DLink DSL 2641R - rychlost wifi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mikyno12
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

DLink DSL 2641R - rychlost wifi

Príspevok od používateľa mikyno12 »

dobry den

mam problem s rychlostou wifi na tomto routri
na "stolnom" pocitaci, ktory je pripojeny lan kablom ide net tak ako vzdy (300-400 kB/s)
no ked sa pripojim s notebookom na wifi ide ledva 10 kB/s, je problem prezerat aj stranky (GPRS internet cez mobil mi ide lepsie, a to som kvoli tomu kupoval wifi, nech mozem aj na ntbooku byt normalne na nete)

neviete kde moze byt problem ?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: DLink DSL 2641R - rychlost wifi

Príspevok od používateľa STomko »

Tento router nie je prave top trieda, prave naopak. Ak si o nom pogooglis co to, najdes prave problemy aj s wifi. Cize ak nepomozu tovarenske nastavenia/update fw, jedine tak reklamacia pripadne este lepsie vymena za nieco lepsie.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lubenečko »

no, tak ja mám tento istý problém.

Router - kábel - PC / všetko v pohode
Router - wifi - notebook / pripojí len s obmedzením, ..alebo ked aj pripojí tak stránku nacitava aj 2 minuty

- sme sa stahovali, mal som ten isty net od T-comu, takze v PC vsetko dobre fungovalo aj na notebooku,..aj Ipod mi v pohode siel cez wifi. Ale teraz hmmm.... a dnes rano som skusil nahodit aj stary router, na ktorom mi to slapalo v pohode. (tiez ten isty model DSL 2641r) ... Takže chyba bude pravdepodobne v nejakych nastaveniach..teda v to dufam,..zas sa trepat do t-comu po dalsi router ked funkncnost nebude aj tak zarucena :D

este skusim v utorok zavolat na tu ich infolinku, nech mi to skusia nejak dialkovo nastavit ...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

zarusene pasmo, zmen kanal
Napísať odpoveď