postavy, aj keď Charlie Day bol tiež úžasný. Uletený Colin Farrell, sexy Jennifer a gangster Kevin Spacey, super trio :) A skoro som zabudol, Jamie Fox, neskutočne dobre zahral svoju rolu, ten bol bezchybný :)
9/10

[Rec]
http://www.csfd.cz/film/232793-rec/
Celkom podarený horor, ale nie celkom môj štýl. Na moj vkus tam bolo málo lakačiek, vlastne som sa ani pri jednej scéne nejak extra nezlakol. Na druhej strane sa mi páčilo, že to nemalo taký dlhý rozbeh, ako to väčšinou býva, ale už po desiatich minútach sa niečo začalo diať :)
7/10

The Grudge
http://www.csfd.cz/film/168258-nenavist/
Toto už bola iná káva. Neznáme prostredie Tokia filmu dodávalo zvláštnu, tajomnú atmosféru. Úprimne povedané, keď som to pozeral tak som bol dosť na nervy, a keď to skončilo a otec by ešte nebol v obývačke tak by som asi nezaspal :D
8,5/10

Saw
http://www.csfd.cz/film/173957-saw-hra-o-preziti/
Čakal som bezduchú, krvavú nechutnosť, ale príjemne ma to prekvapilo. Výborná tmosféra, geniálny vrah a skvelý prekvapivý záver. Pačilo sa mi to :)
9/10
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

REC Trocha roztrasená kamera :) ale ináč vydarený horor, napätie stúpalo od minima až po maximum :nervozita:

REC2 pokračovanie bola taká "bodka" z dosť nečkaným koncom
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Obhájca (The Lincoln Lawyer) 8/10 - No nakoľko som dnes o 3:45 úspešne dočítal knihu The Lincoln Lawyer tak som trošku ovplyvnený tou knihou. Aj tu sa potvrdilo že film sa nevyrovná knihe a bolo tam pár vecí čo neboli ani na 50% zhodné s knihou, ale keby som to nebral do úvahy tak film bol celkom v pohode. Herecké obsadenie sa mi páčilo, spracovaný bol podľa mňa tiež dobre takže ho môžem len odporúčať. :smt048
Funns
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Funns »

Klub sráčov / Kevin & Perry Go Large - 4.5/10 ja tomu viac dať nemozem pretoze som sa teda na tom moc nepobavil ...ano zasmial som sa par krat ale moc teda nie .. bolo tam mozno par srandovnych scen ale to je vsetko ..hruza. ..

http://www.csfd.cz/film/33137-klub-sracu/
Bezva vejška / Accepted - 8/10 je to fajn komedia taketo komedie tohto typu mam velmi rad , nemozem si nanic stazovat :D radim pozriet kdo nevidel ..

http://www.csfd.cz/film/220913-bezva-vejska/
Napísať odpoveď