Fifa 11 poškriabané DVD
-
Daniel9911
Professional
Fifa 11 poškriabané DVD
čavko mam menší problém kupil som si FIFA 11 original DVD lenže po čase mi ju DVD napalovačka ťažko načita tak som pozreral DVD a je poškrabané. Čo by sa s tym dalo spraviť ?? Rozmyšlal som nad prepalením toho DVD lenže mi potom vypisuje, že incorrect disk a nespusti hru. Čo by ste odporučali okrem kupi novej hry ? a ešte niečo ma tu niekto skusenosti s pastou na opravu poškrábaných CD/DVD ?? Dakujem za odpoved
Re: Fifa 11 DVD
stiahni si z netu crack a crackni ju
použivaš origo key ten crack by ti nemal v ničom prekážať
-
Daniel9911
Professional
takže by som vedel hrať aj cez net a tiež aktualizovať hru ??
tak pri aktualizaci tam skúsiš hodit origo keby to nešlo s crackom ale po nete hranie by nemal byt ziaden problem no skús to ked to nepôjde tak ešte dačo vymyslíme 
-
Daniel9911
Professional
no idem to skusiť dik za radu
lebo prepalit sa to neda a s tou pastou skusenosti nemam
klavne stiahni dobrý crack 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
popripade skus si tu cez bazar zohnat original DVD za nejaku symbolicku sumu..kedze o 25 dni pride FIFA 12, myslim ze sa ti ponuky budu len tak hrnut...urcite nekupuj znova tu istu hru, kedze tu plnu sumu nezaplatis za DVD, ale za key, ktory uz mas...
ak ti je putna ci mas v policke original DVD, urcite to ries ako ti radi detrox - crackni a pustaj bez dvd...dolezite je ze sa uz v samotnej hre prihlasis na svoj EA ucet...ci je, alebo nieje dvd v mechanike je uz nepodstatne
ak ti je putna ci mas v policke original DVD, urcite to ries ako ti radi detrox - crackni a pustaj bez dvd...dolezite je ze sa uz v samotnej hre prihlasis na svoj EA ucet...ci je, alebo nieje dvd v mechanike je uz nepodstatne
Prípravok (aj s leštičkou) na poškriabané média som mal a skúšal, ale je to kravina. Vôbec to nefungovalo.
Vyskúšaj toto https://activate.ea.com/applyentitlement.do pre elektronickú aktiváciu a stiahnutie hry podľa zadaného CD keyu. Prípadne použi aplikáciu od EA Origin http://www.origin.com/uk/about a tam cez Reedem product code skús zaregistrovať a stiahnuť tú hru. Takto stiahnutá hra sa potom normálne nainštaluje a hrá bez potreby fyzického disku.
Ak by to nezabralo, tak by som si čím skôr vytvoril z originálu image kvôli inštalácií. Pre spustenie skús použiť miniimage, ktorý si vygoogli.
Vyskúšaj toto https://activate.ea.com/applyentitlement.do pre elektronickú aktiváciu a stiahnutie hry podľa zadaného CD keyu. Prípadne použi aplikáciu od EA Origin http://www.origin.com/uk/about a tam cez Reedem product code skús zaregistrovať a stiahnuť tú hru. Takto stiahnutá hra sa potom normálne nainštaluje a hrá bez potreby fyzického disku.
Ak by to nezabralo, tak by som si čím skôr vytvoril z originálu image kvôli inštalácií. Pre spustenie skús použiť miniimage, ktorý si vygoogli.
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fifa 11 poškriabané DVD
ak sa ti nepodari spravit image, staci ak si stiahnes klasicku warez verziu a pouzijes spomenuty miniimage...ale to uz sme dost mimo pravidiel, aj ked sa tu ocividne snazime pomoct poctivemu kupcovi
ale skor nez toto vsetko obsolvujes, postupuj tak ako ti radi Goten...skus ten Origin a ak nepomoze, napis kludne aj na Podporu EA, kedze mas DVD, predpokladam ze mas aj obal, a teda si schopny odfotit/oscanovat original key, ktory by eventualne od teba mohli chciet...potom by ti mohli na tebou vytvoreny ucet na Origin spristupnit download hry
drzim palce...
ale skor nez toto vsetko obsolvujes, postupuj tak ako ti radi Goten...skus ten Origin a ak nepomoze, napis kludne aj na Podporu EA, kedze mas DVD, predpokladam ze mas aj obal, a teda si schopny odfotit/oscanovat original key, ktory by eventualne od teba mohli chciet...potom by ti mohli na tebou vytvoreny ucet na Origin spristupnit download hry
-
Daniel9911
Professional
Aha pisal som na EA sports tak uvidime čo mi odpišu dufam , že mi budu vedieť poradiť čo a ako lebo toto je moja prva hra čo som si ju kupil ako original. tak Image som skusal robit to iste mi vypisovalo, skusim spraviť ten minimage či to tak pojde
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2011, 12:50)
takže mi odpisali z ea a hovorili že mam bud reklamovat DVD alebo si stiahnut hru z origonu ak si ju stiahnem tak mi to ostane v PC však ??
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2011, 12:50)
takže mi odpisali z ea a hovorili že mam bud reklamovat DVD alebo si stiahnut hru z origonu ak si ju stiahnem tak mi to ostane v PC však ??
-
Daniel9911
Professional
Dakujem, Je tu niekto z vás kto kupuje hry cez origin alebo podobne eshopy ako napriklad xgames kde ti poslu len aktivačny kluč k hre a ty si ju potom musiš stiahnut do PC ? ak hej viete mi poradiť ?? čo som stahoval hru FIFA 11 mi isla perfektne lenže mi padol System a po preinstalovaní sa nedala hra nainstalovat ani spustiť tak som ju musel z nova stahovat. Da sa tiež z originu stiahnut aj instalačka hry ?