Vodičský preukaz od 17-tich rokov
Vodičský preukaz od 17-tich rokov
Sorry ak to tu už je, hľadal som ale nenašiel
... mám otázku .. počul som niečo o zákone, že 17 ročná osoba môže mať vodičský preukaz ale šoférovať môže len pod dohľadom osoby ktorá ma 10 rokov vodičák. malo to byť platné od 1. septembra len to nejak stíchlo. neviem teraz či je to plátne, či ten zákon platí alebo nie.
Re: Vodičský preukaz od 17-tich rokov
Starý ujo to nepodpísal, celá novela cestného zákona č. 8/2009 sa vracia do parlamentu. Platiť bude najskôr od októbra.
CO MA SPOLOCNEHO VODICSKY PREUKAZ A POLITIKA???
NIC
TREBA PREPRACOVAT VSETKO PODLA TEM
NIC
TREBA PREPRACOVAT VSETKO PODLA TEM
takže najskôr od októbra? .. prečo to ujo nepodpísal?
čo ma spoločné? .. tak týka sa to jemne politiky .. neviem kde by si to inde zaradil
čo ma spoločné? .. tak týka sa to jemne politiky .. neviem kde by si to inde zaradil
Lebo sa mu to nepáči, a urobil dobreriso15 napísal:prečo to ujo nepodpísal?
ale tak keď sa mu to nepáči prečo by to malo platiť od októbra? .. a ja si myslím že to nie je zlý nápad. Napr. pod dohľadom rodiča keď budeš čo to rôčik jazdiť nadobudneš viac skúsenosti ako keby si mal hneď sám vyletieť na cestu. Je to ako keby si mal o rok dlhšiu autoškolu.
môj názor
môj názor
Na jednej strane možno fajn návrh, na druhej strane, kto chce jazdiť ako dobytok tak si ten rok počká a môžeme vidieť kopec ľudí, ktorý majú vodičák aj 10 rokov a stále jazdia ako dobytok. Nehovoriac, že kopec ľudí má vodičák aj dva tri roky a robia im problémy základné veci.
Viac-menej sa mu aj páčil ale nebol spokojný s paragrafom 143c odsekom 2. Poslanci chvlálili, že na vyradenie vozidla z evidencie stačí čestné vyhlásenie držiteľa vozidla, že toto vozidlo už fyzicky neexistuje. Prezident chce aby pri odhlasovaní vozidla z evidencie bolo potrebné potvrdenie o zošrotovaní. Proste nechce, aby som si auto (svoje vlastné auto) nechal...cssco napísal: Lebo sa mu to nepáči, a urobil dobre
Podľa mňa je to super vec tento koncept preukazu od 17-tich rokov. Ja osobne by som to určite využil. V autoškole sa človek aj tak nenaučí jazdiť.
tak je to aj na niečo dobré ... keby niet toho tak niektorý by tu pobehovali na autách bez značiek ... aj keď sa to bude robiť aj takJakub140 napísal: Viac-menej sa mu aj páčil ale nebol spokojný s paragrafom 143c odsekom 2. Poslanci chvlálili, že na vyradenie vozidla z evidencie stačí čestné vyhlásenie držiteľa vozidla, že toto vozidlo už fyzicky neexistuje. Prezident chce aby pri odhlasovaní vozidla z evidencie bolo potrebné potvrdenie o zošrotovaní. Proste nechce, aby som si auto (svoje vlastné auto) nechal...
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2011, 20:19)
tiež si myslím, keďže mám 17 mrzí ma to že to ten ujo nepodpísalhughito napísal:Podľa mňa je to super vec tento koncept preukazu od 17-tich rokov. Ja osobne by som to určite využil. V autoškole sa človek aj tak nenaučí jazdiť.
Ten rok ti utecie ako voda ponahlat sa nemas kam ak budes auto dokonca pouzivat pravidelne skor ci neskor ta to omrzi resp. nebudes mat uz z toho taku pasiutiež si myslím, keďže mám 17 mrzí ma to že to ten ujo nepodpísal
Da sa o tom polemizovat - resp. vyuzil by si to iba ozaj na zdokonalenie sa ale v praxi si nemyslim ze by to malo pre teba resp. hocikoho nejaky prinos.Ja osobne by som to určite využil
mimochodom cim dalej tim viac sa zamyslam ci nie je aj 18rokov malo.
ja viem ale tak poznáš to, chceš mať všetko čím najskôrTen rok ti utecie ako voda ponahlat sa nemas kam ak budes auto dokonca pouzivat pravidelne skor ci neskor ta to omrzi resp. nebudes mat uz z toho taku pasiu
Viem prave preto by som nesuhlasil s novelouvieš ako to chodí u dnešnej mládeži
Ale presne ta viem pochopit ja som bol na tom istom
Ako koncept a nápad to nie je zlý, ale v stave v akom je naša spoločnosť celkove, to spôsobí veľa uplakaných dní.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Takato tema tu uz je, autor zle hladal.