Už asi týždeň ma zužuje problém s mojím ntb. Pri akejkoľvek činnosti, keď sa vypne monitor (uspanie, vypnutie, reštart, zavretie ntb) a pri následnom "uvedení do chodu" (zapnutie, prebratie, otvorenie ntb) sa mi deje taká vec, že monitor sa opäť sám vypne, zapnem ho pomocou Fn + F6, a po chvílke, alebo hneď sa opäť vypne a opäť musím použiť Fn + F6. A takto sa to opakuje nikedy len pár krát a niekedy nespočetne veľa krát. Deje sa to v nepravidelných aj v pravidelných intervaloch. Potom zrazu tento jav prestane a monitor už svieti celý čas. Tým vypnutím mám skôr na mysli to, že sa vypne osvetlenie monitoru, lebo ak sa takýmto spôsobom vypne, tak pri určitom uhle pohľadu vidieť to čo je zobrazené.
Preinštaloval som driver GPU ale pomohlo to tak na pol dňa, čiež nepomohlo.
Vedel by niekto poradiť v čom môže byť chyba? Dalo by sa to odstrániť svojpomocne, alebo musí ísť ntb do servisu?
P.S. O reklamácii neuvažujte, záruka mi už padla.
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2011, 11:00)
No asi po týždni googlenia chyby som prišiel na to, že podľa "teorie" by chyba mala byť v meniči výbojky LCD display-a (screen inverter). Už mi ho len treba zohnať, vymeniť a dufam že sa to vyrieši. Dnes už fungujem na externom monitore, ak by mal niekto v buducnosti takýto problém, táto tema mu poslúži.