Problém s tlačiarňou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mycreed
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problém s tlačiarňou

Príspevok od používateľa mycreed »

Zdravím. Mám tlačiareň Konica minolta MC 2550. Mám ju napojenú na sieti. Teraz mi začal robiť takú vec že keď dám tlačiť viac strán tak vytlačí jednu zastaví sa tlačenie na sekundu ako keby skončila tlač a potom sa znova rozbehne a vytlačí ďalšiu stranu a problém sa opakuje....po každej strane sa ako keby zastaví tlač. Neviete mi niekto poradiť čo s tým je?
Ďalší problém sa týka papiera zo zásobníka 1...keď som tlačil veľa strán tak mi potom začala naskakovať chyba že je zaseknutý papier a pri tom nebol. Resetol som ju a chyba sa opakovala..vytlačilo sa asi 5-6 strán a znova to isté. Sledoval som to a keď malo zobrať papier jednoducho ho nezobralo a zobrazilo tú chybu. Neviem čo s tým je. Či bola len zaťažená alebo čo ale štve ma to... Vie mi niekto poradiť. Pls odpovedzte na všetky otázky. Dík
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s tlačiarňou

Príspevok od používateľa Soviet »

Hm..skusal si pozriet, ci nanu nieje nejaky novy firmware na ich stranke na stiahnutie? To vypada, ze ud je zle nastavena, alebo ma daku mentalnu vadu :P
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

čo je UD?? a k čomu je vlastne tvoja odpoveď...mám totiž tam dva problémy
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Moja odpoved je na oba problemy..Firmware totiz by mal taketo veci vediet odstranit (ak je ovsem novy dostupny), ak je to sposobene softwarovou strankou tlaciarne samozrejme taktiez.. http://printer.konicaminolta.com/suppor ... sup.htm#FW
Ud malo byt "bud" :) pardon..
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

firmwarom to nie je ..ten je aktuálny...no ale keď to pred tým nerobilo tak to tým byť nemôže... možno niekde v nastaveniach je chyba ale neviem kde
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

servus,
mam taky problemik, reinštaloval som win z xp na 7, ale mam mulifunkčne zariadenie hp psc 1310 a nemožem nainšatlovat software z cd lebo neni to kompatibilne zo 7čkou, stiahol som aj origoš ovladače zo stranky hp a aj tak nejde, nevie tu niekto ktory ovladač v 7čke by bol kompatibilny s tlačiarnou? lebo scaner si automaticky nainštalovalo ale tlačiaren nie... a už som zufaly... dik
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

pre Spojku:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=4059
Akurat predvcerom ti vysiel driver :lol:

A pre ten problem s Konicou by som videl skor hardwarovy ako softwarovy, ked zrazu po kazdej stranke musi cakat a nevie poriadne zobrat papier. Skus ten podavac vybrat a skusit ci tam nieco nezavadzia alebo nedrhne. A presiel by som vsetky tie odpadove nadobky ktore tam len su a vyprazdnil ich. Moze to byt odchadzajuca zapekacia jednotka. Kolko si uz toho vytlacil priblizne dokopy? Nedava ti system ziadne hlasky?
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

mám multifunkčné zariadenie Samsung CLX-3185N. problém je v tom, že dosť často sa mi stáva, že keď sa tlačiareň aj len zapne, alebo sa tlačí, tak sa zvykne sám otvoriť zadný kryt na núdzové vybratie papiera. ako že tá tlačiareň tlačí normálne, len tie dvierka robia často problémy. zariadenie je nové, približne týždeň používané. čo s tým?
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

to zariatenie nepoznam, neviem co tie dvierka otvara, ci ich moze otvorit sama tlaciaren, ale ak nie tak ma napado.. prelep ich paskou :D
ale to otvaranie bude mat asi nejaky dovod :)
nevypise ti pri tom v pc chybovu hlasku?
Snajper2
Light Professional
Light Professional

nevypisuje žiadnu chybu
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

pozri sa ze ako su tie dvierka zachytene, ze ci ich moze tlaciaren sama otvorit (na svoj vlastny podnet).
ak nie tak sa otvaraju bud otrasmi. a ak tlaciaren vie otvorit tie dvierka a papier sa nezasekava tak bude chyba niekde v tlaciarni.
Snajper2
Light Professional
Light Professional

nedávno som mal v tlačiarni zaseknutý papier, ktorý sa podarilo dostať von, ale bolo treba celý mechanizmus rozobrať. keď sme ale zmontovali zariadenie naspäť, tak tlačiareň netlačí dobre na ľavú stranu papiera. vyzerá to, akoby dochádzala náplň, ale tá je pritom dostatočne plná
Napísať odpoveď