Legálna alternatíva marihuany - zmes "Ethno-Buzz"

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
sneyky
Novice
Novice

legalne drogy

Príspevok od používateľa sneyky »

tak salvia je riadna sila... ja som bola uuuuplne mimo ... bola som asi v 6D svete a videla som farby ktore neexistuju prelinali sa mi dejove a casove linie :D strasne zaujimavy stav stoji za to to vyskusat... ale chcem sa spytat ci viete niekto link priamo na nejaku stranku z ktorej sa da objednat nieco z tych legalnych napodobnenin prirodnych... my sme si v chorvatsku kupili priamo v obchode nieco take neviem presne co to bolo ale bolo toho dost za pomerne normalnu ccenu stavy nieco podobne ako z tarvy ale este trosku viac ale trvalo to tak do pol hodinky a potom preslo...

//autoeditácia príspevku (05 Sep 2011, 21:56)
tak salvia je riadna supa... svet v rozliseni minimalne 6D a farby ktore som v zivote nevidela.... chcem sa ale spytat ci niekto neviem nejaky link priamo na stranku skade sa da nieco legalne objednat... dakujem :)

//autoeditácia príspevku (05 Sep 2011, 21:56)
tak salvia je riadna supa... svet v rozliseni minimalne 6D a farby ktore som v zivote nevidela.... chcem sa ale spytat ci niekto neviem nejaky link priamo na stranku skade sa da nieco legalne objednat... dakujem :)
ziegel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Legálna alternatíva marihuany - zmes "Ethno-Buzz"

Príspevok od používateľa ziegel »

Chodte si o takychto ch*jovinach vypisovat na dake fetacke forum. Smrt drogam!
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

smrť predsudkom!
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

ziegel napísal:Chodte si o takychto ch*jovinach vypisovat na dake fetacke forum. Smrt drogam!
Táto téma je o tom tak neviem čo tu vyskakuješ.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ziegel pochybujem, ze si nedas pivo, kavu, caj, cokoladu, volne predajne lieky alebo priemyselne vyrabany cukor...to vsetko su navykove latky a teda drogy, ale vacsina populacie to tak nevnima...
okrem toho zavislosti delime na latkove a nelatkove, medzi tymi nelatkovymi moze byt skutocne naozaj vselico...aj TV alebo internet...
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Cokolada, cukor ako drogy? Vacsi bullshit som snad nikdy necital
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no psychologicka zavislost moze byt naozaj na vsetkom... ale fyziologicku na cukre?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A čo je snáď tá psychologická závislosť o niečo menej zlá ?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

nie, len reafujem na eprhamka ze som o tom este nic nepocul - snad sa k tomu este vyjadri...

a je v niecom lepsia - netreba nahradu latky pri odvykani a abstinencne priznaky su ryzdo psychologickeho charakteru ;-)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

az na to, ze fyzicke priznaky abstinencie po heroine ti vymiznu po nejakej dobe, ale ten psychickej zavislosti sa nezbavis do konca zivota...nie nadarmo sa hovori, ze zo zavislosti sa vyliecit neda, mozes len abstinovat...

a k tomu cukru, ked je teda cukor taky neskodny...preco teda v europe a USA tak strasne sladime ? denne prijimame niekolkonasobok doporucenej davky cukru, vdaka comu europska a aj americka populacia bojuje s obezitou a naslednymi ochoreniami v neskorsom veku...
deti uz od mladeho veku navykame cukor, vdaka comu v neskorsom veku preferuju tieto prefabrikovane presladene umele vyrobky miesto prirodnych...
(napr. som videl test, kde si deti v britanii mali vybrat z 2 vzoriek pomarancoveho dzusu a povedat, ktory dzus je lepsi a chuti viac pomarancovo...1 vzorka bola stava cerstvo odstavena z pomarance, druha vzorka bola voda s umelym farbivom, syntetickou chutou pomaranca a s niekolkymi lyzickami cukru...mozete hadat, ktoru vzorku deti preferovali, preco tomu tak bolo???)
tiez nechapem na co mame v supermarketoch plne regaly keksikov, cokolad, cukrikov...ked vlastne k zivotu tieto veci ani nepotrebujeme, preco je teda ich spotreba taka obrovska ???
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko napísal:az na to, ze fyzicke priznaky abstinencie po heroine ti vymiznu po nejakej dobe, ale ten psychickej zavislosti sa nezbavis do konca zivota...nie nadarmo sa hovori, ze zo zavislosti sa vyliecit neda, mozes len abstinovat...
Preto som napisal ze "v niecom" je lepsia ;-)
ephramko napísal:a k tomu cukru, ked je teda cukor taky neskodny...preco teda v europe a USA tak strasne sladime ? denne prijimame niekolkonasobok doporucenej davky cukru, vdaka comu europska a aj americka populacia bojuje s obezitou a naslednymi ochoreniami v neskorsom veku...
deti uz od mladeho veku navykame cukor, vdaka comu v neskorsom veku preferuju tieto prefabrikovane presladene umele vyrobky miesto prirodnych...
(napr. som videl test, kde si deti v britanii mali vybrat z 2 vzoriek pomarancoveho dzusu a povedat, ktory dzus je lepsi a chuti viac pomarancovo...1 vzorka bola stava cerstvo odstavena z pomarance, druha vzorka bola voda s umelym farbivom, syntetickou chutou pomaranca a s niekolkymi lyzickami cukru...mozete hadat, ktoru vzorku deti preferovali, preco tomu tak bolo???)
tiez nechapem na co mame v supermarketoch plne regaly keksikov, cokolad, cukrikov...ked vlastne k zivotu tieto veci ani nepotrebujeme, preco je teda ich spotreba taka obrovska ???
lebo ludia su tupi, pohodlni a dobre to chuti :) a chudatka deti si uz navykli na jednu chut
ephram - pytal som sa na zavislost fyziologicku
ja osobne som si caj prestal cukrit (uz par rokov dozadu) z dvoch dovodov:
1. som lenivy - dosiel mi cukor a mne sa nechcelo kupovat dalsi
2. som lenivy - salku vyhradenu zelenemu necukrenemu caju nie je potrebne umyvat

a ziadne "abstaky" za cukrom som necitil... (ani som nepocul o nikom kto by citil)

vies cukor je taky maly zazrak - netreba sa ucit na horku chut kavy, chut roznych druhov caju, "bezchut" cistej vody - staci trosku prisypat a hned to jazyk znasa prijemne
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

nikdy si si nepomyslel take, ze "sakra, dal by som si dobru cokoladu alebo kolacik"...? :D ...preco mava clovek take stavy, napriek tomu, ze si cely den normalne jedol a teda nedostatkom curku to byt nemoze ? ...je to rovnake ako ked narkoman musi mysliet na drogu, lebo ma na nu chut, alebo na cigaretku, automat...no a niektori to maju aj s cokoladkami a sladkym, zavislost ako kazda ina...
s tym, ze tato zavislost ta dozenie az za par rokov...ked dostanes infarkt, mrtvicu alebo cukrovku...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko to je ale zavislost psychologicka, ja ju mam na slanych pochutinach (a mam z nich aj pekne brusko), samozrejme ze mam obcas chut aj na sladke - fyziologickou zavislostou by som to ale nenazval (tu castu chut na slane)

cigaretka je ina kategoria - tam proste vidim zavislosti obe, aj na neakom rituale a aj na nikotine, ked si zafajcim fajku tak nemam chut na cigaretu peknych par dni... (uspokojeny je aj nikotin aj ritual) - no ale ked som nemal ani fajku a mam napr. cakat na MHD tak je to proste utrpenie - aj ked viem ze moje pluca su na tom teraz tak ze by som sa po prvom sluku okamzite rozkaslal (otestovane na poslednej cigarete ktoru som si vdaka tomu nedokazal poriadne vychutnat)
taktiez vidim ze chut na rannu cigaretku vie zahnat aj snupaci tabak - kdezto chut na pokojnu chvilu na balkone s cigaretkou ani nie... takze tam vidim jednoznacne obe zavislosti - kdezto u cukru ani jednu a pri soli len tu druhu (iny slany substitut (napr. polievka) ma chuti na chipsi nezbavi)...
silmarill
King
King

ephramko: mal si niekedy po požití čokolády stavy, pri ktorých si potom nemohol poriadne myslieť a/alebo šoférovať auto? mal si niekedy taký absťák z čokolády ktorý by ťa donútil minúť posledné prachy na čokoládu - znovu a znovu?

ale keď tak na tým rozmýšľam tak ja som feťák na hudbu... proste furt mi musí niečo znieť do hlavy. občas sa mi aj hudba sníva :shock: v robote sa strašne teším že po ceste domov si v aute niečo vypeckujem. a večer si dám na záhrade cigaru a pivko len preto, že ma nebaví len tak sedieť a iba počúvať muziku :lol:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

silmaril, ani z cigaretky nemas haluze napriek tomu, ze navykovost nikotinu je priblizne rovnaka ako navykovost heroinu...drogou nemusia byt len latky, ktore ovplyvnia tvoje percepcne schopnosti minimalne tak, ze nevies riadit auto...

su aj pripady ludi zavislych na urcitom jedle, dokonca aj konkretnom druhu...ale to su uz pomerne komplikovane pripady, kde pricina toho prejedania bola spociatku ina, az to postupne prerastie do zavislosti na jedle...

tak isto mame problem u deti, ze nam narasta napr. diagnoza hyperaktivnost...aspon je tak chybne diagnostikovana podla priznakov, avsak tie priznaky podobne hyperaktivite sposobuje uz spominane niekolkonasobne davky cukru prijimane kazdy den a tak isto rozne ine dochucovadla a zvyraznovace chuti, ktore si davame do potravy...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko brzdi brzdi brzdi - nikomu nemusis vysvetlovat ze vela cukru nerobi dobrotu, ze ludia dokazu byt zavisli aj na prani ponoziek v rukach a pod.

pytam sa este raz: mas nieco cim by si podlozil fyziologicku zavislost na rafinovanom cukre?
silmarill
King
King

ja neviem, ale zdá sa mi že ephramko má ohľadom drog strašne patetické argumenty - "všetko je droga, aj cukor je droga, blablabla"... :?
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

ziegel napísal:Chodte si o takychto ch*jovinach vypisovat na dake fetacke forum. Smrt drogam!
a v inej téme ten istý človek napísal:
Vcera asi 6 vodiek k tomu 2 piva a ranna bolest hlavy zarucena . Pomaly sa to vsak zacina vylepsovat hektolitrami vody ktore som uz stiahol.
Veď buďme aspoň trochu sebakritickí.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

a kde som tvrdil, ze cukor sposobuje fyziologicku zavislost a teda nejake zmeny v mozgu...? ja som hovoril o "navykovosti", to ty si prisiel s fyziologickou zavislostou a zacal sa ma vypytovat na nieco, co som nikdy nepovedal...

musis uznat, ze sa nieco fpri uzivani cukru v nasich telach deje...z tohto dovodu mame chut na sladke, aj ked hladinu cukru v krvi mame v poriadku a podobne alebo z tohto dovodu ma niekto tendenciu siahat po sladkom, ked ma zlu naladu...cize ano, aj cukor je navykova latka...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko napísal:...to vsetko su navykove latky a teda drogy...
lenze podla tvojej definicie je navykove vsetko co je cloveku akokolvek prijemne - co z psychologickeho hladiska moze byt pravda, z fyziologickeho nie

tak som si pogooglil co vlastne je navykova latka a dostal som napr. toto:
Ve skutečnosti se jedná o široký pojem zahrnující veškeré
látky (zejména omamné a psychotropní), které jsou schopné nepříznivě ovlivnit
psychiku člověka, jeho sociální chování, ovládací nebo rozpoznávací schopnosti.
Psychoaktivní droga (též psychotropní látka, omamná látka, často nepřesně droga nebo návyková látka) je chemická látka primárně působící na centrálně nervovou soustavu kde mění mozkové funkce a způsobuje dočasné změny ve vnímání, náladě, vědomí a chování
Návyková látka je chemická látka, jejíž požití mění stav vědomí a může vyvolat závislost (dependence; touhu (craving) po opětovné aplikaci) přes návyk (habituation) až po propadnutí (addiction), kdy je droga zneužívána (abused) a stává určující složkou života postiženého.
Napísať odpoveď