Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
Pri refunde sa peniaze vracaju na ucet. Zrusenie je jednoduche v My account kliknes na Order# danej objendavky a v hornej liste mas Cancel order. Ale skus im este predtym napisat, ze co je s objednavkou, mozno sa to pohne.
Uz pred tyzdnom som im pisal ze co sa deje. Tak mi odpisali nech este pockam 2-3 pracovne dni. A doteraz sa nic nezmenilo, tak skusim im este raz napisat...Dik
mne dnes po 10 pracovných dňoch od odoslania prišiel balík v poriadku domov.. tento krát ale bolo miesto odoslania iné než hongkong - niečo v číne

-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dingo1942: Rovnako aj ja, pred asi tyzdnom mi prisiel kabel na auto a tiez som si vsimol, ze tam bolo nieco ine ako Hong Kong. Napokon, Hong Kong je sucastu Ciny, avsak s vlastnou administrativou...
-
Shark NX
Addict
You gotta be fu**ing kiddin me.
Slovenska Posta ma odo mna obrovsky respekt ... dve objednavky odoslane z HK (Jedna z DX do Ciech. Druha China Vasion na Slovensko). Jedna navigacia v hodnote 59€ druha v hodnote 76€.
Slecna sa mi ospravedlnovala za nedorucenie oznamu do schranky a za zdrzanie ktore sposobili ... Proste WOW.
Pocitam s tym ze tu dalsiu Navi uvidim az cca za 20dni.
Slovenska Posta ma odo mna obrovsky respekt ... dve objednavky odoslane z HK (Jedna z DX do Ciech. Druha China Vasion na Slovensko). Jedna navigacia v hodnote 59€ druha v hodnote 76€.
Moja postarka to posrala, ziaden oznam som nedostal a reagoval som az potom co mi slecna z posty volala ze ci ma este zaujem o zasielku. V kazdom pripade ... Navigacia bola pod mojim domom uz 9.8 co je 3 dni na Slovensku medzi postou a Colnikmi ... Klobuk doluChina Vasion, Slovenská Pošta napísal:01.08.2011 11:00 Príjem zásielky od podávateľa.
03.08.2011 19:16 Výstup z krajiny podávateľa.
06.08.2011 09:03 Vstup do krajiny prijímateľa.
08.08.2011 13:16 Výstup zo vstupnej pošty (colnice).
09.08.2011 11:27 Neúspešný pokus o doručenie. Adresát nezastihnutý - oznam.
07.09.2011 12:03 Doručenie zásielky prijímateľovi.
Slecna sa mi ospravedlnovala za nedorucenie oznamu do schranky a za zdrzanie ktore sposobili ... Proste WOW.
... Doteraz o nej nemam ziadnu informaciu ... a to sa mi stalo už 3.xDX, Česká Pošta napísal:01.09.2011 16:38 Arrival to outward office of exchange.
02.09.2011 12:16 Departure from outward office of exchange.
05.09.2011 11:45 Zásilka přijata na Pošta Praha 120.
Pocitam s tym ze tu dalsiu Navi uvidim az cca za 20dni.
-
chlapec10
Addict
treba ale povedat ze SK posta s tym skoro nic nema... respkekt ma HK posta + posty ktore to na slovensko dostali
-
rufus59
Light Professional
Chcem sa opýtať podla sledovacieho čísla mi píše na stranke pošty :
13.09.2011
08:07 Vstup do krajiny prijímateľa.
14.09.2011
12:19 Zásielka bola zadržaná za účelom colného konania. Adresát bude informovaný.
Chcem sa spýtať, či už mám čakať papier o výške dph alebo cla alebo to ešte prejde lebo neviem či mi to stopli či pustia dalej.
13.09.2011
08:07 Vstup do krajiny prijímateľa.
14.09.2011
12:19 Zásielka bola zadržaná za účelom colného konania. Adresát bude informovaný.
Chcem sa spýtať, či už mám čakať papier o výške dph alebo cla alebo to ešte prejde lebo neviem či mi to stopli či pustia dalej.
-
badboy007
Star
Napíšu Ti, že im máš poskytnúť nejakú faktúru/doklad o hodnote tovaru. Ak sa zmestíš do 22 evri tak neplatíš clo ani dph. Bude stačiť aj faktúra z paypalu.
potom faktúra sa dá trošku pozmeniť, stačí FireFox+FireBug (doplnok) upravíš sumu a nakoniec to screenshootneš.. aleee
potom faktúra sa dá trošku pozmeniť, stačí FireFox+FireBug (doplnok) upravíš sumu a nakoniec to screenshootneš.. aleee
-
chlapec10
Addict
a doplnim, ze to je na vlastnu past a legalne to tiez zrovna nenibadboy007 napísal:Napíšu Ti, že im máš poskytnúť nejakú faktúru/doklad o hodnote tovaru. Ak sa zmestíš do 22 evri tak neplatíš clo ani dph. Bude stačiť aj faktúra z paypalu.
potom faktúra sa do trošku pozmeniť, stačí FireFox+FireBug (doplnok) upravíš sumu a nakoniec to screenshootneš.. aleee
Mozete mi niekto poradit, kde mam napisat alebo ako postupovat, ked som zabudol heslo, dal som si ho uz asi 20x poslat na email a stale neprislo.. Viete mi poradit, inak som si celkom isty , ze to heslo zadavam dobre.. mozno mi zablokovali ucet, ale potom neviem preco.. dakujem za pripadne odpovede 
Jedna sa o focalprice.com
Jedna sa o focalprice.com
Meken, bezne sa mi stava ze zadam heslo nic, zadam nic, zadam ide.. 
Skus vypraznit cache alebo iny prehliadac..
Skus vypraznit cache alebo iny prehliadac..
-
JanSpasitel
Novice
Cafte chcem sa opytat teraz sa mi zobrazilo pri shipped produktu na konci Comfirm Receipt mam stym nieco robit ? Ak ma rozum neklame tak to v preklade znamena potvrdit prijatie alebo tak nieco.... objednavam to prvy krat
))) a dnes mi naskocilo Tracking number lenze ked ho zadam tak napise ze neni najdene to znamena ze HK posta este neodoslala moj balicek ? a este posledna.. objednaval som si to 22.9 a k dnesnemu dnu 29.9 je waiting for supplier ? ako to mam presne chapat ? Diky moc 
-
chlapec10
Addict
conrirm receipt je aby DX vedelo kedy ti produkt priisiel... cisto informacne a dobrovolne(asi aby mali prehlad o dobe dodania)... nemusis nic stlacat ak neces....
kedze tam mas waiting for supplier to znamena ze to este neodoslali(ani nezabalili) takze neviem ako ti moze svietit tracking number
kedze tam mas waiting for supplier to znamena ze to este neodoslali(ani nezabalili) takze neviem ako ti moze svietit tracking number
Tento príspevok slúži na to aby ste si honili a znižovali mi karmu. Ďakujem každému kto to spraví, mám totiž IQ 40, som retardovaný a lietadlo.
-
chlapec10
Addict
PS: pomaly sa blizsia vianoce, a teda aj doba dodania bude mat meskania
-
JanSpasitel
Novice
-
chlapec10
Addict
aha... no, takze to znamena, ze cast ti poslali... a na cast objednavky sa caka, lebo neni na sklade... kolko to bude trvat len srnky vedia
-
JanSpasitel
Novice
ano ano sorry to som ti zabudol povedat
)) vlastne 1 vec je stale pending ... takze mas pravdu..teraz mi ostava cakat..
diky
chlapec10: Tak tomu ver
.
A tak teda aby som už teraz objednal nejaké tie shity na Vianoce... alebo ostanem pri klasike a kúpim čo už mám otestované.
A tak teda aby som už teraz objednal nejaké tie shity na Vianoce... alebo ostanem pri klasike a kúpim čo už mám otestované.