To sa asi neda nie?... Zrus ju a urob novu...z3t napísal:nevite niekto, ako sa da zvetsit velkost rezidencie v plugine Residence?
Minecraft
Re: Minecraft
dobréé 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
na konci Assassins Creed 
Zle som sa vyjadrilTeramis napísal:
To sa asi neda nie?... Zrus ju a urob novu...
Preco mas hru na starej verzii 1.7.2, ked uz je 1.7.3?
A ukaz presne, kde sa hrac spawne. Na spawne by mali v prvom rade byt tie najpodstatnejsie informacie, podstatne prikazy a pravidla. Nie kacicky
) .
A ukaz presne, kde sa hrac spawne. Na spawne by mali v prvom rade byt tie najpodstatnejsie informacie, podstatne prikazy a pravidla. Nie kacicky
sak su na spawne ale ja som ukazovat velkost a tpostavy chapes... a to 1.7.2 to my buglo lebo mam jeden hack na sing a odvtedy my to ukazuje:(
Tak napis... ukazujem postavy a velkost mesta, nie spawn 
minecraft .. je to taka sranda ale aj to zabere dost casu ked sa clovek dotoho dostane .. teda aspon mne to zabralo , jak mi to kamarat ukazal som pri tom sedel najmenej 3 hodiny v kuse a to je dost ..
BTW : nema tu niekto nato SK/CZ server? dlho som to nehral tak by som si to zase zahral po dlhej dobe
BTW : nema tu niekto nato SK/CZ server? dlho som to nehral tak by som si to zase zahral po dlhej dobe
pod na ip: rezygame.no-ip.info
zo dňa na deň som na rezygame bol zabanovaný, neviem prečo a potom bol pridaný whitelist v ktorom som sa nenachádzal
PLS chcel by som neaky mod na všetko čo je v hre myslím tak neake veci a také všeličo.Potom minecraft som si stiahol mam 1.7.3. chcel by som tak rád alebo aj mod na rozne druhy TNT.To bude parádoška ked my to pojde
ved este ani nwm 
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2011, 22:20)
od 9:00 do 20:00.Ale mali sme velmi male prestávky
Voli minecraftu tu chce aj u mna spať
.
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2011, 22:22)
A ešte by som niečo chcel nedá sa nadstaviť aby tam neboli zlí??Ako milim zombie a tie všetky zrúdy
.Potom mam minecraft stiahnuty a mam 1.7.3.
Ja zas celí den z kamošomFunns napísal:minecraft .. je to taka sranda ale aj to zabere dost casu ked sa clovek dotoho dostane .. teda aspon mne to zabralo , jak mi to kamarat ukazal som pri tom sedel najmenej 3 hodiny v kuse a to je dost ..
A ešte by som niečo chcel nedá sa nadstaviť aby tam neboli zlí??Ako milim zombie a tie všetky zrúdy
bidis muset nastvit mot na peceful abi nesli mobidonko18 napísal:PLS chcel by som neaky mod na všetko čo je v hre myslím tak neake veci a také všeličo.Potom minecraft som si stiahol mam 1.7.3. chcel by som tak rád alebo aj mod na rozne druhy TNT.To bude parádoška ked my to pojdeved este ani nwm
Ja zas celí den z kamošomod 9:00 do 20:00.Ale mali sme velmi male prestávky
Voli minecraftu tu chce aj u mna spať
![]()
![]()
.
A ešte by som niečo chcel nedá sa nadstaviť aby tam neboli zlí??Ako milim zombie a tie všetky zrúdy.Potom mam minecraft stiahnuty a mam 1.7.3.
na veci vhre pouzi mod toomaniitems
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
omg to jak debata malomocnych toto sorry chalani ako ja robim preklepov dost ale to co ste tu dali amen tma 
-
Neuralizer
Expert
nejak sa mi vracajú spomienky zo škôlky keď čítam také výrazy, že aby tam neboli "zlí" xDDDDD tak toto je moc
myslím, že Mmartin mu napísal tak, aby mu bolo rozumieťRunes napísal:omg to jak debata malomocnych toto sorry chalani ako ja robim preklepov dost ale to co ste tu dali amen tma
-
yoggy
Zdravím,
server minegame.eu hľadá trvalých hráčov.Bežíme na vlastnom stroji takže počet slotov nie je nijak obmedzený.
U nás je povolené PVP a používame Factions (aliancie), tzn. sme bojový server kde sa hráč nejakej aliancie snaží dobiť územie inej aliancie. Online je okolo 15-20 hráčov. Hráči bojujú a získavajú územia, alebo nadobúdajú svoje bohatstvo v doloch.
Web prešiel väčšou rekonštrukciou a momentálne prebieha konkurz na Moderátorov. Aktuálne pripravujeme tiež VIP a TEAM SPEAK server.
Pridaj sa k nám aj ty!
Web: http://www.minegame.eu
IP: minegame.eu:25555
server minegame.eu hľadá trvalých hráčov.Bežíme na vlastnom stroji takže počet slotov nie je nijak obmedzený.
U nás je povolené PVP a používame Factions (aliancie), tzn. sme bojový server kde sa hráč nejakej aliancie snaží dobiť územie inej aliancie. Online je okolo 15-20 hráčov. Hráči bojujú a získavajú územia, alebo nadobúdajú svoje bohatstvo v doloch.
Web prešiel väčšou rekonštrukciou a momentálne prebieha konkurz na Moderátorov. Aktuálne pripravujeme tiež VIP a TEAM SPEAK server.
Pridaj sa k nám aj ty!
Web: http://www.minegame.eu
IP: minegame.eu:25555
Ze existuje miecraft gift heck ale zaujímave že mne to nejde
prečo?